Allah yardımcın olsun kardeşim.Bu sene işler yolunda gitmemiş en azından play-off bileti alıp üst ligi zorlayalım.
Allah yardımcın olsun kardeşim.Bu sene işler yolunda gitmemiş en azından play-off bileti alıp üst ligi zorlayalım.
Ve 3. LİG 2. Grup maçlarının sonuna geldik
*Sezon kritiği ve açıklamalar en altta yer alacaktır...
FİKSTÜR VE SONUÇLAR :
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
SEZON SONU PUAN DURUMU :
---
---
PLAY OFF TURLAR :
SEZON SONU TAKIM VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ :
---
SEZON SONU KRİTİĞİ & RAPORU
Çok kötü başladığımız bir sezondu lige uyum sağlayamadık başta ben olmak üzere yaş problemi, sakatlık problemi, form problemi bizi fazlasıyla yordu. Ama 2. yarı bu işi tersine çevirmem şarttı. Sezon başı oynayamayacak oyuncular almış olduğum gibi genç bir sürü oyuncu almıştım bu oyuncuların bireysel antrenmanlarını tek tek takip ettim. Ve 2 takım oluşturdum 1. AS TAKIM 2.19 Yaş altı bu 2 kadroda da oyuncuları hep formda tuttum arada değiştirdim as takımdan 19 yaş altına 19 yaş altından as takıma oyuncu yolladım...
Sonuç olarak rotasyonla beraber rekabete girmişler gibi kimi oyuna alsam daha iyi performans gösterir oldular ve galibiyet serimiz oldu ardından fikstür yoğunluğu sebebi ile 2 takımı tek takım haline getirip ana kadroya çektim ve sakatlık,cezalı,yaş sıkıntısı olmayan bir 2. devre geçirdim buda fikstüre ve tüm sonuçlara yansıdı adımızı play off'a belki burdan da 2. Lige yazdırmanın eşiğine geldik
Takımın gösterdiği performanstan çok memnunum 2. devre başında çok umutsuzdum Lig için..Sonuç olarak gördüğüm geçirdiğim en berbat en saçma tüm dünya dahilinde var olmasada olur diyebileceğim lig 3. Lig Sırf bu ligden kurtulma isteğim de bu başarıyı sağlamış olabilir bilmiyorum![]()
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
KISKANÇLIK HİSSEDİYORUM BU KONUŞMADA
VEEE SİNOPSPOR TARİHİNDE İLK DEFA SPOR TOTO 2. LİG'DE MÜCADELE EDECEK)
DEĞERLENDİRME
Play Off da İstanbulspor u da görünce finale çıksam dahi bende bu şans varken onlar denk gelir ve eleniriz diye düşünmüştüm. Ama ilk turda elendiler ilk rakip daha kolaydı bence ama temkinli oynamak istedim tarafsız saha tek maç sonuçta her şeyi belli edecek ve tek golle geçtik. Final maçı 2-0'a gelince bu iş bitti dedim. Taktiğimi değiştirmeden oyuncu rollerinde oynama yaptım. Ve daha ilk yarı bitmeden skor 2-2 olmuştu. 3 Gün ara ile oynadığım için kondisyonlar iyice düşmeye başlamış defansta açık verirken MC pozisyonundaki oyuncumu geri çekerek DMC yaptım taktik işlenirken bir atak ve 3. golü buldukardından maça yatarak finali de kurtardım ve 2.Lige yükseldik...
Kötü başlayan sezon rüya gibi bitti. Hedeflerimiz doğrultusunda sıradaki hedef BANK ASYA