Sayfa 465 / 480 İlkİlk ... 365415455463464465466467475 ... SonSon
13,921 ile 13,950 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Beşiktaş, Belhanda için 7 milyon euro'yu gözden çıkardı. Teklif kabul edilmezse Bryan Ruiz'e yönelecek. (NTV Spor)
    İçimde Belhanda olacağına dair bir his var. Ama 1-2 saat önce ntvsporda miktar 7 değil 9 yazıyordu bence 9'a kadar çıkamayız. En fazla 7 verilebilir, zaten bu yılın bütçesini aşmış durumdayız. Aslında acelemiz olmasa 8,5'a almış Kiev biraz daha indirebiliriz ama zaman daralıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

3'e 5'e bakmadan ne lazımsa alınsın. Gerekirse devre arası ve önümüzdeki sezonun bütçesinden de kullanılsın, önemli değil. Nasıl olsa oturmuş bir takıma 1-2 takviye dışında fazlası gerekmiyor. Bkz. F.Bahçe.

En geç pazartesiye kadar Belhanda ve Linnes açıklansın; ötesi olmasa da olur, ne yapalım.

Bu arada Lanzini, Al Jazira'ya 4 yıllık imzayı atmış. 10 gün sonra Arsenal'e karşı sahaya çıkmayı değil de, Arap sıcaklarını tercih etti. Kendisi bilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belhanda ECC'de mücadele eden bir kulüpte devam etmek istediğini açıkladı. Umarım teklif kabul edilir. En baştan beri Belhanda'nın gelmesini istiyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bryan Ruiz gelmesinde kim gelirse gelsin.

Bugün Allah'ın izniyle Belhanda'yı transfer ettik diye bir yazı görmek istiyorum. Cidden artık bugün yarın belli olmalı.. Sağ bek ile oyun kurucu 10 şart..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    3'e 5'e bakmadan ne lazımsa alınsın. Gerekirse devre arası ve önümüzdeki sezonun bütçesinden de kullanılsın, önemli değil. Nasıl olsa oturmuş bir takıma 1-2 takviye dışında fazlası gerekmiyor. Bkz. F.Bahçe.

En geç pazartesiye kadar Belhanda ve Linnes açıklansın; ötesi olmasa da olur, ne yapalım.

Bu arada Lanzini, Al Jazira'ya 4 yıllık imzayı atmış. 10 gün sonra Arsenal'e karşı sahaya çıkmayı değil de, Arap sıcaklarını tercih etti. Kendisi bilir.
    Futbolu sadece para olarak gören zihniyetten birisiymiş Lanzini de yazık diyelim.

Bu tarz adamların ligimizde yeri yok. Başarı kovalayan, hırslı kişiler bu lige gelmeli iyi ki Lanzini'yi alamamış Beşiktaş.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Lanzini saha için de aklını pek kullanamaz. Anlaşılan saha dışında da aklını pek kullanamıyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Lanzini saha için de aklını pek kullanamaz. Anlaşılan saha dışında da aklını pek kullanamıyormuş.
    Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Futbolu sadece para olarak gören zihniyetten birisiymiş Lanzini de yazık diyelim.

Bu tarz adamların ligimizde yeri yok. Başarı kovalayan, hırslı kişiler bu lige gelmeli iyi ki Lanzini'yi alamamış Beşiktaş.

Ciğer+kedi=murdar Duygusallığın dibine vurdunuz, maşallah. Adama Türkiye neresi diye sorsanız belki Arap Yarımadası'nı gösterir. Türkiye hakkında yeterli derece bilgi sahibi olduğunu sanmıyorum. Beşiktaş'ın transfer konusunda profesyonel olduğunu da sanmıyorum. Lanzini adını neredeyse 6 aydır haberlerde görüyorum. 6 ayda bir transfer yapamıyorsan, başkası bitirir. "El elden üstündür." Beceriksizim demiyorsun, adama kulp takıyorsun. Resmen iki yüzlülük örneği. Belhanda'ya gelince; oldukça tuzlu bir transfer olur. En az Demba Ba kadar para harcanır. Geçen yıl ya da önceki yıldı sanırım, Fenerbahçe transfer etmeye çalışmıştı. Montpellier Dinamo Kiev'e uygun fiyata okutunca (8,5 m € + maaşı da kim bilir ne kadar? en az 14-15 m € harcanmıştır; çünkü mukavelesi 2018'de bitiyor.) Fenerbahçe saf dışı kalmıştı. O dönem de hatırlıyorum. Fenerbahçeli taraftarlar ve birtakım yorumcular Belhanda'ya kara çalıyorlardı. Bunlara hiç ama hiç gerek yok, bence. Dinamo harcadığı miktarın en azından bir yıllık kısmını çıkarmak isteyecektir. Ukrayna'daki performansı vasat. Bunda iklim vs. etkili olsa da Fransa'daki gibi bir ortam bulamadığı aşikâr. Montpellier'de Giroud'la beraber öne çıkan iki üç isimden biriydi kendisi, ama orası Montpellier'di. Ne Olympique Lyon, ne de Marseille. Beşiktaş'ta fark yaratır mı? İstatistiklere bakınca tamamen kapalı kutu. İki sene Fransa gibi bir yerde 10 golün üstünde gol atmış. Fena geçmemiş bir Dinamo Kiev macerası var. Eğer Dinamo Kiev, bonservisine fazla yüklenmeseydi, belki transferi toplamda 8-10 m €'ya tamamlardık, maaşı ve imza parası falan. Ama tecrübelerim yanıltmıyorsa aşağı yukarı en az 12-13 m € harcanır, şayet kulüpler anlaşırsa. Demba Ba'dan sonra ikinci pahalı transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş'a uygun olan isim Belhanda değil, Ruiz bence. Hem maliyeti de daha düşük olur. Ruiz tam takım oyuncusu.

Arkadaşlar Belhanda transferinde gelişme varmış. Ahmet Nur Çebi D.Kiev yöneticileriyle transferle alakalı olarak pazarlık halindeymiş. Her an yani Belhanda Beşiktaş'ta anlaştı geliyor haberi duyabiliriz.

Kaynak:
    http://www.ntvspor.net/haber/futbol/111720

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

ŞL listesi bildirildi, Gökhan Töre'den başka yeni isim yok. Maçtan 1 gün öncesine kadar zamanımız var 1 ismi çıkarıp yenisini eklemek için. En fazla 1 hafta daha bekleyeceğiz demek oluyor bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence transfere falan ihtiyacı yok Beşiktaş'ın. 10 numaraya hele hiç ihtiyacı yok. Nereden geliyor bu sevda anlamıyorum ben pek. 4-4-1-1 i zaten en iyi şekilde oynayan takım Beşiktaş ki yedekte Oğuzhan var.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Bence transfere falan ihtiyacı yok Beşiktaş'ın. 10 numaraya hele hiç ihtiyacı yok. Nereden geliyor bu sevda anlamıyorum ben pek. 4-4-1-1 i zaten en iyi şekilde oynayan takım Beşiktaş ki yedekte Oğuzhan var.
    sağ bek'e ciddi anlamda ihtiyaç var. 10 numara takıntısı konusunda sana katılıyorum. 4-1-3-2 ve 4-2-3-1 şeklinde dönüşümlü oynayan bir takımda Oğuzhan yeter de artar bile.

Arkadaşlar Belhanda transferinden vazgeçilmiş. Dinamo Kiev fiyat konusunda abartmış. Belhanda 17 Milyon euro etmez. En az şuan 8 - 10 eder.

Kaynak:
    http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...efteri-kapandi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Süleyman Seba'ya armağan edilmesi gereken bir şampiyonluk var ortada. Bunun için, transferde ne gerekiyorsa yapılmalı. Bu yüzden, 10 numaraya da ihtiyacı var takımın bence. Şöyle ki; Oğuzhan o bölgede değil, MC pozisyonunda oynayabilen ve daha verimli olan bir futbolcu bana göre. Ayrıca Oğuzhan olmadığı zamanlarda kimi koyacağız, bir de o var. 10 numara alınmaması için 4-4-2 sistemine dönmemiz gerekiyor, o da zor görünüyor. Sergen veya Yusuf Şimşek tarzında, topa basan ve tabelaya etkisi olan bir orta saha işimizi görür.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bence de 10 numaraya gerek yok. Bir kere 10 numarada oynayan oyuncuyu topu aktaramazsanız bu oyuncu verimli olamaz. Takımın orta sahasında Veli ve Atiba oynuyor. İkisi de teknik oyuncular değil ve topu aktarmada sorun yaşayabilirler. Eğer Oğuzhan deneyelim derseniz o zaman da 4-2-3-1 oynayacağınız için büyük defansif sıkıntılar olur. Bence bu takımın 4-3-3 oynaması daha mantıklı olur. Derinde Atiba, Sol haf Veli, Sağ haf Oğuzhan hem 3. Bölgeye top aktarmakta zorlanmazlar hem de defansif zaaflar ortadan kalkmış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Bence de 10 numaraya gerek yok. Bir kere 10 numarada oynayan oyuncuyu topu aktaramazsanız bu oyuncu verimli olamaz. Takımın orta sahasında Veli ve Atiba oynuyor. İkisi de teknik oyuncular değil ve topu aktarmada sorun yaşayabilirler. Eğer Oğuzhan deneyelim derseniz o zaman da 4-2-3-1 oynayacağınız için büyük defansif sıkıntılar olur. Bence bu takımın 4-3-3 oynaması daha mantıklı olur. Derinde Atiba, Sol haf Veli, Sağ haf Oğuzhan hem 3. Bölgeye top aktarmakta zorlanmazlar hem de defansif zaaflar ortadan kalkmış olur.
    Sağ haf sol haf? Eski dönem stoperlerinin adıydı. Kendimi 60li-70li yıllardaymışım gibi hissettim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nasıl 10 numaraya ihtiyaç yok? Feyenoord maçında Demba ba o 3 golü attı ama nasıl attı? Adam bir çok kez isyan etti top istedi ama atan yoktu. O 3 gol her zaman olmaz. Adam bizde erir gider. 10 numarasız olmaz bizim takım. Takımda pas atan, oyun kuran, duran top kullanan adam yok. Nasıl ihtiyaç yok bunlar varken onu anlamadım ben.
    FM Gazetesi

Beşiktaş'ın sıradan bir 10 numaraya ihtiyacı yok. Lider bir 10 numaraya ihtiyacı var. Hücum hattını yönetecek bir 10 numaraya ihtiyacı var.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Nasıl 10 numaraya ihtiyaç yok? Feyenoord maçında Demba ba o 3 golü attı ama nasıl attı? Adam bir çok kez isyan etti top istedi ama atan yoktu. O 3 gol her zaman olmaz. Adam bizde erir gider. 10 numarasız olmaz bizim takım. Takımda pas atan, oyun kuran, duran top kullanan adam yok. Nasıl ihtiyaç yok bunlar varken onu anlamadım ben.
    Oğuzhan ve Kerim Frei ne zaman süre alıp kendilerini gösterecekler? Yahu kadro zaten kalabalık. Bir de üstüne transfer gelirse olmaz o iş. Gökhan Töre'yle Olcay Şahan kesin kez kanatlarda oynayacaklar, kesilmezler. Frei ve Oğuzhan pekâlâ iş görür 10 numara pozisyonunda. Veli ve Atiba gerilerinde kalırlar. Esas sağ bek lâzım. Necip ve İsmail'i devşiremeyiz oraya. Serdar Kurtuluş da Atiba ve Veli'nin yedeği olmalı. Onu sağ bekte hırpalıyoruz. Adam oynayamadığını bize gösteriyor resmen. Her maçta o bölgeden yiyoruz atağı. Ramon tarzı bir sağ bek lâzım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Oğuzhan ve Kerim Frei ne zaman süre alıp kendilerini gösterecekler? Yahu kadro zaten kalabalık. Bir de üstüne transfer gelirse olmaz o iş. Gökhan Töre'yle Olcay Şahan kesin kez kanatlarda oynayacaklar, kesilmezler. Frei ve Oğuzhan pekâlâ iş görür 10 numara pozisyonunda. Veli ve Atiba gerilerinde kalırlar. Esas sağ bek lâzım. Necip ve İsmail'i devşiremeyiz oraya. Serdar Kurtuluş da Atiba ve Veli'nin yedeği olmalı. Onu sağ bekte hırpalıyoruz. Adam oynayamadığını bize gösteriyor resmen. Her maçta o bölgeden yiyoruz atağı. Ramon tarzı bir sağ bek lâzım.
    Sen ECC'ye katılma adayı olan bir kulüpsün. Şu aşamadaki bir Kerim ile, bir var bir yok Oğuzhan ile olmaz bu iş. Kerim'de kumaş var ama daha pişmesi lazım. Oğuzhan'ın fizik ve devamlılık kazanması lazım.

Kadro geniş diyorsun, hiç bir şekilde katılmıyorum. Daha as kadroda boşluklar var -ki yedek kulübesini hiç söylemiyorum bile. Oyunu değiştirecek, müdahele edip skoru değiştirmeye yönelik oyuncu kim var? Ligimizden kıyaslayalımi, bir Galatasaray'ın yedeklerine bak bir bize bak. Nasıl kadro geniş onu da anlamadım ben

Yukarıda arkadaşın dediği gibi lider bir 10 numara lazım. Kornerleri, frikikleri, her türlü duran top organizasyonlarını kullanabilen bir usta ayak olacak, bitirici akıl dolu paslar atacak, top dağıtacak bir 10 numara. Eğer alınmazsa ne ECC'de Arsenal'i geçeriz, ne de UEFA'da gruptan çıkarız. Ha bir de, ne de ligde şampiyon oluruz. Demba Ba'da garibim bütün sene yıprandığıyla kalır.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Sen ECC'ye katılma adayı olan bir kulüpsün. Şu aşamadaki bir Kerim ile, bir var bir yok Oğuzhan ile olmaz bu iş. Kerim'de kumaş var ama daha pişmesi lazım. Oğuzhan'ın fizik ve devamlılık kazanması lazım.

Kadro geniş diyorsun, hiç bir şekilde katılmıyorum. Daha as kadroda boşluklar var -ki yedek kulübesini hiç söylemiyorum bile. Oyunu değiştirecek, müdahele edip skoru değiştirmeye yönelik oyuncu kim var? Ligimizden kıyaslayalımi, bir Galatasaray'ın yedeklerine bak bir bize bak. Nasıl kadro geniş onu da anlamadım ben

Yukarıda arkadaşın dediği gibi lider bir 10 numara lazım. Kornerleri, frikikleri, her türlü duran top organizasyonlarını kullanabilen bir usta ayak olacak, bitirici akıl dolu paslar atacak, top dağıtacak bir 10 numara. Eğer alınmazsa ne ECC'de Arsenal'i geçeriz, ne de UEFA'da gruptan çıkarız. Ha bir de, ne de ligde şampiyon oluruz. Demba Ba'da garibim bütün sene yıprandığıyla kalır.
    Demirören devrinden bu yana 10 numaradır gidiyor. Herkes teknik direktör, herkes başkan. Gerçek verilerle fikir beyan edilmiyor ki. Daha yeni, borç açıklandı. Maalesef Fikret Orman bütçedeki açığı kapayamayacak. Sürekli kredi alıyoruz. Demba Ba'ya 8,5 m € ödendi. Hadi diyelim hak etti. Üstüne Gökhan Töre 4,5 m €. Bir de bu oyuncuların maaşları var. Keza Ramon 1,1 m € gibi iyi bir paraya geldi, onun maaşı da maşallah. Böyle bir vaziyette bütçe de kalmaz. Zaten bütçe yaratılarak bir şey yapılıyor(muş) O halde Rosicky, Nedved, Ortega tarzı adamı bulman için epey para harcaman lâzım. Onu harcayacak durumun yok. Beşiktaş 10 numaralı bir taktikle çıkmıyor ki, 4-2-2-2'yi denedi en son. Bence bu taktik gider. 4 forvet var takımda. Bu kadro 4-4-2 (baklava orta saha) ile oynayamaz. Sadece 10 numara transferiyle bir 4-4-2 ve 4-2-2-1-1 ile oynamak mümkün mü? Bu taktikle (4-4-2 baklava) Olcay, kondüsyonu iyi olduğu için kotarır belki ama Gökhan'ı hiç sanmıyorum. Bir defa sağ bek yok. 10 numara'ya bu kadar anlam yüklemek afaki kalıyor, sağ beke nazaran. Üstelik sağ bekte yedek de yok. Muhammed'in üzerine titreseydik bu kadar zorlanılmazdı. Üstüne kiralık gönderdik. Bu çocuğun çoktan oynayacak duruma gelmesi lâzımdı. Üç vakte kadar adam 20 yaşına girecek. Elde hiçbir şey yok. Kadro neden geniş? Çünkü altyapıdan gelen iki-üç isim oynayacak düzeyde. Tugay, Ümit, Atınç bence yedekte iş görürler. Şimdi Mehmet Ekici transferini öğrendik. Beşiktaş'a gelseydi fena olmazdı. Eğer bu kadar önemli idiyse; pekâlâ Sinan Kurt gibi genç bir oyuncu da alınabilirdi. 27-28 yaşındaki oyuncular geliyorlar ve 2-3 sene berbat oynayıp gidiyorlar. Delgado bizim için fiyasko misal. Adam şimdi şimdi yaşlı. Şu zamana kadar kadroda olabilirdi. Adam gönderildiğinde Beşiktaşlıların çoğu bayram etti. Üstüne Tabata faciası var, ki kendisini Brezilya'da oynadığı dönem beğeniyordum, o da yüklü kontratla bitirdi işi. Bu bölgeye transfer olacaksa, Ruiz ve Belhanda,Taarabt falan değil; Marek Hamsik, Luka Modric vs. gelmesi lâzım. Onu da mümkün değil yapamayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

En başından beri Ruiz'i isteyen nadir insanlardan biriyim Belhanda transferinin yatmasına çok sevindim. Bizim için en hayırlısı olacak adama kaldık.

Inşallah yönetim bu transferi eline yüzüne bulaştırmadan halleder ve Ruiz B. kadromuza katılır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Demirören devrinden bu yana 10 numaradır gidiyor. Herkes teknik direktör, herkes başkan. Gerçek verilerle fikir beyan edilmiyor ki. Daha yeni, borç açıklandı. Maalesef Fikret Orman bütçedeki açığı kapayamayacak. Sürekli kredi alıyoruz. Demba Ba'ya 8,5 m € ödendi. Hadi diyelim hak etti. Üstüne Gökhan Töre 4,5 m €. Bir de bu oyuncuların maaşları var. Keza Ramon 1,1 m € gibi iyi bir paraya geldi, onun maaşı da maşallah. Böyle bir vaziyette bütçe de kalmaz. Zaten bütçe yaratılarak bir şey yapılıyor(muş) O halde Rosicky, Nedved, Ortega tarzı adamı bulman için epey para harcaman lâzım. Onu harcayacak durumun yok. Beşiktaş 10 numaralı bir taktikle çıkmıyor ki, 4-2-2-2'yi denedi en son. Bence bu taktik gider. 4 forvet var takımda. Bu kadro 4-4-2 (baklava orta saha) ile oynayamaz. Sadece 10 numara transferiyle bir 4-4-2 ve 4-2-2-1-1 ile oynamak mümkün mü? Bu taktikle (4-4-2 baklava) Olcay, kondüsyonu iyi olduğu için kotarır belki ama Gökhan'ı hiç sanmıyorum. Bir defa sağ bek yok. 10 numara'ya bu kadar anlam yüklemek afaki kalıyor, sağ beke nazaran. Üstelik sağ bekte yedek de yok. Muhammed'in üzerine titreseydik bu kadar zorlanılmazdı. Üstüne kiralık gönderdik. Bu çocuğun çoktan oynayacak duruma gelmesi lâzımdı. Üç vakte kadar adam 20 yaşına girecek. Elde hiçbir şey yok. Kadro neden geniş? Çünkü altyapıdan gelen iki-üç isim oynayacak düzeyde. Tugay, Ümit, Atınç bence yedekte iş görürler. Şimdi Mehmet Ekici transferini öğrendik. Beşiktaş'a gelseydi fena olmazdı. Eğer bu kadar önemli idiyse; pekâlâ Sinan Kurt gibi genç bir oyuncu da alınabilirdi. 27-28 yaşındaki oyuncular geliyorlar ve 2-3 sene berbat oynayıp gidiyorlar. Delgado bizim için fiyasko misal. Adam şimdi şimdi yaşlı. Şu zamana kadar kadroda olabilirdi. Adam gönderildiğinde Beşiktaşlıların çoğu bayram etti. Üstüne Tabata faciası var, ki kendisini Brezilya'da oynadığı dönem beğeniyordum, o da yüklü kontratla bitirdi işi. Bu bölgeye transfer olacaksa, Ruiz ve Belhanda,Taarabt falan değil; Marek Hamsik, Luka Modric vs. gelmesi lâzım. Onu da mümkün değil yapamayız.

Hakli oldugun noktalar var ancak diyecegim tek sey var, 10 numara gelmezse demba ba is yapmaz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Linnes'ten de vazgeçildi diye okumuştum, Ntvspor'daydı yine sanırım. Ruiz ve Tarık Çamdal bir an önce transfer edilir umarım. Tarık için Eskişehir 5 milyon gibi saçma rakamlarla uçarsa da o paranın da aşağısına gidip Joao Pereira'yı alabiliriz Valencia'dan. Sözleşmesi seneye bitiyor, öyle yüksek meblağlar da isteyemezler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın mevcut düzeninde, sisteminde 10 numaralık bir yer yok. 4-4-1-1 oynuyor takım ki forvet arkasında oynayan isim yani Mustafa deli gibi koşuyor, pres yapıyor, arkadaşlarının yükünü hafifletiyor. Onun yerine koyacağın bir 10 numara takımı savunmada 9 kişi bırakacaktır ve oyunun temposunu düşürecektir. Olcay zaten sol kanattan ziyade serbest bir 10 numara gibi oynuyor hücumda ki bu gayette yeterli. Hem iyi savunma hem de iyi hücum yapmak istiyorsa Beşiktaş bu taktiği bozmamalı. Eğer ki bir 10 numara alınırsa borç batağında olan ve kendi oyuncularını parlatarak ancak bundan kurtulabilecek Beşiktaş için tamamen yanlış bir politika izlenmiş olur.

İsmail'in de üstüne düşülmeli. Bilic sağ bekte onu oynatacaktır bence Arsenal karşısında.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sağ beke Southampton da oynayan Clyne var 23 yaşında 5 verilcekse ona versinlerde en azından uzun süre bek aramayız.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Sağ beke Southampton da oynayan Clyne var 23 yaşında 5 verilcekse ona versinlerde en azından uzun süre bek aramayız.
    s'oton gibi oyuncu pazarlama konusunda uzman bi takımın clyne ı 5 m € ya bırakacağına inanıyomusun cidden ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    s'oton gibi oyuncu pazarlama konusunda uzman bi takımın clyne ı 5 m € ya bırakacağına inanıyomusun cidden ?
    Şimdi pazarlama konusunda uzman demeyelim. O işin başında Porto geliyor. Southampton özellikle geçen sezon iyi prim yaptı. Adamlar değerlerini sağlam katladılar, S'oton'da biraz tok satıcı konumunda tuttu kendini sağlam da pazarlık yaptılar. Hee Clyne'a 15-20 fiyat çekerler şu aşamada minimum o ayrı.
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri