Aynen son iki kaldı. Güney Amerikadan Peru yada paraguay bence![]()
Biraz daha erken bitmesi adına kariyerin bu sefer finlandiya degil de beyaz rusya üzerinden açtım oyunu aralık 2012 yerine şubat 2014de başladık. Dünya Kupası grupları çekilmişti bile bakalım dedik Güney Amerikadan kim var diyerek kriterimize uygun Paraguay vardı onu seçtik. erken bitmesi adına diyorum cünkü sakatlık problemi inanılmaz derece fazla. Anlayamadığım bir şekilde fazla aşırı aşırısı yani. Hatta rica etsem siz de bir deneseniz mesela finlandiya ligini secip oyun veritabanını özellştir diyerek benim daha önce aldığım ve problem yaşasıdığım norveçi seçip ülke olarak ve o ülke uyruguna sahip tikini işaretleyip oyunu kurun ve norveç milli takımını alın. sonra biraz ilerleyin bakalım sürekli sakatlık haberi gelecek mi sizde de en fazla 10-15 dakikanızı alır geri dönüş yaparsanız sevnirim. Acaba oyunu bu şekilde kurmamdan mı kaynaklanıyor herkeste olacak mı merak ediyorum
Bir deneyim. Maç bitsin deneyeceğim.
Hocam 5 sakatlık geldi bende debu arada Paraguay ile başarı gelir
14 ocak ta gelen mesaja göre Braaten 5 hafta, bjordal 4 hafta sakatlandığı mesajı geldi. devam edeyimmi ?
Maçlarda olmuyor sakatlık zaten. Tek lig kurulu oldugundan ilerle diyince çok hızlı akıyor zaman ve her durdugunda sakatlık haberi geliyor nerdeyse :F
Aynen sakatlıklar geliyor. Şimdide 31 ocakta 3 ay sakatlanan biri çıktı.Abdellaeua mı ne adı
Toplam 6 tane oldu şuana kadar.
İçim rahatladı yav düşünün durumumu şimdi. Her ilerle deyişimde sakatlıklar sıralanıyor deli oluyordum. Resmen bug bu normal oyunda olmaz inşAllah. Bu arada teşekkür ederim beyler
Önemli değil ama milli takımlarda oluyor olabilir. Aynı durum benim Türkiye milli takımında var. Kadroyu belirleyip onayladım Nuri sakatlandı arkasından sinan hazırlık maçında Hem Hakan ÇAlhanoğlu hemde Ümüt sakatlandı akabinde kadroyu onayladıktan sonra iki sakatlık daha old u. Adamların sakatlığı birde uzun sürüyor mesela Hakan 3 ay yoktu.Yani diyeceğim o ki bu bug milli takımlarda var bana göre.
Ee Paraguay ne olacak boynu bükük mü kalsın![]()
İnş. Paraguayla çeyrek final görürde kariyeri noktalarız. Tabi fazlasına hayır demeyiz![]()
Mevcut grubumuz ve olası rakibimizin grubu olan A grubu ldier çıkarsak çeyrek finali görebiliriz ama Almanya sıkıntı takım. Mevcut oyuncuları yok ve cıkan kadroları mevcuttan daha iyi oluyor
Bu gruptan çıkarız
Guruptan çıkarsın ve güzel bir başarı ile kariyeri noktalarsın inşallah dostum![]()
steam : aytekin79
Çok baba grup be rahat çıkarız
Taktiği link olarak ö.m atabilir misin hocam bu tarz oynamayı merak ediyorum, biraz bilgileneyim 3-2-2-1-2 konusunda![]()
Last edited by Leonadias : 29.Haziran.2014 at 06:14
Taktiği mümkünse bana da ö.m ile atabilir misin JuanBen de isterem
![]()
steam : aytekin79
Oho çok kolay grup 2. çıkarsın artık![]()
Büyük ihtimalle grupta 2. oluruz ama çeyrek final için; A grubunda Brezilya'nın lider olmaması lazım![]()
Takımın suyunu sıktım yine. Neyse 12-13 günlük bi ara var toplarız kondsyonları
Ö.m yerine taktiğini direk bu konuda yayınlarsan, merak eden bir çok arkadaşa yardımcı olmuş olursun kanaatindeyim.
Belli mi olur belk gruptan çıkamaz brezilyakağıt üzerinde grupta 2.lik için slovenya ile çekişecez gibi duruyor bakalım almanyadan kim az fark yerse artık
Dürüst olayım taktik paylaşımı yapmayı sevmiyorum. Prensip diyelim. İncelenmek için alınsa bile ondan etkileniyor insan dolayısıyla kendi taktiğini, kendi oynatmak istediği oyunu tam oturtamıyorsun takıma. Maçtaki gözlemler analizler vs vs bunlar için var. Ki oyunun zevki zaten burada yatıyor. Herkesin kendi stili oluyor mesela ben kanatsız oynuyorum geçen yıldan beri ve sebebni çok defa anlatmışımdır falan. Bunu kişisel olarak söylemiyorum neden taktik paylaşımı yapmak istemediğimi açıklıyorum sadece yoksa yanlış anlaşılmasın![]()
Grubu geçeriz kolay gelsin![]()
Aynen dediğin gibi maç içindeki analizler ile yardımcının geribildirimleri bazen maçı koparmanı sağlıyabiliyor. Benim artık devamlı gözüm oralarda![]()
Ek olarak şunu söyleyeyim. Transfer taktiği, oyuncu önerisi, duran top çalışması, taktik vs aklınıza takılan ne varsa elimden geldiğince yardımcı olurum o konuda sıkıntı yok. Doğru olduğuna inandığım herşeyi paylaşırım bilgi olarak ama kapsül şeklinde direk taktik olarak paylaşmıyorumKimse darılıp gücenmesin atak taktiğimi paylaşabilirim ki daha önce paylaşmıştım hatta geçen yılda paylaşmıştım. Ama özellikle Kontra ve Rölanti taktiklerime ciddi emek harcadım o yüzden biraz bencilim
Atak taktiğim indirmek için üzerine tıklayın.