Sen ne diyon Burak , Selçuk , Semih efendi sözleşme istiyor yok diyorum , en son atar yapıyorlar veriyorum en az 5 den başlıyorlar höh yani. Sendekiler 10 kuruşu razı.![]()
Ligde bir sampiyonluk daha gelir herhalde bu sezon, SL'de bir yari final gorsek artik guzel olur![]()
Aslında aynı sorunlar bende de oluyor. Ancak sözleşme yapmayan adamları sözleşmelerinin bitimine 2 sene kala satıyorum. Yerlerini bir şekilde dolduruyorum. Eğer dolmayacak gibiyse;
İlk önce Bütçe Yönetiminden, tüm paranı maaş bütçesinden transfer ücretine aktarıyorsun...
Menejerine ve imza parası olarak para yedirdiğinde, yıllık parasını düşürebiliyorsun.
Ayrıca küme düşme durumunda 0 bonservise serbest kalma maddesi ve 30 gol atınca verdiğin bonuslar da oyuncuların maaşlarını indirebiliyor.
Aynı zamanda milli maç primini en üstten verirsen, oyuncunun maaşı yine düşecektir.
Ayrıca vereceğin maksimum maaş, şu anda kadronda bulunan en çok maaş olan oyuncu kadar olmalı veya 100k fazlası. Daha fazlasına gerek yok oyuncunun kabul etmesi açısından.
Sözleşme yenilerken oyuncunun Kadro Durumuna da dikkat etmen gerekiyor.
Tüm bunları detaylı bir şekilde halledersen, oyuncuların aldıkları maaş epey düşecektir.
Benim de şimdi ilk 11 oynayan altyapı oyuncularım ve Enes, Okay gibi oyuncular sıkıntı çıkartmaya başladılar. Onlarla bir şekilde halledeceğiz...
Sezon başında bu seneki kadromuzu ve aldıkları maaşları gösterdim. kendi kafama göre bir bedel belirledim. En kral oyuncu bile benden 2 milyon pound un üzerinde maaş alamayacak.
Yarı final değil direk final istiyoruz![]()
Sentugo.
Transfer dönemi yine harika geçmişMartial la Kurzawa yı çok iyi fiyata satmışsın ama alınan sonuçlar beni tatmin etmedi.
Senin o yazdıklarının hepsini çoktandır deniyorum ama nuh diyorlar , peygamber demiyorlar. Mızmızlar , böyle adamlara gerek yok diyip kovalıcam da onların yerine de iyi adam yok.Şu küme olayı en çok yabancılarda yarıyor adamlar fena indirim yapıyorlar. Geçen Depay'ı alayım dedim ne hikmetse boştaymış menajeri yıllık kendisine 1.7 istedi insafsız 250'ye kadar çektim ama menajer tabii ki sabırsız futbolcuyla daha 2.görüşmede kırmızıyı çekti insafsız.
Selçuk efendi yaşı olmuş 31 sevdiğimden imzalayım dedim , yoksa artık ölmeye başladı.
Neyse sundum 5.5 çekti hiç uğraşamam dedim bıraktım adamı. Amma para derdindeler.
![]()
Oyunun en saçma olayı o zaten sonra mali durumu hallet bakalım kolaysa
Fenerbahçe ne yaptı ŞL'de onu da bi gösterir misin kardeşim.
Super Ligin degeri artmasi normal tabii her sezon iki takim SL'de gruplardan cikiyor, hic alismadigimiz bir durumLigde de muthis bir gol sayisina ulasmisiz, sira Avrupa'da
![]()
Enes Ünal'la sapına kadar gidiyor muyuz ?![]()
Mkwanzi zengin yapmış kulübü![]()
Transfer bütçesi nasıl olmuş öyle![]()
Öyle büyük transfer ücretine gerek yoktu be başkannede olsa yıldız almaya çalışılmıyor üretim var üretim
![]()
Transfer butcesi harika valla. Hedeflerine yavas yavas ulasiyorsun. Bir de Avrupa'dan kupa gelse yakin zamanda super olacak![]()
Arsenal tarzı gençleri al yetiştir satsonra kupa yok
![]()
En yüksek bedelli sattığımız oyuncumuz. (Henüz)
Tüm geleneksel transfer dönemlerini paylaştım.
Artık yıldızlar bile regen olmaya başladı7. sezondayız.
Avrupa'da kupa gelmezse, Avrupa'nın en büyüğü olamayız. Umarım yakın zamanda gelir.
Yine bir tane UEFA kupamız var Avrupa'da. O kadar da yok değil
Bu sene Şampiyonlar Ligi grubumuzu yine lider bitirdik. Bu da Milan gibi bir takımı bir şekilde geçtiğimizi gösterir. Aynı şekilde Galatasaray da grubundan lider çıktı.
Ligte neredeyse her maçımızı alıyoruz. Akhisar'ı bile yendik. Böyle gidersek gol rekorunu kıracağız.
![]()
Sentugo.
Sentugo.
Helal valla bu sene ŞL geliyor inşallah hocam![]()
Ligde 20 Maç 78 gol. Neredeyse maç başı ortalama 4 gol. İnanılmaz !
130 gol bekliyorum sendenŞL alamayız biz
, birde onerim olcak senin maaşın çok yüksek aga
para zaten bişeye yaramıyo mezara mı goturecen kulube katkı yapsana az.
![]()
Çok çok iyi gidiyoruz.Taktiğini paylaşma şansın var mı acaba hocam?
Bu sene fazla atıyoruz
Geçen sene 102 atmıştık. Fener'in 103 golünü geçeceğimizi düşünüyorum da 130 gol tabi biraz fazla![]()
Maaşımı eğer benden bir felsefe veya yönetim talebi olsaydı düşürecektim. Zaten bir işe yaradığı yok başka türlü
Taktiğimi daha önceden paylaşmıştım. Yalnız taktik büyük takım taktiğidir. Hızlı oyunculara ihtiyaç duyacaksınız. Sol tarafta oynayan sol bek, sol kanat ve sol forvet oyuncularınız solak olmasına, sağ taraftakilerin de sağlak olmasına dikkat edin. Bazı durumlarda "Sakin Oyna + Daha yavaş tempo" ile de oynayabilirsiniz. Bir daha paylaşıyorum...
Sentugo.
Kardeş sen ne yapmışsın böyle yahuHep böyle bir kariyer yapmak istemişimdir fakat ilk sezondan sonra sıkılıp kapatıyorum. Nedir şu işin aslı bir anlatsan bize de
Bu arada müthişsin, tebrikler
Tahmin ediyorum CL'de finalde Galatasaray ile oynayacaksın![]()
Hayırlısı...
Sıkılmayacaksın işteBenim avantajım ilk sezon çok kasıp şampiyon olup daha sonra gençlere yönelmem sebebiyle 2 sezon üst üste şampiyon olamamam oldu. Eninde sonunda şampiyon olmam gerekiyordu ve 4. sezonda oldum. Daha sonra avrupada başarı kazanmam lazımdı ve oyuncuları geliştirip-satarak iyi paralar da kazandım. Hedefim en zengin ve en başarılı kulüp olmak. Bu yüzden henüz yolun ortasındayım. Bu kariyer daha en az 5 sezon daha gider.
En önemli şey taktiği kendin oluşturmak. Eksik gördüğün zamanlarda değiştirmekten korkmayacaksın.
Ben oyunu çözdüğüm için sıkılmadan oynayabiliyorum. Ne yapınca neler olduğunu biliyorum. Pek sıkıntı olmuyor.
![]()
Sentugo.
Çeyrek finalide geçtik denilebilir.Sıra yarı finalde![]()