1 ile 30 arası toplam 144 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006

Mert Günok'u 1.7 milyon € artı yüzde 30 sonraki satıştan pay alarak Celtic'e sattım hata mı ettim sizce ?

2. Default

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Mert Günok'u 1.7 milyon € artı yüzde 30 sonraki satıştan pay alarak Celtic'e sattım hata mı ettim sizce ?
    Çok büyük hata hem Volkan çok fazla maaş alıyor ben Volkan'ı satıyorum ciddi piyasası var ve 1-2 sene sonra zaten Mert daha başarılı bir kaleci oluyor ilk sezondan oturtuyorum Mert'i kadroya maaş az alıyor hatta 10 15 maç sonra yapıyorum 3-4 yıllık bir sözleşme minumum şartlarda bir daha istemiyor zaten...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by apache0990 View Post
    Çok büyük hata hem Volkan çok fazla maaş alıyor ben Volkan'ı satıyorum ciddi piyasası var ve 1-2 sene sonra zaten Mert daha başarılı bir kaleci oluyor ilk sezondan oturtuyorum Mert'i kadroya maaş az alıyor hatta 10 15 maç sonra yapıyorum 3-4 yıllık bir sözleşme minumum şartlarda bir daha istemiyor zaten...
    Oyunda ki ilk kazığımı yedim, daha önceki serilerde Mert'i beğenmezdim. Volkan'ı sene sonuna kadar tutma kararı aldım. Neyse yorumun için tekrar teşekkürler.

Mesaj Yetkileri