Başarılar.Bu sezon üst lige çıkman zor gibi duruyor...
Başarılar.Bu sezon üst lige çıkman zor gibi duruyor...
Allah yardımcın olsun kardeşim.Bu sene işler yolunda gitmemiş en azından play-off bileti alıp üst ligi zorlayalım.
Ve 3. LİG 2. Grup maçlarının sonuna geldik
*Sezon kritiği ve açıklamalar en altta yer alacaktır...
FİKSTÜR VE SONUÇLAR :
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
SEZON SONU PUAN DURUMU :
---
---
PLAY OFF TURLAR :
SEZON SONU TAKIM VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ :
---
SEZON SONU KRİTİĞİ & RAPORU
Çok kötü başladığımız bir sezondu lige uyum sağlayamadık başta ben olmak üzere yaş problemi, sakatlık problemi, form problemi bizi fazlasıyla yordu. Ama 2. yarı bu işi tersine çevirmem şarttı. Sezon başı oynayamayacak oyuncular almış olduğum gibi genç bir sürü oyuncu almıştım bu oyuncuların bireysel antrenmanlarını tek tek takip ettim. Ve 2 takım oluşturdum 1. AS TAKIM 2.19 Yaş altı bu 2 kadroda da oyuncuları hep formda tuttum arada değiştirdim as takımdan 19 yaş altına 19 yaş altından as takıma oyuncu yolladım...
Sonuç olarak rotasyonla beraber rekabete girmişler gibi kimi oyuna alsam daha iyi performans gösterir oldular ve galibiyet serimiz oldu ardından fikstür yoğunluğu sebebi ile 2 takımı tek takım haline getirip ana kadroya çektim ve sakatlık,cezalı,yaş sıkıntısı olmayan bir 2. devre geçirdim buda fikstüre ve tüm sonuçlara yansıdı adımızı play off'a belki burdan da 2. Lige yazdırmanın eşiğine geldik
Takımın gösterdiği performanstan çok memnunum 2. devre başında çok umutsuzdum Lig için..Sonuç olarak gördüğüm geçirdiğim en berbat en saçma tüm dünya dahilinde var olmasada olur diyebileceğim lig 3. Lig Sırf bu ligden kurtulma isteğim de bu başarıyı sağlamış olabilir bilmiyorum![]()
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
KISKANÇLIK HİSSEDİYORUM BU KONUŞMADA
VEEE SİNOPSPOR TARİHİNDE İLK DEFA SPOR TOTO 2. LİG'DE MÜCADELE EDECEK)
DEĞERLENDİRME
Play Off da İstanbulspor u da görünce finale çıksam dahi bende bu şans varken onlar denk gelir ve eleniriz diye düşünmüştüm. Ama ilk turda elendiler ilk rakip daha kolaydı bence ama temkinli oynamak istedim tarafsız saha tek maç sonuçta her şeyi belli edecek ve tek golle geçtik. Final maçı 2-0'a gelince bu iş bitti dedim. Taktiğimi değiştirmeden oyuncu rollerinde oynama yaptım. Ve daha ilk yarı bitmeden skor 2-2 olmuştu. 3 Gün ara ile oynadığım için kondisyonlar iyice düşmeye başlamış defansta açık verirken MC pozisyonundaki oyuncumu geri çekerek DMC yaptım taktik işlenirken bir atak ve 3. golü buldukardından maça yatarak finali de kurtardım ve 2.Lige yükseldik...
Kötü başlayan sezon rüya gibi bitti. Hedeflerimiz doğrultusunda sıradaki hedef BANK ASYA
Oh çok iyi oldu be 2.lig hadi yeni sezon hayırlı olsun![]()
Tebrikler playolflada olsa çıkmışız![]()
Teşekkürler![]()
Bu sene geçen 2 sezondan daha zor geçecek play off yok2000 de 1 benim şampiyonluğum kadro kalitemiz çok düşük ve bunun gibi bir çok unsur elimizi kolumuzu bağlasada elimizden gelenin en iyisini yapıp BANK ASYA yı görüceğimize inancım tam
OO tebrikler çok şükür bu dandik kurallardan kurtulduk. Ne yap ne et sakın küme düşme
Birde senin bu Kaandan başka adamın yokmu maşallah adamın adı heryerde geçiyor. Bari geleceği parlak bir genç olaydı işe çok yarardı.
VE YENİ SEZON BAŞLIYOR ;
---
SİNOPSPOR'DA SEÇİM DÖNEMİ
LİG DE ŞAMPİYONLUK NOKTASINDA YİNE FAVORİYİZ AÇIK ARA
TRANSFERLER
FİKSTÜR
SEZON ÖNCESİ DÜŞÜNCELER
*Beklentimin altında da kalsa transfer ettiğim oyuncuların genel özellikleri bu lig için yeterli olucağını düşünüyorum
*İlk maçı farklı kaybettik. Daha iyi analiz etmemiz lazım demek ki başka şeyleri.
*Personel kadromuz tamami ile yenilendi..
*Bu sezon çok zorlu geçecek ve sonucu beklentilerime umutlarıma yada beklemediğim şeylere karşıda süpriz olucak gibi
Takip eden destek olan herkese teşekkürler
TEBRİKLER KARDEŞİM. 3. LİGDEN KURTULDUĞUNA SEVİNDİM. 2. LİGDE BAŞARILAR. MALESEF BENDE DE PLAY-OFF OYNANMIYORDU. ŞANS ESERİ BİZİ ALMIŞLARDI.TAKIM KÜÇÜK AMA UMUDUMUZ BÜYÜK. HEDEFE BİR BİR YAKLAŞIYORUZ.
![]()
Play-off'tan çıkmışız, hayırlı olsun.)
Geçen senede bizi yok saydılar ama 2.lige geldik bu senede sonuncu saymışlar hadiyin uleeyyn ordan Sinop tarih yazar görsünler gücünü aga göster onlara![]()
Salla medyayı pas verme onlara seni böyle bir sıralamaya koyanla işin olmaz![]()
Play Off bende de yokzaten bu sene ile ilgili hevesimi kıranda bu oldu biraz
ama bakalım neler yapıcaz
2.Lig takımı olduk artıkkadro kalitesini biraz arttırabilsem biraz biraz
zamanında Süper Ligin en kötü takımının yedeğinde bile tutmadığım oyuncu dahi gelmiyor
![]()
İnş. kardeşimuğraşıyoruz bakalım
Kesinlikleburaya kadar medyayı yanılta yanılta gelmedik mi zaten
![]()
2015 - 2016 SEZON SONU ÖZETİ
PUAN TABLOSU
YILIN OYUNCUSU
SEZON SONU KRİTİĞİ
Bu sezon epey kötü geçti yorum yaparken bile sallantıda bir gidip bir gelen sonuçlara rağmen umudumuzu sonuna kadar koruduk. Ligde şampiyonluğun 1. favorisinin küme düştüğü, gönlümüzün 1. si olmaya aday güzel takımımızın da yıllardır süre gelen son haftalarda gösterdiği güzel performans ile ligi 15. sırada bitiriyoruz..
Ligin en çok gol atan 2. olan ve en çok gol yiyen takımları arasında olan takımımızın en büyük sıkıntısı 2. Lig de olmasına rağmen 3. Lig kalitesi BAL kalitesi oyuncuların olması ve sadece bu kalitede oyuncuların transfer olmak istemesi oldu.. Yani düşünün ki ispanya Ligi TOP 7 takımı Süper Ligde geldi tüm rakiplerimiz
Konuyu açan modumuzun söylediği gibi zorlu ve meşakatli bir görev için bu takımın başına geçtik ve olumsuz olan tek bir sezon bizi yıkamaz bu sezon ümitlerimiz daha sağlam daha kaliteli oyuncularla bu sefer başarıcaz...
İyi küme düşmemişiz hocam.Hiç yoktan 2 sene degil 1 sene kaybettik.Önümüzdeki sene en az play-off bekliyoruz![]()
Şampiyonluk dışında hedef yok çünkü play off yok oyun hatası![]()
Olsun kardeşim. en azından küme düşmemişsin. sağlık olsun. tecrübe bile iyidir bu liglerde. gelecek sezonu da buna göre planlarsın.
Ucuz kurtulmuşız
Aslına bakarsanız bahsettiğim kalite farkı nedeni ile ne yaparsam yapayım bu iş olmazdıiyi oldu 3. Lige dönmedim orda delirir bırakırdım
![]()
Şuan itibardan ve düşmememden kaynaklı gelen oyuncular geçen sene aldığım oyuncuların özelliklerinin 3-4 katı iyi derece de yani kadro kalitesi olarakta bu sene Lige uyum sağlamış durumdayız
Bu sene ölümüne mücadele![]()
2016 - 2017 SEZONU BAŞLIYOR...
SEZON ÖNCESİ GENEL BAKIŞ :
TRANSFERLER:
SEZONA HAZIRLIK FİKSTÜRÜ
MEDYANIN SİNOPSPOR DEĞERLENDİRMESİ
SEZON ÖNCESİ KRİTİĞİ
Herşeye sil baştan başlıyoruz. Yeni bir sezon ve eski hatalarımızı yapmak istemiyoruz. Bu senenin bahanesi yok başarılıysak başarılı, başarısız isek başarısızız. Her takım bence eşit şansa sahip olucak ve göstereceğimiz iyi bir performans ile 2017-2018 sezonunu 1. Ligde oynayacağız... Kaleciyi değiştirdim özellikleri iyidi aslında da bir baktım sezon başı 50 gol yiyorbeni belki de bu kaleci batırıyor dedim değiştirdim
Sezon içi 2 güncelleme yayınlayacağım 1 devre arası 1 sezon sonu şeklinde ve sezon sonu inanıyorum ki bu sefer ŞAMPİYONLUK haberi vereceğiz
Takibe devam eden herkese teşekkür ederim
Bu sezon istediğin gibi geçer ve play-off'a kalırsın umarım![]()
Yok bu sezonunda ilerleyeceği yokoyunu baştan sona inceledim bir takım hatalar bir takım taktik hataları süper lig de kullandığım taktiklerimdeki ısrarım ofansif kanat oyuncularının az ve özelliksiz oluşu 4-4-1-1 oynayan her takımın ilk 3 4-4-2 oynayan her takımın ilk 10 ve benim gibi farklı taktik kullanan her takımında geri kalan sıralamayı oluşturduğu 2 lig oldu 2. lig
demek ki kontrol lazım...
Arkadaşlar bu kariyerimde başarısız oldum körü körüne devam edip hem olduğum yerde saymamak adına hemde her şeye en baştan 0 dan başlama isteğimden dolayı konuyu sıfırlayacağım gösterdiğiniz ilgi ve desteğe teşekkür ederim her şeye sil baştan başlayıp yeniden karşınızda olucağım inş.
Bence sabredip başarısızlığı başarıya dönüştürmeni öneririm.