1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Galatasaray | METİN OKTAY RUHUYLA!!

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

ŞL'de kötü başlamışsın ama kendini AL'ye atmışsın tebrikler. Rakip bizi iyi tanır inşallah rahatça geçeriz.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Aynen ben GS ile oynadım oyuna alışmak için işte herkesi sattım sanırım hele oyuncu maaşlarını gördüğümde çıldırıyordum,finansal açıdan aşırı katı kriterlerim var da
    Finans açısından benimde kriterlerim var ama önceliğim teknik kadrodaki fazlalıkları temizlemekti ve sezon başında onu yaptım. Fakat kaliteli oyunculara iyi maaş verilmesine çokta karşı değilim.

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    ŞL'de kötü başlamışsın ama kendini AL'ye atmışsın tebrikler. Rakip bizi iyi tanır inşallah rahatça geçeriz.

AL de çok daha rahat ilerleyeceğimize eminim. Şampiyonlar Ligi önümüzdeki sene inşallah.

SPOR TOTO SÜPER LİG

13. - 32. HAFTA MAÇLARI

19 maçta 15 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 malubiyetle çok iyi bir sezon geçirdik.
    İleri dörtlümüz Burak, Sneijder, Bruma ve Yasin den bu sezon maksimum verim aldım arkadaşlar.
    Önümüzdeki sezon ileride büyük bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum.

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU

İstatistikler hücum oyuncularımızdan nasıl verim aldığımızı zaten anlatıyor arkadaşlar.
    Fenerbahçe ile müthiş bir şampiyonluk mücadelesi veriyoruz bakalım sonuç ne olacak.

GALATASARAY SON 2 MAÇ

FENERBAHÇE SON 2 MAÇ

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇLARI

Zorlanmadan Final e kadar geldik. Finalde Trabzonspor rakibimiz umarım Trabzon u da geçerek kupaya uzanacağız.

UEFA AVRUPA LİGİ MAÇLARI

1. TUR

1. MAÇ

Maçta Sneijder şov vardı. Ve maç sonucu ilk turu rahat geçeceğimizin habercisi gibi.
    Oyuncularımı maç sonu tebrik ettim. Açıkçası beklemediğim bir sonuçtu.

2. MAÇ

Football Manager tarihinde oynadığım en zevkli maçlardan biriydi.
    Gerçekten maç esnasında çok heyecanlandım ve elenmekten korkmadım desem yalan olur.

2. TUR

1. MAÇ

Çok zorlandığımız bir maçtı. Tam kazandığımızı düşündüğüm anda yediğimiz gol hayal kırıklığı yarattı.
    Yine de yenilmeden döndüğümüz için mutluyum.

2. MAÇ

Avrupa liginde en çok zorlandığım maçtı diyebilirim. Lille turu bırakmamak için çok çabaladı.
    Galip gelerek turu geçtiğimiz için mutluyum.

ÇEYREK FİNAL

1. MAÇ

Açıkçası maç öncesi umutsuzdum. Dortmund eşleşmesi sonrası buraya kadarmış diye düşündüm.
    Fakat Yasin ve Sneijder öyle güzel 2 şer gol attılar ki oyuncularımın kupayı alma konusunda ne kadar istekli olduklarını anladım.
    Bu saatten sonra çıkacak hiçbir rakip gözümü korkutmuyor doğrusu.

2. MAÇ

Dortmund evinde ne kadar kaliteli bir ekip olduğunu bize gösterdi.
    Kaleyi bulan 11 şutun sadece birinin gol olmasınu Muslera ya borçluyum.
    Gerçekten olağanüstü bir performans gösterdi ve turu bize getiren oyuncu oldu.

YARI FİNAL

As oyuncularının bir kısmından yoksun çıktığı maçta Tottenhamı zar zor yendik.
    Deplasmanda işimizin çok zor olacağını düşünüyorum ama oyuncularıma güveniyorum.
    Ligte gerçekten iyi bir performans sergilediler ama özellikle hücum hattımız Avrupa da bir başka oynuyor.

2. MAÇ

3-2 nin rövanşında ilk yarıda 2 takımda etkisizdi.
    Fakat 2. yarıda Tottenham adeta üzerimize ataklar yağdırdı ve durumu 2-1 e getirdi.
    Tam maç bitti derken 89. dakikada Selçuk un penaltısı bizi Finale taşıdı.
    Sneijderin sakatlığı beni kalpten götürecekti ama korktuğum başıma gelmedi sadece 2 gün takımdan ayrı kalacak.

FİNAL

Finalde rakibimiz Lokomotiv Moskova. Yarı Finalde Inter i eleyerek süpriz bir şekilde finale çıktılar.
    Dortmund ve Tottenham gibi rakiplerden sonra Lokomotiv karşısında çok zorlanacağımızı düşünmüyorum.
    Ama Inter i eleyerek Finale çıkmış olmaları gözümü korkutmuyor değil. Kupayı 14 yıl sonra müzemize götürmeyi çok istiyoruz.
    Umarım güzel bir maç olur ve amacımıza ulaşırız.

Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Takip ettiğiniz için teşekkürler. <3

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri