Originally Posted by
24kobebryant
kardeim öyle saçmalık mı var ? bende para veriyorum onlarda veriyor.bu oyun oynanabilir olarak sunduğu bütün liglerdeki gelişmeleri takip etmek zorunda.Bu kadar eyvallahçı olmayın abi ya.Beni hangi ligin oynandığı ilgilendirmiyor.ben para veriyorum istediğim ligi kusursuzca oynama hakkına sahip olmalıyım.yapacakları değişiklikte sanki çok büyük! çoğu arkadaşın editörle yaptığı şeyi yapamadıklarını düşünmüyorsun sanırım.uğraşmıyorlar.yada bizim yetkililerden bilgi gitmiyor.her neyse bir daha para verip alırsam iki olsun zaten bu sorunu düzeltmiceklerse de verdiğim para haram olsun
Bu işi sanırım yöneticiler vasıtasıyla çözemeyeceğiz. Bunun için forumda bir topluluk oluşturmak gerekli diye düşünüyorum. Oyunun yapımcısından istenen sadece şu, İngiltere'deki sürekliliği gerçekliliği bizim ligede sağlayın. Forumda İngilizcesi iyi olan bir arkadaşımıza yazdığımız ortak bir metnin çevirisini yaptırıp, forumdaki tüm üye arkadaşlarda bu hazırlanacak ortak metni yapımcıya atarlarsa sorun çözülebilir.
ADAM GİBİ DERİZ FM 2016'DA BU DURUMU ÇÖZÜN YADA SİZE TÜRKİYE'DEN EKMEK YOK. KORSANA DEVAM
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: