1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Sinopspor | İlk hedef Süper Lig | 4. Sezon | Tek hedef ŞAMPİYONLUK !

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ucuz kurtulmuşız

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by master_zngldk67 View Post
    Olsun kardeşim. en azından küme düşmemişsin. sağlık olsun. tecrübe bile iyidir bu liglerde. gelecek sezonu da buna göre planlarsın.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Ucuz kurtulmuşız
    Aslına bakarsanız bahsettiğim kalite farkı nedeni ile ne yaparsam yapayım bu iş olmazdı iyi oldu 3. Lige dönmedim orda delirir bırakırdım

Şuan itibardan ve düşmememden kaynaklı gelen oyuncular geçen sene aldığım oyuncuların özelliklerinin 3-4 katı iyi derece de yani kadro kalitesi olarakta bu sene Lige uyum sağlamış durumdayız

Bu sene ölümüne mücadele

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

2016 - 2017 SEZONU BAŞLIYOR...

SEZON ÖNCESİ GENEL BAKIŞ :

TRANSFERLER:

SEZONA HAZIRLIK FİKSTÜRÜ

MEDYANIN SİNOPSPOR DEĞERLENDİRMESİ

SEZON ÖNCESİ KRİTİĞİ

Herşeye sil baştan başlıyoruz. Yeni bir sezon ve eski hatalarımızı yapmak istemiyoruz. Bu senenin bahanesi yok başarılıysak başarılı, başarısız isek başarısızız. Her takım bence eşit şansa sahip olucak ve göstereceğimiz iyi bir performans ile 2017-2018 sezonunu 1. Ligde oynayacağız... Kaleciyi değiştirdim özellikleri iyidi aslında da bir baktım sezon başı 50 gol yiyor beni belki de bu kaleci batırıyor dedim değiştirdim

Sezon içi 2 güncelleme yayınlayacağım 1 devre arası 1 sezon sonu şeklinde ve sezon sonu inanıyorum ki bu sefer ŞAMPİYONLUK haberi vereceğiz

Takibe devam eden herkese teşekkür ederim

Mesaj Yetkileri