Başarılar, yazı stilini değiştirsen ve kalın yazsan. Ayrıca yazılanları ortalasan daha hoş bir görünüm olur. Böylece takip edenlere kolaylık olmuş olur.
Başarılar, yazı stilini değiştirsen ve kalın yazsan. Ayrıca yazılanları ortalasan daha hoş bir görünüm olur. Böylece takip edenlere kolaylık olmuş olur.
Kerim nasıl oynuyor hocam memnunmusun hiç amc denemedim
Kerim İlk bi 5 - 6 maç inişli çıkışlı oynadı daha sonra fikrimi değiştirdim Kerim Solda Olcay Ortada oynattım.
İlk sezonu bitirdim. Caner Erkin sezon sonunda başka teklif veren olmayınca 500 B Tl'lik aylık maaşı ve ekstra bonusları kabul etti.
Oynadığım diğer maçlar
Puan Tablosu
Kupa'da Bursaspor ile karşılaştım. 2-1 yenerek aldım.
Transferler
Gökhan Törenin Bonservisini 20,5 M TL'ye,
Cüneyt Köz'ü Kayserispordan 3.1 M TL'sına,
Ozan Tufan 1.3 M TL'ye Bursaspordan,
Sertaç Karakum sol bek 16 yaşında geleceğe yatırım olsun diyerek aldım.sağ bek eğitimi yaptırıyorum beklerde oynayacak bir futbolcum olsun. Altınordu'dan 100 B TL'ye aldım.
Satılanlar
Sezer Öztürk Lens'e sonraki satıştan yüzde ile sattım para beklemiyorum.
Olcay Şahan'ı Stoke 20 M TL'ye,
Veli Kavlak'ı Ipswıch'e 17 TL'ye,
Serdar Kurtuluş'u Pescara ya 8.75 M TL'ye,
Cenk Gönen'i 1.8 M TL'ye Kayserispor'a,
Devre arasında bedelsiz aldığım Krill Nababkin'i 10 M TL'ye Basel'e,
Jermien Jones'un sözleşmesini devre arasından önce uzattım yıl sonunda Fulham'a 750 B TL'ye,
Atiba Hutchinson'u Feyenoord'da 4 M TL'ye,
Tomas Sivok'u 9.5 M TL'ye Rubin'e,
Burak Kaplan'ı Sivaspor'a 875 B TL'ye Sattım.
Bir çok altyapıdaki futbolcuyu serbest bıraktım.
Taktik ve Kadrom:
4-4-2'nin türev'lerini oynatıyorum
Ersan'a 10 M TL'den yüksek bir teklif gelirse,
Cüneyt Köz bi anlık boşlukta sağ bek'siz kaldım transferin son günlerinde sağ bek transfer etmem gerektiği için biraz fazla para verdim bu sezon Cüneyt köz ve Ozan Tufan'ı dönüşümlü oynatır Cüneyt'i sezon sonu iyi bir para teklif ederlerse satarım.
İvan Obradovic'e güzel bir teklif alamadım onu bu sene biraz daha oynatıp. sezon ortasında veya sonunda satabilirim.
Ömer Şişmaoğlu ve Michael Eneramoyu 7.5 - 10 arası gelen tekliflere satacağım.
Mustafa Pektemek geçen sezon 20'ye yakın gol atmasına rağmen güzel bir teklif gelmedi 25 -30 M TL'ye teklif gelirse onuda satarım.
Bu sezon transferlerden 77.59 M TL elde edip, 25,31 M TL para harcadım.
Şampiyonlar liginde bir amacım yok en azından 3'üncü olup avrupa ligine ordanda elemelerde elenirim herhalde.
ama Türkiye kupası ve Lig benim olacak.
Hocam şu tl leri euro yapıp yazsan her şey daha kolay olcak![]()