1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Red/Black Man UTD - C.Koyuncu

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kendimize denk ve güçlü takımlara karşı gol yollarında sıkıntı çekiyoruz. Bende kendi kariyerimde 4-2-3-1 kullandığım için bazı tavsiyeler verebilirim. Mesela bende tüm takım gol atardı. Stoperlerimin bile 7-8 golü olurdu genelde. Ancak en çok skor katkısını kanatlardan daha sonra forvetlerimden aldım. O yüzden elinde DiMaria gibi bir yıldız varken onu daha etkin kullanmanı öneririm. Kanat Oyuncusu - İçe Kat Eden oyuncu rollerini dene derim. Hangisinde daha başarılı olduğu görürsen o rolle devam et.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Kendimize denk ve güçlü takımlara karşı gol yollarında sıkıntı çekiyoruz. Bende kendi kariyerimde 4-2-3-1 kullandığım için bazı tavsiyeler verebilirim. Mesela bende tüm takım gol atardı. Stoperlerimin bile 7-8 golü olurdu genelde. Ancak en çok skor katkısını kanatlardan daha sonra forvetlerimden aldım. O yüzden elinde DiMaria gibi bir yıldız varken onu daha etkin kullanmanı öneririm. Kanat Oyuncusu - İçe Kat Eden oyuncu rollerini dene derim. Hangisinde daha başarılı olduğu görürsen o rolle devam et.
    Öncelikle öneriniz için teşekkürler , fakat başlangıçdan beri nerdeyse 15 maç oynamama ragmen bir türlü Di Maria takıma tam olarak uyum sagladıgını düşünmüyorum. Bu yüzden hala pek etkili olamıyor , bu karşın Falcao gibi bir yıldız forvetim olmasına ragmen gol yollarında sıkıntı çekmemide anlamıyorum. Genel olarak forvet arkasında Gizli Forvet veya Oyun Kurucusu olarak Rooney'i oynatırdım. Fakat Rooney sakatlandıktan sonra Kagawa'da bir türlü tam formuna kavuşmadıgından Di Maria'yı forvet arkası oynatırdım. Belki bu yüzden hala alışmamış olabilir kanat bölgesinde oynamaya. Rooney oynadıgı zaman Falcao'da gol atıyor , Van Persie bir türlü tam olarak form tutamadı nedense , Javier Hernandez gol atıyor fakat 1 atıyorsa 5 kaçırıyor. Welbeck ise forvet olarak yetersiz gördügümden oynatmıyorum. Takımda ilk 2 veya 3 maç takım komutlarından dikini oynattım fakat yetersiz gördüm , kısa paslı ve hızlı oynatıyorum bu seferde oyun kontrolünü alıyorum , gol yollarında sıkıntı çekiyorum. Sizce ortasahamı yetersiz ? Orta alanda genelde Carrick - Pogba ikilisi oynuyor. Carrick = Defansif oyun kurucu - Pogba = İki yönlü ortasaha

Mesaj Yetkileri