Orhan Gülle ve Kerem bulut oyun başında boşta oluyorlar. Hala boştalarsa kapmanı öneririm.
Orhan Gülle ve Kerem bulut oyun başında boşta oluyorlar. Hala boştalarsa kapmanı öneririm.
ligde ilk 5 haftayı bitirdiğim için bu konuda geç kaldım da Allah'ın izniyle Fritzler'i ülkesine yolluyoruzCoulibaly'i de büyük ihtimalle göndereceğiz ikisinden gelen parayla Koray Altınay'ı alabilirsek iyi olur.Ayrıca galibiyet başına 1.65 milyon TL geldiği için de takım ayrı bir hırslı oynuyor
Maalesef kaçırdık galibiyet primleri sayesinde mali durumu iyice düzeltirsek defansa Atila Turan'ın bonservisini alabilirsek bir de Donk'un yanına bir takviye yaparsak tamamdır
Hazırlık Maçlarımız
İlk 4 hazırlık maçında taktiği oturtmak için yaptık Livorno maçı bizim için ciddi bir maçtı ve oyuncularımız sezona hazır olduğunu gösterdi.
1. Hafta Mersin İ.Y 0-2 Kasımpaşa
2. Hafta Kasımpaşa 4-1 Rizespor
3. Hafta Bursaspor 1-1 Kasımpaşa
4. Hafta Kasımpaşa 3-2 Karabük
5. Hafta Balıkesir 0-3 Kasımpaşa
İlk 5 Hafta Puan Durumu
İlk 5 Hafta Değerlendirmesi
Lige güzel bir başlangıç yaptık ve lideriz.Özellikle Babel ve Denis gol yollarında güzel işler çıkarıyor hatta Babel gol krallığı listesinde birinci.Bu grafiğini ikinci ligin devamında da göstermesini bekliyorum.Tabi ki bir sakatlık durumu olmazsa.Önümüzdeki haftalarda bizi zorlu bir periyot bekliyor.4 büyüklerle maçlarımızı oynayacağımız zorlu 6 hafta ve kupada gruplara kalmak için gireceğimiz bir mücadele... Ama takımıma güveniyorum.
Last edited by omer5941 : 29.Ocak.2015 at 13:50