1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Bir Fırtına Tuttu Bizi ( 2. Sezon )

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Benim TS kariyerinde ilk sezonda Abdulkadir iş yapıyordu ama bedava yollasanda hata ettin diyemem Çalhanoğlu hamlesi de gayet iyi.
    Ya aslında onu bırakmazdım. Orhan Gülle ile anlaşmıştım tam o ara yönetim parayı çekince transfer yattı. Abdulkadir'ide serbest bırakmış bulunduk. Yedek DMC kalmadı Bamba'yı oynattım zaman zaman orada.

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler.

Hazırlık maçlarında takım tam istediğim gibi oynamasada sonuçlar sevindirci.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Süper Ligin ilk yarısı sona erdi. Sezonun ilk yarısında her takım birbine diş geçirebilir durumdaydı. Puan durumundan da anlaşılacağı üzere güç dengesi bozulmadı. Ama Beşiktaş neden bu kadar kötü bir performans sergiledi anlamış değilim. Tek yenilgimizi sahamızda Gençlere karşı aldık 6 beraberliğin ikisi derbilerde oldu. Sezonun ikinci yarısında da bu şekilde devam ederse lig kim şampiyon olur kestirmek zor. Ama şuanda rakiplerimize 4 puan fark atmış olmak güzel.

Puan Durumu

Fırtına Avrupa'da sert esti elemeleri rahat geçtik ve nispeten kolay bir guruptan lider çıktık ama son virajda fena çakıldık. Fenerbahçe maçı öncesiydi biraz yedek ağırlıklı çıktım amaça Stuttgart acımadı 6 tane attı.

Gurup Puan durumu bu şekilde oluştu.

Türkiye Kupasına erken veda ettik. Balıkesire karşı iyi oynasakta golü atan taraf olamayınca kupadan elendik.

Mesaj Yetkileri