1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Başınızda Bir Büyük Bulunsun | '' THE CLUB '' Sheffield FC !

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Dostum hiç heyecan yok kariyerinde bir an önce Champioship ya da Premier lige çık da heyecan gelsin az

Gerçi Newcastle ile Premier Ligin tozunu attırmışlığın var orası da ayrı konu, bug falan mı buldun sen oyunda :P

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Dostum hiç heyecan yok kariyerinde bir an önce Champioship ya da Premier lige çık da heyecan gelsin az

Gerçi Newcastle ile Premier Ligin tozunu attırmışlığın var orası da ayrı konu, bug falan mı buldun sen oyunda :P
    Karabükten newcastle'a gitmiştim hatırladım duygulandım ulan şimdi

h

Spoiler: ÇEYREK FİNAL | SHEFFİELD - CARLİSLE  

Spoiler: YARI FİNAL | MANSFİELD - SHEFFİELD 

Johnstone's turnuvasında yarı finale yükselmeyi başardık. Her ne kadar elenip maç sıklığını azatmayı istesemde zorla aldıracaklar bu çerez kupasını finalde kazanana 50 bin euro ödül veriyorlar, 2 3 sene önce olsaydı işimizi görürdü ama 50 bin pehhh :P

Spoiler: 1.TUR | PLYMOUTH - SHEFFİELD 

Capitalden elendikten sonra FA Cup'a bel bağlamıştık ama burada da daha ilk turda elenmeyi başardık malesef, maçı çevirmek için herşeyi yaptık son 15 dakika tek kaleye çevirdik oyunu ama saçma sapan yediğimiz 83.dakika golüne engel olamadık, ard arda 2 gol bulsakta daha sonra zamanımız yetmedi ve elendik... Kupadaki şanssızlığımız bu yılda devam etti umarım önümzdeki yıl daha iyi şeyler yapacağız kupalarda...
    Last edited by RagnarLothbrok : 14.Şubat.2015 at 01:41

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri