1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Galatasaray | METİN OKTAY RUHUYLA!!

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar dilerim
    Quote Originally Posted by kskn251 View Post
    Başarılar dilerim
    Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Başarılar dilerim.

Başarı dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

SÜPER KUPA

Heyecan ve gol dolu maçta Burak Yılmaz ın şovu ve hat-trick iyle kupaya uzanan taraf olduk.
    Tarık ın sakatlığı çok önemi değil 3-4 günde atlatacak.
    Bu derbi galibiyeti ve kupanın morali ile iyi bir başlangıç yapacağımızı umuyorum.

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP AŞAMASI

Açıkçası zor bir gruba düştüğümüzü düşünüyorum. Steaua dışında Shaktar ve Chelsea dan puan almak oldukça zor olacaktır.
    Ama ne olursa olsun içerde 3 puan almak için, dışarda ise puan yada puanlarla dönmek için oynayacağız.

LİG MAÇLARI

1. HAFTA

Sert geçen maçta 1-0 geriden gelerek Yasin Öztekin in harika golüyle maçı almayı bildik.
    Bruma 1 hafta sakat. Henüz 2. maçımızda 2. sakatlığı yaşamak beni endişelendiriyor açıkçası.

3. HAFTA

Kilit oyuncularımız Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ın golleriyle deplasmanda derbiyi güzel bi galibiyetle atlattık.
    Fenerbahçenin 26 faulüne rağmen sakat vermememize sevindim.

İLK 6 HAFTA MAÇ SONUÇLARI

Ligte namağlup ilerliyoruz. Kayseri Erciyes dışında tüm maçları zorlanmadan kazandık.
    Takım taktiğe tam uyum sağlamış durumda ve çok iyi ilerliyoruz.
    Özellikle Burak Yılmaz ve Yasin Öztekin harika form yakaladılar.

PUAN DURUMU VE İSTATİSTİKLER

AVRUPA MAÇLARI

Anlaşılan o ki Steaua yı küçümsedim. Gerçekten bizi çok zorladılar.
    Ve 79. dakikada gelen gol adeta yüreğime su serpti ve 1 puanı kurtardığımıza sevinçliyim.

Çok zorlu ve seyir zevki yüksek bir maçtı. Skora aldanmayın arkadaşlar.
    Beklediğimden çok daha iyi bir performans ortaya koyduk. Fakat bitiricilik farkı ortaya bu skoru çıkardı.
    Maçı 64. dakikada 3-2 ye getirdikten sonra akın akın Chelsea nın üzerine yürüdük.
    Yapılan ataklardan eli boş dönünce Hazard son 5 dakikada ortaya çıkarak tek kişilik şovuyla maçı kopardı.

Tıpkı Chelsea maçında olduğu gibi bu maçtada ipler elimizdeydi. İlk yarının bitimine yakın şanssız bir gol yedik.
    Bu gol oyuncularımın moralini çok etkiledi ve 2. yarıya da etkisiz başladık ve 3. golü kalemizde gördük.
    Yedek klübesinden tüm oyunculara seslenerek oyun disiplininden kopmamalarını söyledim.
    66. Dakikada Selçuk İnanla umutlarımız tekrar yeşerdi. 88. Dakikada umutlarımızı yeşerten Selçuk bizi hüzne boğdu.
    Ve 3. maçtan da eli boş döndük.

ŞAMPİYONLAR LİGİ PUAN DURUMU

Ligteki başarımızın aksine Avrupada haketmediğimiz şekilde grupta sonuncu durumdayız.
    İnanıyorum ki kalan 3 maçta oyuncularımız gayret göstererek bu tabloyu tersine çevireceklerdir.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri