1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Ben ve Beşiktaş Dünyaya Karşı.

Hybrid View

Başarılar,Beşiktaş'ımızı yükseklere çıkarman dileğiyle

mami2602 saol benim amacımda o.

Gelecek dönem transferlerini planlamadan önce regenlerin çıkmasını bekliyorum.

Çıkan regenlere göre yeni sezonda transfer yapacağım yerleri ona göre takviye yapıp ona göre futbolcu satıp alacağım.

Örneğin 1-2 tane kanatlarda oynayabilen bir forvet OOSSğSlM,ST oynayan tarzı çıkarsa Olcay'ı satıp yerinde Kerim'i kullanacağım Regen'i rotasyon için kullanırım.
    Sezon sonu ocak ayında Orhan Gülle takımı ile sözleşme yenilemesse onu alıp Atiba, Jones ve Veli'nin (uygun teklifler gelirse ) satılmasına çalışacağım.
    Eğer Fenerbahçe ocak ayına kadar Caner'le sözleşme imzalamassa parayı basıp Caneri sezon sonuna transfer edeceğim böylelikle bu sezon transfer ücreti ödemeden kapatmış olurum.
    Sezon sonu Sivok'u satıp şu an kiralık olarak oynayan Atınç Nukan ve Berat Çetinkaya'yı Defansta rotasyon için kullanıcam
    ama bir tane kaliteli 21-22 yaşları civarında sağlam bir defans transfer edeceğim.
    Yine sezon sonu düzgün bir regen çıkarsa Tolga ve Cenk'i satıp bir tanede 20-21 yaşlarında kaliteli bir kaleci alıcağım.
    Kısacası Transfer şekli şu an kafamda ama Regen'lerin çıkması durumuna bağlı her pozisyon takım biraz daha güç kaybedicek ama Geleceği sağlam inşaa edeceğim.

Bir de bir sorum var

Direktifleri nasıl vermem lazım sizçe ben genellikle maçın durumuna göre ufak ayarlar yapıyorum takımı genellikle serbest oynatıyorum. defans ağırlıklı oynatıyorum mesala Fenerbahçeye karşı 3-6-1 oynattım defansın dibine vurdum Tolga 8.8 puan aldı maç sonu maçın adamı seçildi.Maçı 1-0 alabildim.

Mesaj Yetkileri