Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Turksportal Yetkililerine

Default Turksportal Yetkililerine

Yetkili Biri Açıklama Yapmıyacakmı Türksportal FM'nin Türkiyedeki Oyun Kuralları Ve Dil Konusunda Yetlili Değilmi Niye Susuyor Yetkililer.Türkiye Kuralı Uygulanırken Türkiye Kupası Ve Süper Kupada Kuralları Niye Eklenmemiş.Ne Zaman Eklenecek Ne Zaman Güncelleme Çıkar Paramızla Rezil Oluyoruz.Bir Daha Orjinal Almayalımmı Birileri Çıkıp Açıklama Yapsın Lütfen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Sigames çıkarmasa bile Turksportal bir çalışma yapar düzeltmek için Türkiye ile ilgili kural hatalarını. Ancak hala kimsenin "biz unuttuk başta Sigames e iletmeyi" yada "biz ilettik onlar yapmadı" vs. gibi açıklamalar yapmamalarını çok yanlış buluyorum.

türksportal yöneticiler neredeler acaba hiç sitedeki konuları okumazlarmı cevap yazmazlarmı

Quote Originally Posted by bayeagle View Post
    türksportal yöneticiler neredeler acaba hiç sitedeki konuları okumazlarmı cevap yazmazlarmı
    Yönetici? Hangi yönetici? O tip ilgili yöneticiler, adminler 2008'de kaldı dostum, fm sarmıyor artık onları, o dönemden bu yana yöneticiler sadece siteye alınan reklamlar ve banka hesaplarıyla ilgileniyorlar. şu anda site ile ilgili tek alakaları para kazandırıyor olması, pek bi' ilgi bekleme.

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Yönetici? Hangi yönetici? O tip ilgili yöneticiler, adminler 2008'de kaldı dostum, fm sarmıyor artık onları, o dönemden bu yana yöneticiler sadece siteye alınan reklamlar ve banka hesaplarıyla ilgileniyorlar. şu anda site ile ilgili tek alakaları para kazandırıyor olması, pek bi' ilgi bekleme.
    Dostum burada herkes gönüllü iş yapıyor.

Google reklamları da sürekli o klişe düşüncede ki gibi para kazandırmaz. İnsanları bu kadar kolay suçlamayın.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Benim de yetkililere isyanım var.

ALLAHINI SEVEN POSTLARI DÜZENLESİN ARTIK,TÜRKÇE KATLİAMINDAN DOLAYI FORUMA GİRESİM GELMİYOR.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Quote Originally Posted by nostalgia View Post
    Dostum burada herkes gönüllü iş yapıyor.

Google reklamları da sürekli o klişe düşüncede ki gibi para kazandırmaz. İnsanları bu kadar kolay suçlamayın.
    Gönüllü iş yapan arkadaşların o sorunlarla bir ilgisi yok. Onların forumda ki görevi farklı zaten. Benim bahsettiğim kişiler konuyu paylaşan arkadaşın şikayetini ulaştırmaya çalıştığı kişilerdir.

Merhaba;

Öncelikle belirteyim ki, buradaki herkes işi gönüllü yapıyor, para kazanma amacı güden kimse yok, detaylara çok girmeyeceğim bunu bilin yeter.

İkinci olarak, yetkili ağızdan daha önce bununla ilgili bir açıklama gelmişti. eksikler ve hatalar raporlandı, bir düzeltme yaması gelirse bu hataların da düzeleceğini umuyoruz.
    Burak

O yama gelmedi mi Sheriff bey? 15.3.1'in bu sezon için son yama olduğunu düşünüyorum ben.

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Merhaba;

Öncelikle belirteyim ki, buradaki herkes işi gönüllü yapıyor, para kazanma amacı güden kimse yok, detaylara çok girmeyeceğim bunu bilin yeter.

İkinci olarak, yetkili ağızdan daha önce bununla ilgili bir açıklama gelmişti. eksikler ve hatalar raporlandı, bir düzeltme yaması gelirse bu hataların da düzeleceğini umuyoruz.
    Teşekkürler Sadece Duymak İsteğim Buydu

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Merhaba;

Sadece iş yamalarda bitmiyorki asıl sıkıntı forumda, yönetici kaynaklı aşırı ilgisizlik var onu nasıl yapıcaz?
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

SI den açıklama vardı, yeni kurallar yeni oyunda çıkacak diye.
    Sentugo.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    SI den açıklama vardı, yeni kurallar yeni oyunda çıkacak diye.
    Eklendi ya yeni kurallar. Eksik eklenmiş tabi.

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Eklendi ya yeni kurallar. Eksik eklenmiş tabi.
    Eksik olan tek nokta bildigim kadariyla Tr kupasi onun disinda sorun yaratacak bir sey yok.

Quote Originally Posted by GicaHagi View Post
    Eksik olan tek nokta bildigim kadariyla Tr kupasi onun disinda sorun yaratacak bir sey yok.
    Türkiye Kupası ile birlikte 1 maçlıkta olsa Türkiye Süper Kupası ve genel olarak forma numaralarına 1-28 arasının veriliyor olması bunuda bu şekilde olmamasını isteyen haklı sebepleri olan birçok arkadaş var bende dahil. Bu bizim ligle ilgili olan, oyunun kendisindede sakatlıktır, bazı arkadaşların başına gelen oyuncuların robot gibi hareketsiz olmamaları vs. Ligimizle ilgili düzenleme yaparken eksiksik yapa bilirlerdi, yada burada o kadar yorumda bulunuluyori konu açılıyor bunu kulak asıp ek kendileri bir yama çıkarta bilirler. Sonuçta para verip oynuyoruz, bu oyunla ilgili Türkiyemizde sorumlu olan site bu olduğu için sıkıntılı olan durumları burda paylaşmamız çok doğal. Destek olmalıyız.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Ya beyler saçmalamayın.yok büyük sorun değil formadır ne olacak falan demeye devam etmeyin.siz böyle devam ettikçe adamlar türkiye ligini sallamamaya devam edecek.biz para verenler olarak en iyi hizmeti , ingiltereye gösterilen ilginin türk ligine de gösterilmesini istemekle çok haklıyız.Lütfen türksportal yetkilileri de iletişime geçebiliyorlarsa geçsinler.bizi mağdur etmesinler.

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Ya beyler saçmalamayın.yok büyük sorun değil formadır ne olacak falan demeye devam etmeyin.siz böyle devam ettikçe adamlar türkiye ligini sallamamaya devam edecek.biz para verenler olarak en iyi hizmeti , ingiltereye gösterilen ilginin türk ligine de gösterilmesini istemekle çok haklıyız.Lütfen türksportal yetkilileri de iletişime geçebiliyorlarsa geçsinler.bizi mağdur etmesinler.
    Birde böyle düşünmek lazim dünya geneli ıngiltere liginimi oynar bizim ligimi oynar kime daha çok ilgi gösterir ha biraz ilgi gosterseler o bile bize yetecek ama bizim si ile aramizi yapanlarda iletişim sorunu var

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by roomonecool View Post
    Birde böyle düşünmek lazim dünya geneli ıngiltere liginimi oynar bizim ligimi oynar kime daha çok ilgi gösterir ha biraz ilgi gosterseler o bile bize yetecek ama bizim si ile aramizi yapanlarda iletişim sorunu var
    kardeim öyle saçmalık mı var ? bende para veriyorum onlarda veriyor.bu oyun oynanabilir olarak sunduğu bütün liglerdeki gelişmeleri takip etmek zorunda.Bu kadar eyvallahçı olmayın abi ya.Beni hangi ligin oynandığı ilgilendirmiyor.ben para veriyorum istediğim ligi kusursuzca oynama hakkına sahip olmalıyım.yapacakları değişiklikte sanki çok büyük! çoğu arkadaşın editörle yaptığı şeyi yapamadıklarını düşünmüyorsun sanırım.uğraşmıyorlar.yada bizim yetkililerden bilgi gitmiyor.her neyse bir daha para verip alırsam iki olsun zaten bu sorunu düzeltmiceklerse de verdiğim para haram olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah aşkına bir yetkili 15.3.1 den sonra ligimizle ilgili yada herhangi bir şeyle ilgili bir çalışma var mı geçiştirmeden bir cevap verebilir mi cevap bekleyenlere ?

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    kardeim öyle saçmalık mı var ? bende para veriyorum onlarda veriyor.bu oyun oynanabilir olarak sunduğu bütün liglerdeki gelişmeleri takip etmek zorunda.Bu kadar eyvallahçı olmayın abi ya.Beni hangi ligin oynandığı ilgilendirmiyor.ben para veriyorum istediğim ligi kusursuzca oynama hakkına sahip olmalıyım.yapacakları değişiklikte sanki çok büyük! çoğu arkadaşın editörle yaptığı şeyi yapamadıklarını düşünmüyorsun sanırım.uğraşmıyorlar.yada bizim yetkililerden bilgi gitmiyor.her neyse bir daha para verip alırsam iki olsun zaten bu sorunu düzeltmiceklerse de verdiğim para haram olsun
    Bu işi sanırım yöneticiler vasıtasıyla çözemeyeceğiz. Bunun için forumda bir topluluk oluşturmak gerekli diye düşünüyorum. Oyunun yapımcısından istenen sadece şu, İngiltere'deki sürekliliği gerçekliliği bizim ligede sağlayın. Forumda İngilizcesi iyi olan bir arkadaşımıza yazdığımız ortak bir metnin çevirisini yaptırıp, forumdaki tüm üye arkadaşlarda bu hazırlanacak ortak metni yapımcıya atarlarsa sorun çözülebilir.

ADAM GİBİ DERİZ FM 2016'DA BU DURUMU ÇÖZÜN YADA SİZE TÜRKİYE'DEN EKMEK YOK. KORSANA DEVAM
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

oyun orjinal alın türkçe olucak dendi yazın 1 ay çalışıp bu oyun parasını çıkartıp 2014 ve 2015 i aldım ama adamlar bizi zorla korsana teşvik ediyor paramızın karşılığında bize hizmet sunulmuyorsa kusura bakmasınlar enayimiyiz biz, parayı çatır çatır vericez ama bize ilgi 0 oldu

Bahsettiğiniz konuda haklısınız, bizim ligimiz için İspanya gibi İngiltere gibi ligler kadar hızlı aksiyon alınmıyor. Bu konuda size katılıyorum ancak sorunun çözümünün korsan oyun almak olmadığı da aşikardır.

Araştırmacılar ellerinden geleni yapıyorlar, yeni yabancı kuralının ilk yamaya eklenmesi için çalışıldı ve eklendi. Araştırma ekibi ve Türkçeleştirme ekibi olarak üzerimize düşen görevler mümkün olduğunca özenle yerine getirilmeye çalışılıyor, bizden kaynaklı bir hata, eksik, kusur olmuş olabilir bunlar dile getirildiğinde hiçbir zaman tepki göstermedik teşekkür ettik, öyle ki her zaman hataların tarafımıza bildirilmesi için ayrıca başlıklar açtık.

Bazı arkadaşlar forum yöneticilerinin yeterince etkin olmadığından da bahsetmiş, bu konuda da haklısınız ancak forumun en ön plana çıkan alanları bile şu an üyeler tarafından yeterince rağbet görmüyor, önceki yıllarda araştırma başlıklarında post üstüne post gelir, günlerce haftalarca tartışmalar sürerdi. Spor forumlarında maçların neredeyse hepsinde paylaşımda bulunulur, tartışmalar uzun uzadıya sürerdi, şu an açılan maç konularının bir çoğuna 1 post bile gelmiyor, FM forumlarında yapılan oyuncu paylaşımlarına, incelemelere taktiklere antrenmanlara doğru düzgün post gelmiyor, üyeler çok nadir paylaşımda bulunuyor, yöneticilerden paylaşım bekleniyor ancak yapılan paylaşımlara da ilgi olmuyor. Amaç yöneticileri savunmak değil ancak bu durumda yöneticilerin ilgilerinin azalması, üyelerin ilgilerinin azalmasıyla paralel oluyor sanki.
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Uzun zamandır yazmıyordum, yazmayacaktım ama artık dayanamayacağım.

Burak kardeşim bu ilgisizlik neden kaynaklanıyor sanıyorsunuz? Yıllar önce ben ve bazı arkadaşlar bas bas "önce alın sonra Türkçe yaparız diye bir şey olmaz, sen Türkçe yapacaksın ki biz alacağız" bağırırken sallanmamasından olabilir mi? Türkiye ligleri ile ilgili sizin gönüllü yaptığınız ve karşılığında para istemediğiniz çalışmaların bile rica minnet, yapalım da sesleri kesilsin tadında, özensizce eklenmesi ve hatta hatalı olarak eklenmesi olabilir mi (bak burası çok önemli aslında, siz adamlara para kazandırıyorsunuz ama onların umrunda bile değilsiniz)? Yeni kural çıkmış ve yama çıkartmışsın bu nedenle, yamayı eksik çıkartmak nedir allah aşkına? "Ligde 14 yabancı kuralı geçerli ama kupada kullanamazsın, ayrıca oyuncu numaralarını da 28'e kadar verebilirsin" nasıl bir mantıktır? Sen bu işten para kazanmıyor musun, ben müşteri değil miyim? Neden işleyiş sürekli tersine, neden müşteri olarak ben ürünü bana sunan kişileri memnun etmeye çalışıyorum yahu, bir açıklayıverin bana?

O nedenle "sorunun çözümü korsan almak değildir" deme. Benim isteklerimi dinlemeyip sürekli naz yapan bir firmaya ben neden para kazandırayım ki? Orijinal aldığımda da değişen bir şey yok, aynı tas aynı hamam, bir isteğimizin olması için 40 takla atıyoruz, korsan alsak da değişen bir şey olmayacak, çünkü umursadıkları yok. Umursuyor olsalar, benden para kazandıklarının farkında olsalar bu kadar saçmalamazlar.

Aslında biz hatayı Sigames'in oyunlarını tekel olacak şekilde satın almakla yaptık. CM'nin yaşamasını sağlayarak rekabet ortamı yaratmalıydık. Nasıl PES ile FIFA arasında bir rekabet var, burada da olmalıydı ve ne yazık ki biz o treni CM'nin yok olmasına izin vererek kaçırdık...

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by Belgorth View Post

Burak kardeşim bu ilgisizlik neden kaynaklanıyor sanıyorsunuz? Yıllar önce ben ve bazı arkadaşlar bas bas "önce alın sonra Türkçe yaparız diye bir şey olmaz, sen Türkçe yapacaksın ki biz alacağız" bağırırken sallanmamasından olabilir mi? Türkiye ligleri ile ilgili sizin gönüllü yaptığınız ve karşılığında para istemediğiniz çalışmaların bile rica minnet, yapalım da sesleri kesilsin tadında, özensizce eklenmesi ve hatta hatalı olarak eklenmesi olabilir mi (bak burası çok önemli aslında, siz adamlara para kazandırıyorsunuz ama onların umrunda bile değilsiniz)? Yeni kural çıkmış ve yama çıkartmışsın bu nedenle, yamayı eksik çıkartmak nedir allah aşkına? "Ligde 14 yabancı kuralı geçerli ama kupada kullanamazsın, ayrıca oyuncu numaralarını da 28'e kadar verebilirsin" nasıl bir mantıktır? Sen bu işten para kazanmıyor musun, ben müşteri değil miyim? Neden işleyiş sürekli tersine, neden müşteri olarak ben ürünü bana sunan kişileri memnun etmeye çalışıyorum yahu, bir açıklayıverin bana?

O nedenle "sorunun çözümü korsan almak değildir" deme. Benim isteklerimi dinlemeyip sürekli naz yapan bir firmaya ben neden para kazandırayım ki? Orijinal aldığımda da değişen bir şey yok, aynı tas aynı hamam, bir isteğimizin olması için 40 takla atıyoruz, korsan alsak da değişen bir şey olmayacak, çünkü umursadıkları yok. Umursuyor olsalar, benden para kazandıklarının farkında olsalar bu kadar saçmalamazlar.

Aslında biz hatayı Sigames'in oyunlarını tekel olacak şekilde satın almakla yaptık. CM'nin yaşamasını sağlayarak rekabet ortamı yaratmalıydık. Nasıl PES ile FIFA arasında bir rekabet var, burada da olmalıydı ve ne yazık ki biz o treni CM'nin yok olmasına izin vererek kaçırdık...

Ağzına sağlık hocam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben bir sorun varsa onun forumun yeni tasarımı olduğunu düşünüyorum. Yeni tasarım için uzun süre forumun kapalı kalması ve sürekli bakıma girmesi de etkenler oldu. Bir türlü bitmek bilmeyen sitenin yeni tasarımı da bir türlü gelemedi. Seneye inşallah...
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Yaklaşık 10 senedir üyeyim bu foruma. Her geçen sene canlılık giderek azaldı. Eskiden oyun çıkacağı günler forumda online üye rekoru kırılırdı. Herkes gecelerdi. Artık o heyecan yok. Bence nedeni burada konuşulanlardan çok başka.
    90larda bilgisayarla tanışan kuşak için cm-fm çok başka şeyler ifade ediyordu. Bizim için ulaşılmazdı böyle bir oyun. Hayal dahi edemeyeceğimiz kadar güzeldi. Bu söylediğim "oyun çok iyiydi" anlamında değil tabi. O zamanın şartlarında bulunmaz bir şeydi. Ve o kuşak müptelasıydı oyunun.
    Şu an oyun elbet daha iyi. Lakin biz büyüdük. Ev bark sahibi olduk. Fm oynamaya devam etsek de hayatımızda başka şeyler ön planda. Yeni nesil için ise fm o kadar çok şey ifade etmiyor. Onlar için ulaşılmaz değil. Çok çeşitli, kaliteli oyunlar var. Ayrıca bi maymun iştahlılık da var. Hevesleri çabuk geçiyor.
    Bu yüzden de fm eski popülaritesini yitirdi. Hal böyle olunca kimse ilgilenmiyor eskisi gibi. Yöneticiler de, oyuncular da...

Hatta şöyle anlatayım. Menejerlik oyunları ile tanıştığımda 14 yaşındaydım. 2001'in yaz aylarıydı sanırım.. Pc world dergisinin bi sayısında total club manager ile ilgili bi yazı var. Apartmandaki komşu ile birlikte okumuştuk yazıyı. Hayran kaldık. Doğuda küçük bi şehirdeyiz. Pc world ancak çıktığı ayın ortasından sonra geliyor bayiye. Oyun bulmak imkansıza yakın. Fifa'yı falan zar zor buluyoruz. Öyle sipariş vereyim 2 günde gelsin, torrentten 5 dakikada çekeyim diye bişey yok. Varsa da bizim haberimiz yok. O yazıyı kaç kez okudum bilmiyorum. Ama oyunu oynamak için 1 sene bekledim. Sonraki yaz izmir'e gitmiştik ve oradan aldım. Dönüşte de bütün yaz tcm 2002 oynadım. Zaten sonra fm ile tanıştım 2004 sonunda sanırım..
    Şimdi adam 10 dakika içinde indiriyor, kuruyor, oynuyor ve sıkılıp siliyor..
    Benim için ifade ettiği şey ile şimdiki gençler için ifade ettiği şey aynı olabilir mi? Mümkün değil..
    Last edited by serwan : 22.Mart.2015 at 13:25

Nesil
    2003

Basligin ilk mesajinin sorusunun cevabi: Bu hata yama cikmadan hemen once iletildi ve ileride bir ufak yama cikarsa duzeltilmesi rica edildi. Devre arasindaki kisa donemde bu tip detayli degisikliklerin yapilmasi, hatalarin da ortaya cikmasina neden olabiliyor.

Yoneticilere yapilan yorumlar ile ilgili sahsi yorumum: Isin elestiri boyutunu asip insanlarin haysiyetini tartisan yorumlar faydali olabilecek insanlari buradan kacirir. Insanlari degil, fikirleri tartismak daha faydali.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Belgorth View Post

CM yi yaşatmadığımıza ve rekabet ortamı olmadığından bazı şeylerin yanlış gittiğine son derece katılıyorum. Yanlız treni kaırmış değiliz. Çünkü steam da birçok manager oyunu var. Fakat yine onlarda ingilizce yani FM yi türkçe yapmak için kaç yıl uğraştık sil baştan uğraşmak çok sıkıcı olur bence. Ama söylediğinize katılıyorum hemde CM 2010 yılında fulll türkçe oyun çıkardı. ben orjinal aldım biraz oynanışı zordu falan ama üzerine eğilinseydi şuan çok daha iyibir oyun oynuyor olacağımızdan şüphem yok. Hayırlısı ne diyeyim :/

Quote Originally Posted by uaerenua View Post
    CM yi yaşatmadığımıza ve rekabet ortamı olmadığından bazı şeylerin yanlış gittiğine son derece katılıyorum. Yanlız treni kaırmış değiliz. Çünkü steam da birçok manager oyunu var. Fakat yine onlarda ingilizce yani FM yi türkçe yapmak için kaç yıl uğraştık sil baştan uğraşmak çok sıkıcı olur bence. Ama söylediğinize katılıyorum hemde CM 2010 yılında fulll türkçe oyun çıkardı. ben orjinal aldım biraz oynanışı zordu falan ama üzerine eğilinseydi şuan çok daha iyibir oyun oynuyor olacağımızdan şüphem yok. Hayırlısı ne diyeyim :/
    Bende eski sürümlere bakarken cm 2010'unu bugün ekşide farkettim indiriyorum deniyecem millet bayağı metetmiş bakalım editör olayları fm gibi kolaysa 2014 15 güncellemesi bile çıkarabilirim zira bu fm ciddi ciddi bilgisayarı kırdıracak bigün bana..

forum bence ziyaretçilerin görüntülemesine kapatılmalı..

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri