Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 389 sonuç

Konu: Kıta Kıta Gezmeler, Yepisyeni Maceralar | Güney Amerika [Paraguay]

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Başka kıta kaldımı la bitsin artık Milli takım işkenceleri hiç sevmedim ben bu işi
    Okyanusya Yeni Zellanda son olsun

Bide G.Amerika galiba ?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Aynen son iki kaldı. Güney Amerikadan Peru yada paraguay bence

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Biraz daha erken bitmesi adına kariyerin bu sefer finlandiya degil de beyaz rusya üzerinden açtım oyunu aralık 2012 yerine şubat 2014de başladık. Dünya Kupası grupları çekilmişti bile bakalım dedik Güney Amerikadan kim var diyerek kriterimize uygun Paraguay vardı onu seçtik. erken bitmesi adına diyorum cünkü sakatlık problemi inanılmaz derece fazla. Anlayamadığım bir şekilde fazla aşırı aşırısı yani. Hatta rica etsem siz de bir deneseniz mesela finlandiya ligini secip oyun veritabanını özellştir diyerek benim daha önce aldığım ve problem yaşasıdığım norveçi seçip ülke olarak ve o ülke uyruguna sahip tikini işaretleyip oyunu kurun ve norveç milli takımını alın. sonra biraz ilerleyin bakalım sürekli sakatlık haberi gelecek mi sizde de en fazla 10-15 dakikanızı alır geri dönüş yaparsanız sevnirim. Acaba oyunu bu şekilde kurmamdan mı kaynaklanıyor herkeste olacak mı merak ediyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bir deneyim. Maç bitsin deneyeceğim.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Hocam 5 sakatlık geldi bende de bu arada Paraguay ile başarı gelir

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

14 ocak ta gelen mesaja göre Braaten 5 hafta, bjordal 4 hafta sakatlandığı mesajı geldi. devam edeyimmi ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Maçlarda olmuyor sakatlık zaten. Tek lig kurulu oldugundan ilerle diyince çok hızlı akıyor zaman ve her durdugunda sakatlık haberi geliyor nerdeyse :F

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Aynen sakatlıklar geliyor. Şimdide 31 ocakta 3 ay sakatlanan biri çıktı.Abdellaeua mı ne adı

Toplam 6 tane oldu şuana kadar.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İçim rahatladı yav düşünün durumumu şimdi. Her ilerle deyişimde sakatlıklar sıralanıyor deli oluyordum. Resmen bug bu normal oyunda olmaz inşAllah. Bu arada teşekkür ederim beyler

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Önemli değil ama milli takımlarda oluyor olabilir. Aynı durum benim Türkiye milli takımında var. Kadroyu belirleyip onayladım Nuri sakatlandı arkasından sinan hazırlık maçında Hem Hakan ÇAlhanoğlu hemde Ümüt sakatlandı akabinde kadroyu onayladıktan sonra iki sakatlık daha old u. Adamların sakatlığı birde uzun sürüyor mesela Hakan 3 ay yoktu.Yani diyeceğim o ki bu bug milli takımlarda var bana göre.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Önemli değil ama milli takımlarda oluyor olabilir. Aynı durum benim Türkiye milli takımında var. Kadroyu belirleyip onayladım Nuri sakatlandı arkasından sinan hazırlık maçında Hem Hakan ÇAlhanoğlu hemde Ümüt sakatlandı akabinde kadroyu onayladıktan sonra iki sakatlık daha old u. Adamların sakatlığı birde uzun sürüyor mesela Hakan 3 ay yoktu.Yani diyeceğim o ki bu bug milli takımlarda var bana göre.

Olabilir. Bundan sonra Milli takım çalıştırmıyorum kamuoyunun bilgisine

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ee Paraguay ne olacak boynu bükük mü kalsın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ee Paraguay ne olacak boynu bükük mü kalsın

kariyer bitiminden itibaren geçerli son takımım Paraguay noktayı iyi koyarız inş

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İnş. Paraguayla çeyrek final görürde kariyeri noktalarız. Tabi fazlasına hayır demeyiz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İnş. Paraguayla çeyrek final görürde kariyeri noktalarız. Tabi fazlasına hayır demeyiz

oyuncuları tanıyorum şuan gruptan çıkarız gibi dur güncelleyim grubu falan

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Mevcut grubumuz ve olası rakibimizin grubu olan A grubu ldier çıkarsak çeyrek finali görebiliriz ama Almanya sıkıntı takım. Mevcut oyuncuları yok ve cıkan kadroları mevcuttan daha iyi oluyor

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bu gruptan çıkarız

Nesil
    2006
    Yer
    06

Guruptan çıkarsın ve güzel bir başarı ile kariyeri noktalarsın inşallah dostum

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Çok baba grup be rahat çıkarız
    Taktiği link olarak ö.m atabilir misin hocam bu tarz oynamayı merak ediyorum, biraz bilgileneyim 3-2-2-1-2 konusunda
    Last edited by Leonadias : 29.Haziran.2014 at 06:14

Nesil
    2006
    Yer
    06

Taktiği mümkünse bana da ö.m ile atabilir misin Juan Ben de isterem

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Oho çok kolay grup 2. çıkarsın artık

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Taktiği link olarak ö.m atabilir misin hocam bu tarz oynamayı merak ediyorum, biraz bilgileneyim 3-2-2-1-2 konusunda
    Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Juan bak taliplerin var

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Büyük ihtimalle grupta 2. oluruz ama çeyrek final için; A grubunda Brezilya'nın lider olmaması lazım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Takımın suyunu sıktım yine. Neyse 12-13 günlük bi ara var toplarız kondsyonları

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ö.m yerine taktiğini direk bu konuda yayınlarsan, merak eden bir çok arkadaşa yardımcı olmuş olursun kanaatindeyim.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu gruptan çıkarız
    Guruptan çıkarsın ve güzel bir başarı ile kariyeri noktalarsın inşallah dostum
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Oho çok kolay grup 2. çıkarsın artık
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Juan bak taliplerin var
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Büyük ihtimalle grupta 2. oluruz ama çeyrek final için; A grubunda Brezilya'nın lider olmaması lazım

Belli mi olur belk gruptan çıkamaz brezilya kağıt üzerinde grupta 2.lik için slovenya ile çekişecez gibi duruyor bakalım almanyadan kim az fark yerse artık

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Ö.m yerine taktiğini direk bu konuda yayınlarsan, merak eden bir çok arkadaşa yardımcı olmuş olursun kanaatindeyim.
    Dürüst olayım taktik paylaşımı yapmayı sevmiyorum. Prensip diyelim. İncelenmek için alınsa bile ondan etkileniyor insan dolayısıyla kendi taktiğini, kendi oynatmak istediği oyunu tam oturtamıyorsun takıma. Maçtaki gözlemler analizler vs vs bunlar için var. Ki oyunun zevki zaten burada yatıyor. Herkesin kendi stili oluyor mesela ben kanatsız oynuyorum geçen yıldan beri ve sebebni çok defa anlatmışımdır falan. Bunu kişisel olarak söylemiyorum neden taktik paylaşımı yapmak istemediğimi açıklıyorum sadece yoksa yanlış anlaşılmasın

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Grubu geçeriz kolay gelsin

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Aynen dediğin gibi maç içindeki analizler ile yardımcının geribildirimleri bazen maçı koparmanı sağlıyabiliyor. Benim artık devamlı gözüm oralarda

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ek olarak şunu söyleyeyim. Transfer taktiği, oyuncu önerisi, duran top çalışması, taktik vs aklınıza takılan ne varsa elimden geldiğince yardımcı olurum o konuda sıkıntı yok. Doğru olduğuna inandığım herşeyi paylaşırım bilgi olarak ama kapsül şeklinde direk taktik olarak paylaşmıyorum Kimse darılıp gücenmesin atak taktiğimi paylaşabilirim ki daha önce paylaşmıştım hatta geçen yılda paylaşmıştım. Ama özellikle Kontra ve Rölanti taktiklerime ciddi emek harcadım o yüzden biraz bencilim

Atak taktiğim indirmek için üzerine tıklayın.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Grubu geçeriz kolay gelsin
    Eyv
    Aynen dediğin gibi maç içindeki analizler ile yardımcının geribildirimleri bazen maçı koparmanı sağlıyabiliyor. Benim artık devamlı gözüm oralarda

Asistanın dediğine pek kulak asmıyorum esasında saçma sapan şeyler söylüyo zaman zaman

Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri