Sayfa 14 / 27 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 787 sonuç

Konu: Kupa Avcısı DOĞAN gözünü Dünya Kupasına Dikti| Tokat Spor & Fransa (7.Sezon)

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam yokluğumda maşallah çoşmuşsun. Tebrik ederim.

@Vatanarchy Hocam kariyerini incelediğin zaman düşüncen değişebilir. Bu seride doğru taktik ve doğru oyuncularla başarı ister istemez geliyor. Mesela benim kariyerimde bile ben takımı frenlemesem başarılar erken gelebilirdi. Yeri geldi iyi oynayan oyuncuyu değiştirdim. Yeri geldi ligin son 10 maçını tatile aldım. Ama arkadaş benim gibi yapmamış.

Gerçekçi diyerek neyi kast ettiniz emin değilim ama size katılmıyorum. Menajerlikteki durumlar gerçekle birebir olsa, oynamamıza gerek kalmazdı. Burada menajerlerin takımlarına kattığı büyük bir güç var. Taktiksel anlamda, transfer ve mali yönetim anlamında. Gerçek hayatta böyle bir şeyin olması elbette çok çok zor ama dediğim gibi, menajerlik oyununda olayın güzelliği burada. Belki hiçbir zaman süper lige bile yükselemeyecek bir takımla, kendi çabalarınızla tarih yazabilmeniz.

Tabi bu bir eğlence. Ben sadece düşüncemi belirttim ve bana yanlış bir durum söz konusu gibi geldi. Eğer ki arkadaş eğleniyorsa benim birşey söylemeye hakkım yok. isteyen istediği şekilde eğlenir. Ben sadece bu tip şeylerin doğru şekilde gerçekleşmesi taraftarıyım.

[MENTION=93971]MelihTrezeguet[/MENTION] Gerçekçi derken gerçek hayat ile alakalı değil, oyun içerisinde gerçekleşmiş gerçekler.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Oyunda 1-2 sezondan sonra zaten doğru taktik ve oyuncuyla herşeyi yaparsın Türkiye'de, o kadar üst düzey bir ligimiz yok. Ben belli başlı hazır taktikleri kullanarak çok rahat şampiyon yapabilirim takımı ama yeni şeyler denediğim için yapamıyorum o ayrı mesele. Arkadaşımız Tokat'a uygun bir taktikle gayet iyi performans göstermiş. Gerçekçi olmadığı doğrudur, çünkü burada yapay zekayla kapışıyorsun, yapay zeka ne yaparsa yapsın insan aklını geçemez.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Özel mesaj kutun dolu rexpo bi temizleyiver istersen

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Sonunda tokatlama moduna geri dönmüşüz Ama ligde dikakt et 4 puan fark çok birşey değil, tekrar kötü seri yaparsak Gs geçer bizi.

Gs'nin ŞL'de gruptan çıkması iyi olmuş, ülke puanını sadece sen bir yere kadar taşırsın.
    Lig de pek sorun çıkmaz bence.Hedefimiz ŞL

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Vay arkadaş bu Manchester ne çekti senden bee
    Manchester United in çekeceği varsa senden çekecek hocam

Quote Originally Posted by canerimtrak View Post
    Harika gidişat sürüyor. Mali durumun ekran görüntüsünü paylaşır mısınız hocam?
    Teşekkür ederim. Buyur
    Spoiler: Mali Durum 

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Kariyeri incelemedim fakat Tokatspor'la şampiyonlar ligi... Kusura bakmayın ama bana hiç gerçekçi gelmedi...

50. sezon olsa bir ihtimal verebilirim ancak 5. sezon olması ihtimali düşürüyor benim için.
    Kusura bakmıyorum hatta bu yorumu görünce şımardım ben olsam bende inanamazdım ama gerçek ben bu başarı acaba yama dan mı kaylanıyor diye düşünmüyor değilim.Böyle bir şey mümkün mü acaba yabancı yaması diye indirdik.Yama ile oyunu kolaylaştırmak mümkün mü bilmiyorum. İnanmıyorsan elimden bir şey gelmez.
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    @Vatanarchy hocam sana katılmayacağım çünkü şuan koltukta oturan hoca öyle başarılı ve tecrübeliki bu başarılarda gelebilir. örnek verirsek ben fm2012 Adana Demirspor ile daha başarı yakalayamazdım alışa alışa oldu.
    Ali Hikmet hocam çok teşekkürler yorumun için
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam yokluğumda maşallah çoşmuşsun. Tebrik ederim.

@Vatanarchy Hocam kariyerini incelediğin zaman düşüncen değişebilir. Bu seride doğru taktik ve doğru oyuncularla başarı ister istemez geliyor. Mesela benim kariyerimde bile ben takımı frenlemesem başarılar erken gelebilirdi. Yeri geldi iyi oynayan oyuncuyu değiştirdim. Yeri geldi ligin son 10 maçını tatile aldım. Ama arkadaş benim gibi yapmamış.

Teşekkürler hocam ne zaman dönüyorsun özledik seni Ne güzel Şımarıyordum hocam sende başarı normal gördün oldu mu bu şimdi
    Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Gerçekçi diyerek neyi kast ettiniz emin değilim ama size katılmıyorum. Menajerlikteki durumlar gerçekle birebir olsa, oynamamıza gerek kalmazdı. Burada menajerlerin takımlarına kattığı büyük bir güç var. Taktiksel anlamda, transfer ve mali yönetim anlamında. Gerçek hayatta böyle bir şeyin olması elbette çok çok zor ama dediğim gibi, menajerlik oyununda olayın güzelliği burada. Belki hiçbir zaman süper lige bile yükselemeyecek bir takımla, kendi çabalarınızla tarih yazabilmeniz.
    Hocam yorumun için teşekkürler
    Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Tabi bu bir eğlence. Ben sadece düşüncemi belirttim ve bana yanlış bir durum söz konusu gibi geldi. Eğer ki arkadaş eğleniyorsa benim birşey söylemeye hakkım yok. isteyen istediği şekilde eğlenir. Ben sadece bu tip şeylerin doğru şekilde gerçekleşmesi taraftarıyım.

@MelihTrezeguet Gerçekçi derken gerçek hayat ile alakalı değil, oyun içerisinde gerçekleşmiş gerçekler.
    Hocam hile yapsaydım asla zevk almazdım zaten.

Şu fotoyu da atayım belki istersiniz diye ama bu ss den ne anlam çıkarılıyor onu da bilmiyorum.Yalnız bağımlılık derecesi güldürdü
    Oyunda 1-2 sezondan sonra zaten doğru taktik ve oyuncuyla herşeyi yaparsın Türkiye'de, o kadar üst düzey bir ligimiz yok. Ben belli başlı hazır taktikleri kullanarak çok rahat şampiyon yapabilirim takımı ama yeni şeyler denediğim için yapamıyorum o ayrı mesele. Arkadaşımız Tokat'a uygun bir taktikle gayet iyi performans göstermiş. Gerçekçi olmadığı doğrudur, çünkü burada yapay zekayla kapışıyorsun, yapay zeka ne yaparsa yapsın insan aklını geçemez.
    Rodi adam şımartıyor beni,bu başarı normal olamaz diyor. Sen ne diyorsun burda ya

Nesil
    2014

O ss'den çok anlam çıkartılır.Bariz save-load olmadığını takipçilere yayınlamışsın 5 sezon 83 kayıt bence çok iyi ( Benimde 11 sezon 90 kayıt olması lazım ) editör'de kullanılmamış. Başarının gelmesinin en büyük nedeni zengin başkandı. Tabi TR zaten oyunda çok kötü, FM'ye yeni başlayan bir bile 2-3 sezon sonra çöken büyük takımlara karşı bu kadar olmaz tabi ama azımsanmayacak bir başarı yakalar. İngiltere'de yapay zeka daha iyi işliyor. Orada bu kadar küçük takımlarla hemen başarı daha zor. Bunu zaten herkes biliyor.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Türkiye liginde büyük takımlarımız bir süre sonra hatalı transferler ile küme düşüyor. Geçen seride Fenerbahçe benim 10. sezonumda küme düştü. Bursa ilk yıldan düşmüştü.
    Bu seride mesela Fenerbahçe sattığı caneri, Salih uçanı geri aldı. Galatasaray hala Muslera ile oynuyor. Ki adam 39 yaşına girdi. Geleceği olan kalecisini gitti yurt içinde bir takıma cüzi miktara sattı. Kalecilerimden memnun olmasam havada kapardım. Bir süre sonra rakipsiz kalıyorsun. Bu kariyeri kapatırsam eğer ben daha zor bir ligden başlamayı düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

O ss'den çok anlam çıkartılır.Bariz save-load olmadığını takipçilere yayınlamışsın 5 sezon 83 kayıt bence çok iyi ( Benimde 11 sezon 90 kayıt olması lazım ) editör'de kullanılmamış. Başarının gelmesinin en büyük nedeni zengin başkandı. Tabi TR zaten oyunda çok kötü, FM'ye yeni başlayan bir bile 2-3 sezon sonra çöken büyük takımlara karşı bu kadar olmaz tabi ama azımsanmayacak bir başarı yakalar. İngiltere'de yapay zeka daha iyi işliyor. Orada bu kadar küçük takımlarla hemen başarı daha zor. Bunu zaten herkes biliyor.
    Save-Load Olayı mantıklı dikkat etsem daha az yapabilirdim ama gerek yok sizler gibi destekçimiz olduktan sonra isteyen inansın isteyen inanmasın
    Türkiye liginde büyük takımlarımız bir süre sonra hatalı transferler ile küme düşüyor. Geçen seride Fenerbahçe benim 10. sezonumda küme düştü. Bursa ilk yıldan düşmüştü.
    Bu seride mesela Fenerbahçe sattığı caneri, Salih uçanı geri aldı. Galatasaray hala Muslera ile oynuyor. Ki adam 39 yaşına girdi. Geleceği olan kalecisini gitti yurt içinde bir takıma cüzi miktara sattı. Kalecilerimden memnun olmasam havada kapardım. Bir süre sonra rakipsiz kalıyorsun. Bu kariyeri kapatırsam eğer ben daha zor bir ligden başlamayı düşünüyorum.
    Aynen hocam benimde Türkiye de son kariyerim olur herhalde bu.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Özel mesaj kutun dolu rexpo bi temizleyiver istersen
    Temizledim Rodi

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

''Ziraat Türkiye Kupası Grup B | 2.Maç''

Şampiyonlar Liginde 2.torbadan gelebilecek rakipler arasından Bayern den sonra en zor olan takımı seçtik.
    ''Spor Toto Süper Lig | 14.Hafta''

''Spor Toto Süper Lig | 15.Hafta''

''Spor Toto Süper Lig | 16.Hafta''

Yeni Başkan hayırlı olsun.

''Ziraat Türkiye Kupası Grup B | 3.Maç''

Bu maçı Ali Hikmet hocaya armağan ediyorum bu maça özel taktikte değişikliğe gidip rakip kaleyi şut bombardımanına uğratacaktım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

yeni başkan da eskisi gibi cömerttir inşallah

Nesil
    2014

Bence Atletico daha zordur. Bu seride yaptığım hiç bir kariyerimde kendi liginde ilk 3'ten çıkmadı. Bana oradan bi Angel Correa profil atar mısın Ne demek istediğim anlıycan. Çocuk tek başına takım o yıllarda
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

yeni başkan da eskisi gibi cömerttir inşallah
    Transfer bütçesi vermedi ama Maaş bütçesi ve antrenman tesisi yenilemelerin kabul etti.
    O eski zengin başkanımız tek takılıyordu.Şirketmi olduk ne olduk artık böyle bir yönetimimiz var 2 tane direktör görevlerine yeni yönetimle de devam ediyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bence Atletico daha zordur. Bu seride yaptığım hiç bir kariyerimde kendi liginde ilk 3'ten çıkmadı. Bana oradan bi Angel Correa profil atar mısın Ne demek istediğim anlıycan. Çocuk tek başına takım o yıllarda
    Aynen Atletico bi tık daha zormuş.

Ama Correa yı hiç oynatmamışlar bir sezonda en fazla 9 maç oynamış. O yüzden durumu böyle Mevkisi uygun olsa imza attır a biliyorum ama mevkisi sorun.

Nesil
    2014

Correa benim oyunumda Depay ile birlikte Dünya'nın en iyi hücumcusu şuan akşam sana bir SS atıcam sende bu oyuncuya imza attırmadığına pişman olacan
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Correa benim oyunumda Depay ile birlikte Dünya'nın en iyi hücumcusu şuan akşam sana bir SS atıcam sende bu oyuncuya imza attırmadığına pişman olacan
    Ya ben bi regen kaçırdım Monaco daydı maaş ta zorda olsa anlaştık ama monaco daha yüksek teklif verdi yeniledi sözleşmeyi o çok kötü oldu.
    Correa nın özellikler aslında süper gözüküyor cm lerden birini Amc yi mi çeksem acaba

Nesil
    2014

Correa Tokat'a gelirim diyo. TOKAT'ın hocası yer yok diyor Şok Şok Şok adamı döverler hocaaa, şaka bir yana şu ikiliyi aynı takıma topla taktik vermeye gerek yok

Correa çok sakatlık yaşadığı halde profili bu şekil 2 kere 2 ay 1 kere 3 ay sakatlanmış her yılda en az 4 hafta sakatlanmış ama yinede muazzam profil

Depay devam eden 11.sezonda toplamda 2 kez sakatlanmış şuan 2. sakatlığını yaşıyor. O da 2 hafta sadece bir önceki sakatlığıda 2 haftaymış. Bir menajer daha ne isterki

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

2 sininde maşallahı var ama Correa için taktik değiştirmem

Nesil
    2014

Al Fenerbahçe'ye kirala bari
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Al Fenerbahçe'ye kirala bari
    Sözleşmesini uzatmasa bakarız.

22. Default

Vay be Tokatspor'un kasasında 33 milyon Euro var. Payas Bld. maçı ne olmuş öyle ya 58 şut.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Ooo neler neler yapmışız öyle ya.Süpersin Emre, kusura bakma, şu sınav bitsin, yanındayım yeniden.Başarılar hocam.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by canerimtrak View Post
    Vay be Tokatspor'un kasasında 33 milyon Euro var. Payas Bld. maçı ne olmuş öyle ya 58 şut.
    Maaşları çok iyi kontrol edince böyle oldu. İlk 3 sezon maaşları neredeyse yarı yarı ya kullanmıştık diye hatırlıyorum Payas maçında her 3 dk da 2 şut attık sayılır
    Quote Originally Posted by Banega View Post
    Ooo neler neler yapmışız öyle ya.Süpersin Emre, kusura bakma, şu sınav bitsin, yanındayım yeniden.Başarılar hocam.
    Yok canım ne kusura bakması. Teşekkürler,Sınavında Başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Tokaktalama devam ediyoz hocam. yeni aldığın oyuncunun maşallahı var
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Tokaktalama devam ediyoz hocam. yeni aldığın oyuncunun maşallahı var
    Correa yı almadım. Zamanında 3milyon maaş a geliyordu bana ama sonradan 12 milyon avro maaş ile sözleşmesini uzattı
    Yeni güncelleme geliyor birazdan.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

''Spor Toto Süper Lig | 17.Hafta''

''Ziraat Türkiye Kupası Grup B | 4.Maç''

''Spor Toto Süper Lig | 18.Hafta''

''Ziraat Türkiye Kupası Grup B | 5.Maç''

''Spor Toto Süper Lig | 19.Hafta''

İyi bir ortasaha almak istiyordum kiralıkta bulamadım bulduysamda ŞL de oynayamayacaktı.

Bu da Narvaez in satılmasına sebep olan oyuncu.11 milyon serbest kalma maddesi vardı acele ettik çünkü başka takımlarda ilgilenmeye başlamıştı ayrıca kaçırdığımız da 2 tane süper regen var.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam diyecek bir kelime bulamıyorum.
    Pinho iyi miş. Correa yı alsaydın iyi idi. CM ye de çekebilirdin. yaşı daha 23 olduğundan dolayı çabuk öğrenebilirdi.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Pinho güzel de Correa'yı da düşün bence

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hocam diyecek bir kelime bulamıyorum.
    Pinho iyi miş. Correa yı alsaydın iyi idi. CM ye de çekebilirdin. yaşı daha 23 olduğundan dolayı çabuk öğrenebilirdi.
    Teşekkürler hocam.Haklısın ama nasip değilmiş
    Pinho güzel de Correa'yı da düşün bence
    Kaçırdık BARAK şimdi dalga geçecek

Sayfa 14 / 27 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri