1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Red/Black Man UTD - C.Koyuncu

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Savaşçı oyuncu deneyebilirsin orta sahada , ben genelde OOS yi oyun kurucu , orta sahaları da savaşçı ve iki yönlü oynatırdım. OOS de iyi bir oyun kurucun olması çok işe yarar , hatta kaliteli bir oyun kurucuya araya bitirici paslar at diyerek komut verirsen forvetler ve kanat oyuncularını iyi besler. Ben bu kadar büyük klüplerle pek oynamadığım için fazla yardımcı olamayabilirim kusura bakma. Genelde transfer yaparken acı çeken biriyim para bulmak için

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Savaşçı oyuncu deneyebilirsin orta sahada , ben genelde OOS yi oyun kurucu , orta sahaları da savaşçı ve iki yönlü oynatırdım. OOS de iyi bir oyun kurucun olması çok işe yarar , hatta kaliteli bir oyun kurucuya araya bitirici paslar at diyerek komut verirsen forvetler ve kanat oyuncularını iyi besler. Ben bu kadar büyük klüplerle pek oynamadığım için fazla yardımcı olamayabilirim kusura bakma. Genelde transfer yaparken acı çeken biriyim para bulmak için
    Öncelikle ilgi ve alakanız için teşekkürler , aslında bende pek büyük kulüp sevmem sadece Di Maria burada diye yönetiyorum : ) Ortasahada önceden bende savaşçı ortasaha seçenegi olmadan oynayamıyordum fakat Man UTD'de pek işe yaramıyor bu , nedenini anlamış degilim. Bu yüzden defansif oyun kurucu olarak oynatmak daha işe yarıyor gibi , iki yönlü ortasaha olarak Pogba ve Giggs'i oynatıyorum. [ Giggs'de hala iş var : ) ] OOS olarak dedigim gibi Rooney oynuyordu GF veya Oyun kurucu seçeneginde fakat oda sakatlanınca Di Maria ve Kagawa degişmeli oynadı. Di Maria'dan bi nebze olsada verim aldım fakat Kagawa'dan 0 verim. Bu arada küçük takım yönetmeyi bende istiyorum fakat başarılı olabilirmiyim onu düşünüyorum , forumdaki kariyerleri okuyarak tecrübe edinmeye çalışıyorum.

Mesaj Yetkileri