1 ile 30 arası toplam 547 sonuç

Konu: Sentugo - Sadece Türkler Bursaspor (14. sezon)

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Bu ne mi ben Galatasarayla 7 yıl oynadım senin bütçeyi 3 yılı toplayınca görebiliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Bu ne mi ben Galatasarayla 7 yıl oynadım senin bütçeyi 3 yılı toplayınca görebiliyorum
    GS'nin mevcut maaşları çok yüksek ve bu sebeple oyuncular da yüksek kontratlar istiyor olabilirler. GS ile biraz daha zor bütçe arttırımı yapmak. Zaten borcu da var. Bursaspor'un ise itibarı daha düüşük olduğu için oyuncu değerleri daha düşük kalıyor, satarken de önemli bir fark ortaya çıkıyor.

Ancak bizim 6. senemizde itibarımız GS'yi geçtiği için, satarken artık zorlanmıyorum. Şimdi iyicene şoklara gir o zaman

TRANSFER DÖNEMİ 6. Sezon Devre Arası

Geçen sene aldığımız forvetimiz Martinal'i 33 milyon pound gibi kulüp rekoru bir ücretle sattık. Aynı zamanda kontrat yenilerken yıllık 4 milyon isteyen Kurwaza'yı da elden iyi bir bedele çıkarttık. 25 milyon pound.

Kulüpte Enes, Ongenda, Batuhan ve alttan baki yetiştiği için yeni bir forvet almayacağız, Baki'yi geliştirmeye devam edeceğiz.

Sol bek mevki için kiralık listesinde bulunan Digne'yi Gelecek yılın sonuna kadar kiraladık. Kendisi Kurwaza'nın yokluğunu hissettirmeyecektir.

Devre arasında yaptığımız 58 milyon pound luk satış ile bu seneki, kiralıklar dahil toplam bonservis gelirimiz 143 milyon pound oldu.
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri