Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir çok kez save bozulması sonucunda ve en sonda 1 yıl geriye gittiğimizden dolayı;

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Tüm olumsuzluklara inat devam edelim.

1 20.00%
  • Bu kariyeri kapatıp en baştan farklı bir kariyerle devam edelim.

4 80.00%
1 ile 30 arası toplam 594 sonuç

Konu: Boğazın Gençleri Meydan Okuyor; Dardanel ile 7. Sezon (2024-2025)

Hybrid View

Nesil
    2014

2020 yılına doğru SI ingiltere gibi belki tüm ülkelerin amatör kulüpleirnide aktif ederde kurtuluruz şu yama muhabbetinden normalde bende TR'de açmayı isterdim ama bu tür hatalar çok can sıkıcı ileride birde fikstür gelmeme gibi bir durumda olabilir. Ama inş olmaz. inşallah ben dedim diye fikstür hatası almazsın ama benim hiç nazarım değmez korkma yani

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Attığın resimde Antrenörlük özellikleri gelişirken zihinsel özellikler gelişmemiş.Daha da gelişmeyecek gibi duruyor.Geçmiş oyunculuk tecrübesini Milli futbolcu seçeriz biz de artık.
    Playoff olayı kötü olmuş hocam,bu sene direk şampiyonluk bekliyorum.
    Hocam uyum ve kararlılık ile disiplin hiç artmamış. Ama diğerleri artmış. Bu durumda diğerlerini düşürüp uyum-kararlılık ile disiplini yüksek tutmak lazım.
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    2020 yılına doğru SI ingiltere gibi belki tüm ülkelerin amatör kulüpleirnide aktif ederde kurtuluruz şu yama muhabbetinden normalde bende TR'de açmayı isterdim ama bu tür hatalar çok can sıkıcı ileride birde fikstür gelmeme gibi bir durumda olabilir. Ama inş olmaz. inşallah ben dedim diye fikstür hatası almazsın ama benim hiç nazarım değmez korkma yani

İnşallah yaparlar.
    Primlere karar verildi.
    [IMG][/IMG]
    Kombine satışlarımız ufakta olsa arttı.
    [IMG][/IMG]
    Yine hazırlık maçlarını çok yaptık. Bu sezon büyük takımlarla deplasmanda maç yapamadık. Keşke yapabilseydik te biraz para gelse idi.
    [IMG][/IMG]
    Sezon öncesinde Medya bizi 10. olarak gösterdi.
    [IMG][/IMG]
    Ve lig başlıyor.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    lige 2 galibiyet 1 beraberlikle başladık. Güngören ile geçen sezon da 3-3 kalmıştık. Bu maçta defansımız yerlerde süründü. Maç sonunu aldım sanıyordum almamışım.
    [IMG][/IMG]
    Sırada transferlerimizi var. Çok hareketli bir transfer dönemi geçirdik.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri