1 ile 30 arası toplam 279 sonuç

Konu: San Marino Calcio İtalya Seri A'da (6.sezon)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Taktiğini paylaşır mısın özelden kardeşim .
    Çok hoşuma gitti.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Çok hoşuma gitti.
    gördü tabi 30 şutu 29 23ü sonra çok hoşuma gitti falan filan

Neyse ara ara kötü snuçlar olsada istatistiksel anlamda rakibi eziyoruz ama ben sonuca bakarım tek şutlada maçı alsan 3 puan alıyosun 33 şutlada daha iyi olacağız bir kaç hafta sonra savunmadaki skıntıları çözersek çok pozisyon veriyoruz

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Ege ye katılıyorum. Maç motoru saçmalamış.Kaleci ile defansı en iyiler yapmış.
    Şaka gibi işte çözemedim bir türlü

Çok hoşuma gitti.
    Atıyorum özelden,biraz geç gördüm kusuruma bakma

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post

Taktik de aradığım tek şey bol şut,bol pozisyon başka birşey değil

Neyse ara ara kötü snuçlar olsada istatistiksel anlamda rakibi eziyoruz ama ben sonuca bakarım tek şutlada maçı alsan 3 puan alıyosun 33 şutlada daha iyi olacağız bir kaç hafta sonra savunmadaki skıntıları çözersek çok pozisyon veriyoruz
    Kötü sonuçlardan kurtulacağımızı düşünürken 2. kaleci de sakatlandı Ne olacak bizim bu halimiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yeni taktik deniyorum mami de böyle işe yarıyorsa benim oyuncularda döktürürler dedim sadece komutlarına falan baktım da yok benim işime yaramaz takım dökülür bu taktikle
    Beleşçi değiliz la biz karabüklü

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Nazar değdi takıma En kısa sürede toparlanmak gerek dostum .
    Teşekkürler.Nazar var gibi duruyor.Kaleci 50m den gol yiyor fenaa genç kalecimiz var

Yeni taktik deniyorum mami de böyle işe yarıyorsa benim oyuncularda döktürürler dedim sadece komutlarına falan baktım da yok benim işime yaramaz takım dökülür bu taktikle
    Aynen.Taktiğin komutların da bazı saçmalıklar var.Onları bende değiştirmeyi düşünüyorum.Mesela yüksek tempo ile topa sahip ol komutu aynı karede olmamalı.

Eyvallah ciğerim

Quote Originally Posted by mami2602 View Post

Aynen.Taktiğin komutların da bazı saçmalıklar var.Onları bende değiştirmeyi düşünüyorum.Mesela yüksek tempo ile topa sahip ol komutu aynı karede olmamalı.
    Aynen öyle; çünkü en iyi paslaşma yavaş tempoda olur sen hem takıma topa sahip ol hem biran önce rakip kaleye git dersen adamlar bu hoca bi naneden anlamıyor biz takılalım kafamıza göre derler. Naçizane tavsiyem sana oyuncuların teknik kapasitesi iyi değilse direk toplarla ve yüksek tempoyla oynatma zira atacakları her pas rakibe gidecektir

Aynen öyle; çünkü en iyi paslaşma yavaş tempoda olur sen hem takıma topa sahip ol hem biran önce rakip kaleye git dersen adamlar bu hoca bi naneden anlamıyor biz takılalım kafamıza göre derler. Naçizane tavsiyem sana oyuncuların teknik kapasitesi iyi değilse direk toplarla ve yüksek tempoyla oynatma zira atacakları her pas rakibe gidecektir
    Teknik kapasiteleri iyi durumda fakat takımın 3 günde bir maç yapmaktan dolayı kondisyonları sıkıntı yaşıyor.Neredeyse 2 günde 3 günde bir maç yapmaktayız

Mesaj Yetkileri