1 ile 30 arası toplam 144 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | Fenerbahçe

Hybrid View

1. Default

Mehmet Topal 17 Milyon $ a A.C Milan
    Sow 20 Milyon $ a Southampton
    Volkan 7.5 Milyon $ a Sunderland
    Krasic 200 Bin $ + maaşın bir kısmını ben ödüyorum Kayserispor'a.
    Selçuk 500 Bin $ a Konyaspor'a

Sattım takım bana 2-3 Milyon bütçe verdi bu oyuncuların hepsi gidince bende biraz daha bütçeyi ayarlayım diye

Kuyt 2 Milyon $ a sattım takımda fazla maaş alan herkesi sattım ve kiralama yöntemiyle bir kadro kurdum ilk sene Süper Kupa + Türkiye Kupasını aldım ligde 2.oldum

2.sene bütçe baya düzeldi takım normalden zengine döndü bende iyi transferler yapıp bu sene 3 kupa hedefliyorum.

Quote Originally Posted by apache0990 View Post
    Mehmet Topal 17 Milyon $ a A.C Milan
    Sow 20 Milyon $ a Southampton
    Volkan 7.5 Milyon $ a Sunderland
    Krasic 200 Bin $ + maaşın bir kısmını ben ödüyorum Kayserispor'a.
    Selçuk 500 Bin $ a Konyaspor'a

Sattım takım bana 2-3 Milyon bütçe verdi bu oyuncuların hepsi gidince bende biraz daha bütçeyi ayarlayım diye

Kuyt 2 Milyon $ a sattım takımda fazla maaş alan herkesi sattım ve kiralama yöntemiyle bir kadro kurdum ilk sene Süper Kupa + Türkiye Kupasını aldım ligde 2.oldum

2.sene bütçe baya düzeldi takım normalden zengine döndü bende iyi transferler yapıp bu sene 3 kupa hedefliyorum.

hocam hangi ligler acık soylersen sevınırım yenı karıyerı o sekılde acarım mesela fransa lıgı oynanır durumdayken bana en fazla 8 mılyon verdıler ıkı oyuncuya topal ve sow
    fransa lıgını kaldırdım monaco ıkı oyuncuya da 15 mılyon verdı

acık olan lıglerı soylersen en azından daha fazla para kazanmıs oluruz bu arada sow un yerıne

junior moraes diye bi eleman var tıkır tıkır gol atıyor

3. Default

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    hocam hangi ligler acık soylersen sevınırım yenı karıyerı o sekılde acarım mesela fransa lıgı oynanır durumdayken bana en fazla 8 mılyon verdıler ıkı oyuncuya topal ve sow
    fransa lıgını kaldırdım monaco ıkı oyuncuya da 15 mılyon verdı

acık olan lıglerı soylersen en azından daha fazla para kazanmıs oluruz bu arada sow un yerıne

junior moraes diye bi eleman var tıkır tıkır gol atıyor

Oynanabilir ligler :

İngiltere,Almanya,İspanya,İtalya

Açık ama oynanamayan ligler sadece görüntüle seçeneği olan:

Rusya,Hollanda,Fransa,Brezilya,Meksika,Arjantin,AB D hatırlayamadığım 2-3 AB ülkesi ve Kolombiya,Şili

Ben elimden geldiğince çok lig açıyorum çünkü regenler ve oyuncu sayısı artıyor.

Ve tüm Türk oyuncuları seçiyorum özel database olarak.

Arkadaslar kuyt dan verım alan var mı satsam mı satmasam mı karar veremedım

Mesaj Yetkileri