1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Sinopspor | İlk hedef Süper Lig | 4. Sezon | Tek hedef ŞAMPİYONLUK !

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim. Hadi bakalı ikinci bir Kilimli vakası yapabilecekmisin.

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bu Uzun ve Meşkaletli Yolda Başarılar Dilerim, İyi Eğlenceler.
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by Leonadias View Post

Böyle bir şey olmaz kardeşim o yüzden kafana takma he olursa onların ayıbı

İyi eğlenceler diliyorum hedef zor ama başarılmayacak gibi değil 6.sezon olmazsa 7.sezon Avrupa olsun

Uzun zaman sonra gerçekten keyif aldığım bir kariyer olmaya başladı ilerleyen dönemde zorladıkça daha çok seveceğime eminim teşekkürler desteğin için.

Quote Originally Posted by master_zngldk67 View Post

başarılar kardeşim. teşvikimiz başarılı olursa ne mutlu bana. bende aslında sen gibiydim bir kariyer görmüştüm. neden olmasın demiştim. aklından şunu çıkarma "sabrın sonu selamettir". "Mor Menekşeler" lakabı hoş olur bu takıma

ne ilginç? bende bu gruptaydım. nasıl oldu ki bu? merak etme çaktırmıyorum.

Haklısın fm oynarken hangi kariyere başlarsan başla bir hevesle başlıyor yok şunu şampiyon yapayım şunu şuraya getireyim şeklinde desteğin için teşekkürler

Kilimli bld. ile aynı grupta olmamız biraz tesadüfi oldu zonguldakı görünce sinopuda bu gruba 2013-2014 sezonunda küme düşen bir takım yerine atadım grupta en ürküten takımdı beni ama ilk maçı aldık bakalım sensiz cansız oynuyorlar sanırım

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim. Hadi bakalı ikinci bir Kilimli vakası yapabilecekmisin.
    Kilimli Bld. kariyeri gayet başarılı bakalım olucak mı ) ben inandım. Olması için epey çabalıycaz.

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Ve Sezon başladığı gibi devam ediyor

Öncelikle lige başlarken hedefim ilk yarıda ilk 5 idi. Bunun sebebi transfer ve kadro kayıt aşamasında yapmış olduğum bir hata orta saha merkez oyuncum 0. DOS oynayan 3 adamımı bu bölgede kullanıyorum birde kadro kalitesini görmek istedim takviyeye ihtiyaç var mı yok mu bir kaç kişi oluştu kafamda ama iyi bir ilk devre geçirdik. Lig ve maçlar o kadar süpriz dolu ki favori olduğum maçlarda özellikle epey zorlandım. Favori olmadığım her maçta ise takım tam da istediğimi yerine getirdi. Çok süpriz puanlar kaybettik dk 90 da kalecinin degaj diktiği top benim kalecinin üzerinden aşıp gol bile girdi 90 + 4 te kazandığım penaltıda oldu süpriz anlarda gelen ve giden süpriz puanlar oldu konuşmayı uzatmadan maç sonuçlarını ve istatistikleri yayınlayalım.

---

---

---

---

---

---

---

---

---

---

---

LİG PUAN DURUMU

*Şuan itibari ile ligin en az mağlubiyet alan takımı
    *En fazla berabere kalan 2 takımdan birisiyim
    *Oyuncu istatistiği olarakta bir oyuncum en çok gol pası veren kısmında zirvede ve gerçekten takımı ilerleten adam oluyor
    *İlk devre hedefimiz tamam sıra 2.devre de sürekli değişen zirveyi gördükten sonra grubu şampiyon tamamlayacağımı düşünüyorum

yarın 2.devre bitmiş olur onuda yayınlarım takip eden destek veren yorumda bulunan herkese teşekkür ederim

Mesaj Yetkileri