Hocam anladığım kadarı ile şampiyon olmuşsun. Ama görüntülere bakamadım. En kısa zamanda inceleyeceğim. Tebrik ederim.
Hocam anladığım kadarı ile şampiyon olmuşsun. Ama görüntülere bakamadım. En kısa zamanda inceleyeceğim. Tebrik ederim.
Son sene zorlandık biraz baksana rodi kolay olmadı o kadarMördak bende şimdilik suskun bakalım neler yapcak
Adebayo hücumda iyide 2maçta penaltı yaptırdı şimşekler çakıyor üzerine doğruMördak bende suskun şimdilik, benim delikanlı Jake Beesley coşuyor 4 sezondur bu senede gayet iyi bakalım ilerde neler yapacak
Eyvallah kardeşim sağolasın, internet yokluğunda ilerledik 3 sezon toplu paylaşmak zorunda kaldık ama dediğin gibi iyi oldu
Aynen abi geçen 3 sezonuda şampiyon olarak tamamladık
Spoiler: DANNY ROWE
Spoiler: MARİO RAMON
Transfer sezonunun son günü savunmamızı güçendirmek amacıyla 2 stoperle anlaşmaya vardık. Rowe'u kardeş kulübümüz Rottherdam'dan kiralık olarak aldık, Ramon'uda bonservisi elinde olarak İspanya 2.liginden transfer ettik. 3 stoper kullandığımız için savunmamızdaki alternatifleride arttırmış olduk.
Son oyuncularımızında aramıza katılmasından sonra kadromuz bu şekilde oluştu, gayet alternatifli geniş bir kadro kurduk.
Olası sakatlıklara rağmen inşallah boyun eğmeden bu yılda dolu dizgin yolumuza devam edicez...
Kombine satışlarımız geçen seneye göre nerdeyse 2 kat arttı ama hala istenilen düzeyde değil,
daha önce sölediğim gibi 2000 civarlarında olsa bütçemiz çok daha rahat olacaktı.
986 kombineden 500 bin euro civarında bir gelir elde ettik.
Sezon başlıyor artık favori gösterilmiyoruz bu sene ama en büyük süprizi gene biz yapacağız
Spoiler: 1.HAFTA | SHEFFİELD - BURY
Spoiler: 2.HAFTA | GATESHEAD - SHEFFİELD
Spoiler: 3.HAFTA | SHEFFİELD - MK DONS
Spoiler: 4.HAFTA | NORTHAMPTON - SHEFFİELD
Ligin ilk 4 haftasında tahmin ediceğiniz gibi sağlam bir oyun ortaya koyduk,
farklı galibiyetler aldık her maç rakibi ezdik ama MK Dons maçında 3-1'den 4-3 maç verdik !
Savunmanın saçma sapan hataları kalecinin avanaklığı derken rakibin zaten kaleyi tutan 3 5 şutu vardı onlarda gol oldu.
Dons maçı dışında herhangi bir tehdit oluşmadı kalemizde ama ne zaman farkı açsak gol yeme alışkanlığımızı üzerimizden hala atamadık...
Spoiler: 1.TUR | SHEFFİELD - WALSALL
Spoiler: 2.TUR | ASTON VİLLA - SHEFFİELD
Kariyerimizde 200. maçımızı devirsekte kupa maçlarında 5. sezonumuza giriyoruz istenilen düzeye hala gelemedik. 2.turda Championship takımlarından Aston Villa'yla eşleştik ilk golü atarak öne geçsekte güçlü rakibe boyun eğmek zorunda kaldık. Artık tüm konsantrasyonumuzu lig ve FA Cup'a vericez...
Anlaşıldı bu senede Şampiyonuz![]()
Paylaşım böyle çok daha hoş olmuş çok uğraştıryor biliyom ama çok şık duruyorAston maçı içeride olsa harika olurdu
Hocam son üç sezonda resmen ezmişsin. Sadece bir önceki biraz zorlanmışsın ama hedefe ulaşmışsın.
Bu sezonda çok iyi başlamışsın. Ama artık kupa larda da bir şeyler yapabilmelisin.
Daha dur hemen naptınbizi zorlayacağını düşündüğüm takımlar var, bide kaleyi tutan 3şuttan 3 gol atan takımlar var
Bunlar uğraştırmıyo ya geçen yıl karabükle bi kariyerim vardı onda psdler shoplar birebirdi, ekran görüntüsünü alıyosun kesiyosun bişey yokkiKupalarda takımda bi gusülsüzlük var fa cuptada böle gidersek bi hamam turuda ben yapıcam
Abi bi önceki sezon çok zevkliydi 46.haftada son maçta şampiyon olduk. Valla kupalarda bi sıkıntı var ama çözücez inşallah fa cup başladığı zaman
Lige yine fırtına gibi girmişsin ama dikkat et oyun motoruna güven olmazArd arda 3 maçta takımın yarısı sakatlanır fln. Nese ben susayım en iyisi :P
Bence her kupa maçından önce tüm takımı bir duj'a sok.![]()
5
Spoiler: 5.HAFTA | SHEFFİELD - BARNET
Spoiler: 6.HAFTA | WYCOMBE - SHEFFİELD
Spoiler: 7.HAFTA | NEWPORT COUNTY - SHEFFİELD
Spoiler: 8.HAFTA | SHEFFİELD - FOREST GREEN
Spoiler: 9.HAFTA | NOTTS COUNTY - SHEFFİELD
Spoiler: 10.HAFTA | SHEFFİELD - EXETER
Spoiler: PUAN DURUMU
Spoiler: OYUNCU VERİLERİ
Ligde ilk 10 haftayı geride bıraktık, 10 maçta 45 gol atıp kalemizde 15 gol gördük. Yeşil orman maçında stoperlerimizin beceriksizliği daha doğrusu takımı baltalama arzuları yüzünden ve forvetlerimizinde beceriksizliği eklenince bunun üstüne;
daha üstün oynamamıza rağmen 3 puanı evimizde kaybettik, son dakika golüyle 1 paunı kurtarabildik.
Notts County maçında 150 yıllık 2 dev, dünya futbol tarihinin 2 eski kulübü karşı karşıya geldi. Maçın daha zor geçeceğini düşünüyordum ama gayet kolay bir galibiyet aldık ve serimizi devam ettirdik.
Newport maçı başa baş geçen bir karşılaşma olmasına rağmen kalitemizle 5 gol bularak 3puanı kaptık...
Spoiler: 1.TUR | BRADFORD - SHEFFİELD
Johnstone's turnuvasında güçlü rakibimiz championship takımlarından Bradfordu deplasmanda golle geçerek adımızı 2.tura yazdırdık, 2.turdaki rakibimiz gene championship takımlarından ve aynı zamanda kardeş kulübümüz olan Rotherham oldu...
Last edited by RagnarLothbrok : 13.Şubat.2015 at 03:38
Ahaha ''Nice pic Ragnar''Ne zaman başlayacak bu Viking ayrıca.Özledik yav
Bu arada cidden güzel duruyor sunum.Arka planın çok hoş göz almayan tipten
Ligde söylenecek bir şey yok herkes rahat rahat ilerliyor.Tek sıkıntı çeken ben miyim![]()
Lig erken kopmuş artık kupa vakti. Capital'e asıl en çok derim
Aynen kupalarda da fırtınamızı estirelim![]()
6
Spoiler: 11.HAFTA | OXFORD - SHEFFİELD
Spoiler: 12.HAFTA | SHEFFİELD - BLACKPOOL
Spoiler: 13.HAFTA | AFC WİMBLEDON - SHEFFİELD
Spoiler: 14.HAFTA | SHEFFİELD - MANSFİELD
Spoiler: 15.HAFTA | CAMBRİDGE - SHEFFİELD
Spoiler: 16.HAFTA | SHEFFİELD - HARTLEPOOL
Ligde 16.haftayıda yenilgisiz geride bıraktık fakat son dönemdeki oyunumuz kötüleşmeye başladı. Özellikle kanat savunmalarında sıkıntı yaşıyoruz, kanattan gelen oyuncu ters kanada orta açında tersteki eleman tak diye golü yazıveriyor. 3 stoper oynamamıza rağmen en gerideki gelip tersten gelen elemanın kademesine girmiyor, maç içerisinde taktik değişiklik yapıp 4 3 3 veya 4 2 3 1 4 5 1 düzenlerine geçtim bek ve ML/R oyuncularımıda oynatmama rağmen rakibin kanattan gelmesine çare bulamadım. Takım antrenmanlarda ve maç öncesinde savunma çalışmasına rağmen kanat akınlarına çare bulamıyoruz, son iki sezondur bu olay ortaya çıkmaya başladı gerçi diğer yandanda rakipler güçlenmeye başladı lig atladıkça fakat bu olayın ligin en dandik takımı karşısında bile meydana gelmesi canımı sıkmaya başadı, bi şekilde çözüm bulmamız gerek...
4 dedik 5 attık ne diyelim ki artık...
Kardeş kanı döküldü sonuçta ama 5 gollü galibiyetle ligdeki bence kötü gidişe bi baybay dedik...
Spoiler: 2.TUR | SHEFFİELD - ROTHERHAM
Maçlar bildiğimiz gibi![]()
Dostum hiç heyecan yok kariyerinde bir an önce Champioship ya da Premier lige çık da heyecan gelsin az
Gerçi Newcastle ile Premier Ligin tozunu attırmışlığın var orası da ayrı konu, bug falan mı buldun sen oyunda :P
5
Spoiler: 17.HAFTA | CARLİSLE - SHEFFİELD
Spoiler: 18.HAFTA | SHEFFİELD- BURTON
Spoiler: 19.HAFTA | LUTON - SHEFFİELD
Spoiler: 20.HAFTA | SHEWSBURY - SHEFFİELD
Spoiler: 21.HAFTA | SHEFFİELD - BURY
Spoiler: 22.HAFTA | SHEFFİELD - ROCHDALE
Spoiler: 23.HAFTA | SHEFFİELD - İPSWİCH
Spoiler: PUAN DURUMU
Spoiler: OYUNCU VERİLERİ
Ligde takım sonunda istediğim kıvama geldi son 5 maçta 1 gol yedik sadece;
bol bol gol atıyo takım Allahtan belanımı istiyon diyenler olabilir, her maçım alt bitsin ama gol yemiyim bende böyle bir pskopatımişin savunma yönünü biraz daha geliştirdik, istatistiklerde çekilen şutlar yanıltmasın çoğu 18 etrafından boş alan bulamadıklarından dolayı çekilen şutlar. İnşallah lig bitiminde oynadığımız maç/yediğim gol oranı biraz daha düşer...
Karabükten newcastle'a gitmiştim hatırladım duygulandım ulan şimdi
h
Spoiler: ÇEYREK FİNAL | SHEFFİELD - CARLİSLE
Spoiler: YARI FİNAL | MANSFİELD - SHEFFİELD
Johnstone's turnuvasında yarı finale yükselmeyi başardık. Her ne kadar elenip maç sıklığını azatmayı istesemde zorla aldıracaklar bu çerez kupasınıfinalde kazanana 50 bin euro ödül veriyorlar, 2 3 sene önce olsaydı işimizi görürdü ama 50 bin pehhh :P
Spoiler: 1.TUR | PLYMOUTH - SHEFFİELD
Capitalden elendikten sonra FA Cup'a bel bağlamıştık ama burada da daha ilk turda elenmeyi başardık malesef, maçı çevirmek için herşeyi yaptık son 15 dakika tek kaleye çevirdik oyunu ama saçma sapan yediğimiz 83.dakika golüne engel olamadık, ard arda 2 gol bulsakta daha sonra zamanımız yetmedi ve elendik... Kupadaki şanssızlığımız bu yılda devam etti umarım önümzdeki yıl daha iyi şeyler yapacağız kupalarda...
Last edited by RagnarLothbrok : 14.Şubat.2015 at 01:41
Hocam yardırıp gidiyorsun.
Bu taktiğin en kötü yanı bahsettiğin kanat ataklarından çok gol yenmesi.
Stoperlerininde iyi olması lazım. Yoksa eften püften stoperler ile rahat maç seyredemezsin. her maç diken üstünde olursun.
Son maçlarda ne gibi bir değişiklik yaptın?
FA CUP'ta maç çok erken kopmuş, Paint için tebrikler
Kupa için tebrikler hocam.
Paint için tebrikler , lig zaten bildiğimiz gibi ama arada zorlanıyoruz galiba.
Fa Cup içinse sağlık olsun demekten başak bir şey gelmez elimden![]()
FA cup kötü olmuş, Lig çok iyi gidiyor. Paint de de finale kadar gelmişsin al artık![]()
Abi takıma genel antrenmanlarda ve maç hazırlığında savunma çalıştırmaya başladım, bide dinlenme gününü maç sonrası değilde maç öncesine çektim baya yararı oldu.
Kupalarda yüzümüz gülmüyor 5 sezondur malesef
Eyvallah dostum sağol
Ara sıra çekişmeli geçiyor işte maçlar daha nolsun rodicim
Alıcaktıkda işte rahat durmadılar...
BU NEY LAAA ?????
Hain herifler resmen kuyumuzu kazdı ! Ulan 2 tane baldırı çıplak topçunun lafına bakım her sene takımı şampiyon yapan hocalarını kovdular resmen ! Whitmore öküzü ulan kendi profiline bakta öle 11de oynamak iste geldi ofise hoca beni oynat dedi; kupada oynarsın lig için söz veremem deyince konuşmaya başladı bende kapa çeneni çık git ofisimden dedim takımı örgütlemiş şerefsiz...
Yönetimde toplantıya çağırdı onlarmı ben mi lan ? dedim, onlar dedi hain herifler.....
Yuh artık, bu yönetim kafayı yemiş herhalde.Geçmiş olsun hocam.Asıl Sheffield e geçmiş olsun senin gibi teknik adamı kaybettiler.