Ve Sezon başladığı gibi devam ediyor

Öncelikle lige başlarken hedefim ilk yarıda ilk 5 idi. Bunun sebebi transfer ve kadro kayıt aşamasında yapmış olduğum bir hata orta saha merkez oyuncum 0. DOS oynayan 3 adamımı bu bölgede kullanıyorum birde kadro kalitesini görmek istedim takviyeye ihtiyaç var mı yok mu bir kaç kişi oluştu kafamda ama iyi bir ilk devre geçirdik. Lig ve maçlar o kadar süpriz dolu ki favori olduğum maçlarda özellikle epey zorlandım. Favori olmadığım her maçta ise takım tam da istediğimi yerine getirdi. Çok süpriz puanlar kaybettik dk 90 da kalecinin degaj diktiği top benim kalecinin üzerinden aşıp gol bile girdi 90 + 4 te kazandığım penaltıda oldu süpriz anlarda gelen ve giden süpriz puanlar oldu konuşmayı uzatmadan maç sonuçlarını ve istatistikleri yayınlayalım.

---

---

---

---

---

---

---

---

---

---

---

LİG PUAN DURUMU

*Şuan itibari ile ligin en az mağlubiyet alan takımı
*En fazla berabere kalan 2 takımdan birisiyim
*Oyuncu istatistiği olarakta bir oyuncum en çok gol pası veren kısmında zirvede ve gerçekten takımı ilerleten adam oluyor
*İlk devre hedefimiz tamam sıra 2.devre de sürekli değişen zirveyi gördükten sonra grubu şampiyon tamamlayacağımı düşünüyorum

yarın 2.devre bitmiş olur onuda yayınlarım takip eden destek veren yorumda bulunan herkese teşekkür ederim