1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Kasımpaşa S.K | Paşalarda Hedef Avrupa

Hybrid View

Nesil
    2014

Eren ve Adem rahat götürürdü forvet hattını üstelik Türk olmaları ayrıca artısıydı bu arada Bursa Kariyerine Kasımpaşa kariyeri diye yorum atmışım Bir ara bakıp alıntılarsın buraya

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Dostum gerçeği konuşmak gerekirse o takım oyunda Babel'i besleyecek güçte değil, bu seride kısa süreli Kasımpaşa kariyeri yaptım şuan tekrar yönetsem ilk iş Babel gibi yüksek ücret alan ve aynı zamanda takıma para bırakacak adamları satardım bir kaç yılda kiralık oyuncu veya genç oyuncu alırdım. Bakalım senin politikan nasıl olacak.
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    Eren ve Adem rahat götürürdü forvet hattını üstelik Türk olmaları ayrıca artısıydı bu arada Bursa Kariyerine Kasımpaşa kariyeri diye yorum atmışım Bir ara bakıp alıntılarsın buraya
    Babel'in hazırlık maçlarında gösterdiği performansı görünce kıyamadım Eren'de maşallah 8 ay sakat önümüzdeki sezon ben Scarione'yi gönderip Eren'i ofansif ortasaha oynatmayı düşünüyorum. Babel'i de finansal açıdan çok sıkışırsak yol gönderebilirim zaten Stevanovic ve Tunay iki kanatta da güzel oynuyor

Nesil
    2014

Denis harika bir Pivot orası kesin. Babel'e gelince 5 büyüklerden birinde olsa satılacak adam değil zaten oyunda da beğeniyorum kendini belli ediyor. Büyük bir riskin olacak takım ilk 4'e girmek zorunda ayrıca ZTK'ya da asıl orada Final lazım her yönüyle sponsor taraftar çekmek lazım takıma, eğer bütçen varsa düşük maliyeti ile Kemal Tokak yada Efe Halil takviyesi yapmanı öneririm. Alpaslan'ı hangi mevkide kullancaksın bilmiyorum ama eğer bek olarak kullanmayacaksan orada Orhan sezonu tamamlayamaz Rize'den Koray'ın da maliyeti çok düşük. Elinden bir iki yabancı daha çıkartıp defansa takviye şart

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri