1 ile 30 arası toplam 279 sonuç

Konu: San Marino Calcio İtalya Seri A'da (6.sezon)

Hybrid View

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Yeni taktik deniyorum mami de böyle işe yarıyorsa benim oyuncularda döktürürler dedim sadece komutlarına falan baktım da yok benim işime yaramaz takım dökülür bu taktikle
    Beleşçi değiliz la biz karabüklü
    Eyvallah ciğerim

Quote Originally Posted by mami2602 View Post

Aynen.Taktiğin komutların da bazı saçmalıklar var.Onları bende değiştirmeyi düşünüyorum.Mesela yüksek tempo ile topa sahip ol komutu aynı karede olmamalı.
    Aynen öyle; çünkü en iyi paslaşma yavaş tempoda olur sen hem takıma topa sahip ol hem biran önce rakip kaleye git dersen adamlar bu hoca bi naneden anlamıyor biz takılalım kafamıza göre derler. Naçizane tavsiyem sana oyuncuların teknik kapasitesi iyi değilse direk toplarla ve yüksek tempoyla oynatma zira atacakları her pas rakibe gidecektir

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post

Aynen öyle; çünkü en iyi paslaşma yavaş tempoda olur sen hem takıma topa sahip ol hem biran önce rakip kaleye git dersen adamlar bu hoca bi naneden anlamıyor biz takılalım kafamıza göre derler. Naçizane tavsiyem sana oyuncuların teknik kapasitesi iyi değilse direk toplarla ve yüksek tempoyla oynatma zira atacakları her pas rakibe gidecektir
    Teknik kapasiteleri iyi durumda fakat takımın 3 günde bir maç yapmaktan dolayı kondisyonları sıkıntı yaşıyor.Neredeyse 2 günde 3 günde bir maç yapmaktayız

Mesaj Yetkileri