Eren ve Adem rahat götürürdü forvet hattını üstelik Türk olmaları ayrıca artısıydı bu arada Bursa Kariyerine Kasımpaşa kariyeri diye yorum atmışımBir ara bakıp alıntılarsın buraya
![]()
Eren ve Adem rahat götürürdü forvet hattını üstelik Türk olmaları ayrıca artısıydı bu arada Bursa Kariyerine Kasımpaşa kariyeri diye yorum atmışımBir ara bakıp alıntılarsın buraya
![]()
Babel'in hazırlık maçlarında gösterdiği performansı görünce kıyamadımEren'de maşallah 8 ay sakat önümüzdeki sezon ben Scarione'yi gönderip Eren'i ofansif ortasaha oynatmayı düşünüyorum. Babel'i de finansal açıdan çok sıkışırsak yol gönderebilirim zaten Stevanovic ve Tunay iki kanatta da güzel oynuyor
![]()
Denis harika bir Pivot orası kesin. Babel'e gelince 5 büyüklerden birinde olsa satılacak adam değil zaten oyunda da beğeniyorum kendini belli ediyor. Büyük bir riskin olacak takım ilk 4'e girmek zorunda ayrıca ZTK'ya da asıl orada Final lazım her yönüyle sponsor taraftar çekmek lazım takıma, eğer bütçen varsa düşük maliyeti ile Kemal Tokak yada Efe Halil takviyesi yapmanı öneririm. Alpaslan'ı hangi mevkide kullancaksın bilmiyorum ama eğer bek olarak kullanmayacaksan orada Orhan sezonu tamamlayamaz Rize'den Koray'ın da maliyeti çok düşük. Elinden bir iki yabancı daha çıkartıp defansa takviye şart