1 ile 30 arası toplam 547 sonuç

Konu: Sentugo - Sadece Türkler Bursaspor (14. sezon)

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Mali durumu geçen ki kariyer gibi çok iyi yapmışın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Mali durumu geçen ki kariyer gibi çok iyi yapmışın.
    Ahaha daha ne zengin kulüp olamadık Şu anda 6. sezonumdayım ve sanırım toplamda 10-12 sezonda en zengin kulüp olabilirim böyle giderse...

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Sentugo istifa sentugo istifa 8-1 yakıştı mı sana ?
    Şaka bir yana Thiago'nun 5 gol atması ilginç geldi, gruptaki maçta alalım rövanşı yada bir hedef koyalım 5-10 sene neyse önemli değil hazırlık maçıda olsa Bayern'e gösterelim 8 i şok ettin beni
    Tamam belki 11 kişi tamamlamadık maçı ama görüntü geliyor gol, görüntü geliyor gol, korner oluyor gol, frikik oluyor gol... Her şey gol oldu. Ben de taktiği bozmadım, daha çok gol yememek için defansa yatmadım, sonuç 8-1 oldu

Grupta Bayern'i 1-0 olsa da yendik. Bu sefer çok fazla kapandık, kontra oynadık. Rakibe pozisyon vermedik ve biz de kornerden golümüzü atıp, maçı kazanmasını bildik Hıncımızı aldık diyemem ancak beni tatmin etti.

Şampiyonlar ligindeki 4. veya 5. senemiz. Toplam 6 sezon oynamama rağmen sadece 1 kez gruplardan 3. olarak çıktım ve onda da UEFA şampiyonu olmuştuk kolay rakipler geldiği için. Bu sene yine gruplardan çıkıyoruz. Dortmund çıktı hadi hayırlısı... Eninde sonunda bu kupayı kaldırmak istiyorum sonuçta...

Sentugo.

Mesaj Yetkileri