Fırtınada yeni dönem.
Bir FM serisinde yine Trabzonspor'un başına geçtik ancak bu sefer işimiz daha zor görünüyor kulüp büyük bir borcun içinde. İmkanlar dahilinde transfer yapmaya çalışacam ama zor görünüyor.
Bu dar boğzada bir sağ kanat oyuncusuna ihtiyacım olacak ama alabilir miyim bilmiyorum. Zira alamazsak sağ kanatta sadece Volkan ile bir sezon nasıl geçer bilmiyorum. Transfer yapma şansımız az olduğundan da eldeki as takım oyuncularından en fazla 2 tane yollarım ki onlarda planlarımda olmayan Alanzinho ve Janko. Alt takımda bulunan işimize yaramayacak oyuncularıda önce satmaya çalışıp baktık olmuyor serbest bırakma kaydıyla yolları ayıracaz.
Tesisleşme adına ilk yıllarda birşeyler beklemiyorum kulüp içinde bulunduğu borç batağındayken tesis yatırımı yapmaz.
************************************************** *
Takımın başına geçince ilk iş teknik ekibe el atmak olacak bu ekiple hiçbir iş yapamayız.
Gelelim taktik meselesine, bu seride daha önce oynamadığım için kendi taktiğimi yaratacak fırsatı bulamadım o yüzden 11'de düşündüğüm oyuncuların en iyi verimli olduğu mevkilere göre ayarlanmış olan İbrahim'in (Baldemir) taktiğini indirip kendi takımıma göre editledim bakalım nasıl sonuç verecek hep birlikte görecez.
Oyunun versiyonu: 14.1.3