Aynen öyle oldu ligi bir yerde bitircez
Teşekkür ederim
Önümüzdeki sene hakkında hiçbir öngörüm yok neredeyse bütün adamların sözleşmesi bitiyor ve para sıkıntısı nedeniyle kimseyle imzalayamıyorum. Sene sonu bi hal çaresine bakıcam
Ligdeki iyi gidişimize lideri yenerek devam ettik. Yine çok güzel oynadık, yine üstün olan bizdik fakat golleri görmek için 50 dakika geçirdik. Pedrinho bombalamaya devam ediyor
Limianos maçından da beklentimiz 3 puandı. Pedrinho 1 gol 1 asistle yine yıldızlaştı ve rahat bir galibiyet aldık.
Maç öncesi defans oyuncumuz Policia oynamak istediğini, oynamadığı için üzgün olduğunu belirtmişti. E bizde tamam dedik herhangi bir iddaamız olmadığı için o da oynadığı ilk maçta kırmızı görmeyi başardıYine de 11 kişiyken olan üstünlüğümüzü koruyup 3 puanı hanemize yazdırdık.
Üstün oynadığımız maçta 2 puanı rakibe hediye ettik. Pedrinho ise nasılsa öyle
Bu maçlar esnasında yeni gençlerimiz açıklandı. Umut vaad eden bir iki tanesi çıktı. Önümüzdeki sezon planmasında büyük bir ihtimal yer vereceğim. Yönetim de sözleşme önerdi, aylık 3 bin yuroyu kabul ettimŞehirde kiralar ucuz kendime stada yakın bir stüdyo kiraladım babalar gibi geçiniyorum
Puan durumunda ise liderliği aldık ve oldukça rahatız artık sezonun bitmesini bekliyoruz.
![]()