Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir çok kez save bozulması sonucunda ve en sonda 1 yıl geriye gittiğimizden dolayı;

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Tüm olumsuzluklara inat devam edelim.

1 20.00%
  • Bu kariyeri kapatıp en baştan farklı bir kariyerle devam edelim.

4 80.00%
Sayfa 7 / 20 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 594 sonuç

Konu: Boğazın Gençleri Meydan Okuyor; Dardanel ile 7. Sezon (2024-2025)

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Playofflarda başarılar hocam.Başlangıçta antrenör seçerken.Geçmiş oyunculuk tecrübesini mesela amatör seçtiğimizde diploma aldığımızda zihinsel özelliklerinde artış oluyor mu? yoksa sadece Antrenörlük özelliklerimi artıyor hocam?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Playofflarda başarılar hocam.Başlangıçta antrenör seçerken.Geçmiş oyunculuk tecrübesini mesela amatör seçtiğimizde diploma aldığımızda zihinsel özelliklerinde artış oluyor mu? yoksa sadece Antrenörlük özelliklerimi artıyor hocam?
    Hocam onu bende bilmiyorum. Hiç dikkat etmemiştim. Bu sefer ama Ağustosun sonuna doğru ve her ay başında profilin bir görüntüsünü alacağım. O zaman doğru bir karşılaştırma yapabiliriz. Hatta o sıralar bir maçım falan yoksa eğitimin bittiğini açıklandığı tarihten önceye save-load yapıp daha doğru bir karşılaştırma yapabiliriz.
    Belki bu aşağıdaki görüntü az çok fikir verebilir.
    [IMG][/IMG]
    Hocam Play Offlar yapılmadı. Maalesef bir takım direk yükseldi.
    Nasıl yükseldi anlamadım.
    Bu görüntü ilk baştaki lig bitimindeki sıralamanın görüntüsü
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Ve bu da PTT 1.lig bitimindeki puan durumu
    [IMG][/IMG]
    Ve bu da fikstür açıklandığı zamanki lig sıralaması. Burda 1461 Trabzon nasıl direk yükseldi anlamadım. Bence tek mantıklı açıklaması Alfabetik olarak beyaz grup, kırmızı grubun üstünde olduğundan dolayı direk onların ikincisinin gitmiş olduğunu düşünüyorum. Bakalım gelecek sezon ne olacak göreceğiz.
    [IMG][/IMG]
    Vergi ödemede sıkıntı çekiyoruz. Bu mali durum Süper lige çıkmadan düzelmez. Keşke yamayı yapan arkadaş maç kazanmaya da gelir sağlasaydı.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Üçü de yılın futbolcusu olabilirdi. Yasin bu sezon çok iyi performans gösterdi. Umarım gelecek sezonda gösterirde şampiyon oluruz da bu şekilde bir durumla karşılaşmayız.
    [IMG][/IMG]
    Riske girmemek adına beklentiler makul seviyede tuttuk.

[IMG][/IMG]

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yamadan kaynaklanan bir sıkıntı hocam. Birkaç yerde daha okumuştum. Neyse bu sezon direk şampiyon olalım teferruatla uğraşmayalım

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Yamadan kaynaklanan bir sıkıntı hocam. Birkaç yerde daha okumuştum. Neyse bu sezon direk şampiyon olalım teferruatla uğraşmayalım
    Yok hocam bence yamadan kaynaklanan bir sıkıntı değil. Yama ile zaten3.lig ve Bal ligleri açılıyor. 2. lig oyunun kendisinde olan bir lig olduğundan dolayı ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Daha öncede dediğim gibi yamayı yapan arkadaşımız [MENTION=180905]ozzymanborn[/MENTION] 'un kendisi de belirtmiş.
    Aşağıda onun verdiği cevap mevcut.
    "SI tarafında olan bir bug bu. Ama bizim oyunda da liglerin oynanmamasına sebep olabiliyor sanırım eğer oynanabilir takım 2. ligde play-off'a kalırsa SI'ye bildirdim. Çözüm bekliyorum."

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Yok hocam bence yamadan kaynaklanan bir sıkıntı değil. Yama ile zaten3.lig ve Bal ligleri açılıyor. 2. lig oyunun kendisinde olan bir lig olduğundan dolayı ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Daha öncede dediğim gibi yamayı yapan arkadaşımız @ozzymanborn 'un kendisi de belirtmiş.
    Aşağıda onun verdiği cevap mevcut.
    "SI tarafında olan bir bug bu. Ama bizim oyunda da liglerin oynanmamasına sebep olabiliyor sanırım eğer oynanabilir takım 2. ligde play-off'a kalırsa SI'ye bildirdim. Çözüm bekliyorum."
    Thanks ozzy, it's clear that the Spor Toto 2. League promotion playoffs aren't scheduling when they would in a near-identical default nation rules test. Logging this issue as a bug now.
    dediler.

Kendi kurallarımızı değiştirmeden bile editlesek oynanmıyor dediler... Bir sonraki patch'de düzelecek. Türkiye ligi ile başka lig açılınca birkaç sene sonra tam oynanmaz oluyor ama sadece Türkiye ligiyle demek ki beyaz grubun avantajı oluyor...
    Neyse en azından oyunun devam etmesi bile önemli..
    Seneye şampiyonluk hedef o zaman...

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Aynen öyle seneye hedefimiz şampiyonluk olacak. Bakalım ne kadarını başarabileceğiz.

7. Default

Şimdiden Hazırlıklı Olayım Bende 2.Lige Çıkmayı Başarabilirsek Ya da O Kadar Dayanabilirsek Oyuna Planlarım 2.Ligde Direk Şampiyonluğa Oynayacak Transferler Gerçekleştirmek Lazım.

Teşekkür Ederim Bende Senin Sayende Gördüm

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Aynen öyle olmalı hocam yada Beyaz gruba düşeyim diye dua edeceksin.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Tek Hedef ŞAMPİYONLUK bakalım bende ne olcak ama oraya gelene kadar kaç takım değiştirecem
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Tek Hedef ŞAMPİYONLUK bakalım bende ne olcak ama oraya gelene kadar kaç takım değiştirecem
    bilemiyeceğim. Ben 4. takımımı yönetiyorum. Az önce favori personel olarak kendimi arattım. Kendilerini yüzüstü bırakıp gitmeme rağmen hala beni en çok sevenler Fatsalı fubolcularmış. Dardanelden kimse yok.

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

Hocam ekşi sözlükten yama indirmiştim yabancı kuralı ve alt ligleri içeriyor. O yamada böyle bir sıkıntı yoktu. Play-off vardı fakat Tek maç eleme usulü yapmışlar onda da. 1. Ligde ise finale kadar her şey normal final de tek maç değil rövanş sistemi var.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

O daha güzelmiş ama artık burada devam edeceğiz. Bu biraz daha zorlu oldu. Olsun bizim için daha iyi olur.
    Bu sezon hedefim şampiyonluk değil. İlk seneden PTT 1.ligde düşmeyecek orta sıralarda takılacak bir takım oluşturmak olduğu için oyalanacağız. Ama gelecek sezon şampiyonluğa oynayacağım. Aslında bu sezon bile gelebilir. Yeni kadroma güveniyorum. Transferleri yarın akşam paylaşacağım. Süper lig havasını tatmış oyuncularımız falan var.

Ağır ağır çıkalım abi merdivenleri, bencede bu sezon şampiyonluğa değilde ilk 6ya oynayalım devamı zaten gelecektir. açılın ulan dardanel geliyor!

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Ağır ağır çıkalım abi merdivenleri, bencede bu sezon şampiyonluğa değilde ilk 6ya oynayalım devamı zaten gelecektir. açılın ulan dardanel geliyor!
    Eyvallah saolasın.

Quote Originally Posted by nostalgia View Post
    Hocam ekşi sözlükten yama indirmiştim yabancı kuralı ve alt ligleri içeriyor. O yamada böyle bir sıkıntı yoktu. Play-off vardı fakat Tek maç eleme usulü yapmışlar onda da. 1. Ligde ise finale kadar her şey normal final de tek maç değil rövanş sistemi var.
    Orada ligleri tüm kurallarıyla sıfırdan yapmışlar ondan. Biz SI'nin kendi kurallarına dokunmadan yaptık...

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Planın iyi hocam sağlam kemik kadro ile belki ptt çok transfer yapmanı gerektirir mi bilmem ama sen gençleri çıkarmaya bak
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Attığın resimde Antrenörlük özellikleri gelişirken zihinsel özellikler gelişmemiş.Daha da gelişmeyecek gibi duruyor.Geçmiş oyunculuk tecrübesini Milli futbolcu seçeriz biz de artık.
    Playoff olayı kötü olmuş hocam,bu sene direk şampiyonluk bekliyorum.

Nesil
    2014

2020 yılına doğru SI ingiltere gibi belki tüm ülkelerin amatör kulüpleirnide aktif ederde kurtuluruz şu yama muhabbetinden normalde bende TR'de açmayı isterdim ama bu tür hatalar çok can sıkıcı ileride birde fikstür gelmeme gibi bir durumda olabilir. Ama inş olmaz. inşallah ben dedim diye fikstür hatası almazsın ama benim hiç nazarım değmez korkma yani

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Attığın resimde Antrenörlük özellikleri gelişirken zihinsel özellikler gelişmemiş.Daha da gelişmeyecek gibi duruyor.Geçmiş oyunculuk tecrübesini Milli futbolcu seçeriz biz de artık.
    Playoff olayı kötü olmuş hocam,bu sene direk şampiyonluk bekliyorum.
    Hocam uyum ve kararlılık ile disiplin hiç artmamış. Ama diğerleri artmış. Bu durumda diğerlerini düşürüp uyum-kararlılık ile disiplini yüksek tutmak lazım.
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    2020 yılına doğru SI ingiltere gibi belki tüm ülkelerin amatör kulüpleirnide aktif ederde kurtuluruz şu yama muhabbetinden normalde bende TR'de açmayı isterdim ama bu tür hatalar çok can sıkıcı ileride birde fikstür gelmeme gibi bir durumda olabilir. Ama inş olmaz. inşallah ben dedim diye fikstür hatası almazsın ama benim hiç nazarım değmez korkma yani

İnşallah yaparlar.
    Primlere karar verildi.
    [IMG][/IMG]
    Kombine satışlarımız ufakta olsa arttı.
    [IMG][/IMG]
    Yine hazırlık maçlarını çok yaptık. Bu sezon büyük takımlarla deplasmanda maç yapamadık. Keşke yapabilseydik te biraz para gelse idi.
    [IMG][/IMG]
    Sezon öncesinde Medya bizi 10. olarak gösterdi.
    [IMG][/IMG]
    Ve lig başlıyor.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    lige 2 galibiyet 1 beraberlikle başladık. Güngören ile geçen sezon da 3-3 kalmıştık. Bu maçta defansımız yerlerde süründü. Maç sonunu aldım sanıyordum almamışım.
    [IMG][/IMG]
    Sırada transferlerimizi var. Çok hareketli bir transfer dönemi geçirdik.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Giriş bomba olmuş
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Gelen oyuncular
    [IMG][/IMG]
    Giden oyuncularımız
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Geçen sezon bizde kiralık oynayan Furkanı bu sefer sözleşmesinin bitmesi sayesinde bedava kadromuza kattık.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Süper lig tecrübesi olan Hakanı kadromuza kattık. Şu anda da Hüseyin Ekdal'a eğitim veriyor.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Sebahattini 2-3 yıldır beri izliyorum. Bir türlü kiralık getiremediğim oyuncuyu sonunda tapulu bir şekilde aldık.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Kocaelinde iken müthiş verim aldığım oyucumuz Şafağı hemen kadromuza kattık. Aşağıdakin de geçmişinde neler yaptığı var.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Aydın ve Hüseyin gayet iyiymiş. Şafak da yetenekliymiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Aydın ve Hüseyin gayet iyiymiş. Şafak da yetenekliymiş.
    Teşekkürler. Şafak ile ilk sağ kanat sıkıntımdan dolayı Kocaelinde iken as takıma çıkarmıştım. Onun performansı hoşuma gittiği için ve serbeste düştüğünü görünce direk damladım.
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Giriş bomba olmuş
    Teşekkürler. Aslında Güngören maçında defansımız biraz daha sağlam dursaydı 3 te 3 yapacaktık. En azından yenilmedik ve diğer takımlara gözdağı vermiş olduk.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

dardanel i eski günlerinde ki gibi süper ligde görmek istiyorum ha gayret

bebelere bak parlıyolar maşallah, takımı baştan kurmuşuz hocam dardanelle herşey daha iyi olacak

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    dardanel i eski günlerinde ki gibi süper ligde görmek istiyorum ha gayret
    Az daha sabır. Kocaeli'ndeki sloganımızı tekrarlıyoruz. "Geçmiş Günler Gelecek"
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    bebelere bak parlıyolar maşallah, takımı baştan kurmuşuz hocam dardanelle herşey daha iyi olacak
    O bebelerimden ben çok memnunum. Aynen baştan kurduk ama sanki hep aynı kadro ile oynuyormuşuz gibi oynuyoruz. Takım deli fişek gibi ilerliyor. Resmen buldozere döndük.
    [IMG][/IMG]
    Bu maça çıkarken zorlanırız diye düşünüyordum. Ama oyuncularım beni şaşırttılar.
    [IMG][/IMG]
    Bu Tekirova maçının ertesinde Sancaktepe ile ZTK maçımız vardı. Bende bir kaç oyuncuyu Alt yapıdan çekip kadroya koydum. Bunlardan biride Adanaspordan bedelsiz kaptığımız Sabahattin idi. Maçı kopardı aldı. Aynı şekilde yedek kalecimiz Oğuzhan mızmızlanmaya başladı. Neden oynamıyorum diye bizde al sana forma hadi göster kendini dedik. Maçı gol yemeden tamamladı. Sezon ortasına kadar Hakan ile ikisini dönüşümlü oynatacağım. Sonrada Oğuzhanı satıp Hüseyini yukarı çekeceğim. Çünkü Hüseyini Hakanın kanatlarının altına verdik. Kişilikleri uyuşmadığından eğitimleri kesildi. Bu yüzden en iyisi maçlarda forma vererek gelişimini hızlandıracağız.

ZTK 2. Tur Maçı
    Aynı ligde beraber mücadele ettiğimiz rakibimizi biraz zorlansak ta geçmeyi bildik. Sıradaki rakibimiz evimizde PTT 1.Lig takımı Göztepe oldu. En önemli oyuncuları Birhan Vatansever ( Ki uzun süre takip ettim. Ama itibarımızdan ötürü imza attıramadık) sakat ve bizim maç zamanı iyileşecek. Bakalım sakatlığının izlerini taşıyor olacak mı ?
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Bu maçı kaybedeceğimi düşünürken sonlara doğru takım açıldı.
    [IMG][/IMG]
    Bu arada Fenerbahçe Karim Benzema yı transfer etti. Bakalım ligde neler yapacaklar.

27. Default

Tamda Diyecektim ki Hakan Arıkan Hüseyin'e Ders Verirse Asrın Hatası Olur Diye. Ama Haklı Çıkacakmışım Tam da Zamanında Ayrılmışlar.

Hakan Kim Ders Vermek Kim Önce O Kendi Mentaline Çeki Düzen Versin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ve Reizlerin Reizini Dardanele getirdik.
    Tabi topçu olarak değil ama 21. yaş altı takımımıza antrenör olarak aldık. İlerleyen zamanda as takım antrenörü yapacağız.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Tamda Diyecektim ki Hakan Arıkan Hüseyin'e Ders Verirse Asrın Hatası Olur Diye. Ama Haklı Çıkacakmışım Tam da Zamanında Ayrılmışlar.

Hakan Kim Ders Vermek Kim Önce O Kendi Mentaline Çeki Düzen Versin
    başka hoca bulamadık. Ne yapalım. Ama zaten olmayınca olmuyormuş

sabrinin profili bayağı iyiymiş futbolculuğundan bile ama tekniği gene en düşük özelliği çok gerçekçi bu oyun ya

Sayfa 7 / 20 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri