1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Forumda İncelemelerdeki Yetersizlik ve Durgunluk

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Bende bir iki birşey iletmek isterim bence kariyer hikayelerindeki kariyerlerin ilgi çekmemesi bunun sebebide süslü püslü anlatımlar yapılmaması değil gerçeklikten uzak kariyerler türkiyede 3 lig takımını 3 sezonda süper liige çıkarıp ilk sezonda şampiyonluk bir iki sezonda avrupada kupa yani 3 .lig takımına 5 6 sezonda avrupada kupalar.na malüp şampiyonluklar. bnde forumdaki yetkililere bu konuda ulaşmaya çalıştım dedim kariyer hikayeleri kısmı ile ilgili.
    Öncelikle düzgün Türkçemizi düzgün kullanalım diyorum. Lütfen!
    Söyleyeceklerine gelecek olursak. Bu yazdığını yeni gördüm ve gerçekten çok sinirlendim .
    Bak kardeşim böyle bir yaklaşım doğru değil , (velevki )haklısın haksız duruma düşersin. En azından kendi adıma konuşayım, burada gerçekten emek sarfedip , afedersin ama takıma 2-3 oyuncu kazandıracaz, takım uyumunu artıracaz diye diye saatlerimizi harcıyoruz sonra adamın biri çıkıp laga luga yapacak ben de böyle birşeye sessiz kalacağım , yok öyle bir dünya. Genelleme yapma, git derdin kiminle ise anlat, öyle çıkıp benim gibi kariyer hikayecilerini töhmet altında bırakma. Azıcık insaf diyorum

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Öncelikle düzgün Türkçemizi düzgün kullanalım diyorum. Lütfen!
    Söyleyeceklerine gelecek olursak. Bu yazdığını yeni gördüm ve gerçekten çok sinirlendim .
    Bak kardeşim böyle bir yaklaşım doğru değil , (velevki )haklısın haksız duruma düşersin. En azından kendi adıma konuşayım, burada gerçekten emek sarfedip , afedersin ama takıma 2-3 oyuncu kazandıracaz, takım uyumunu artıracaz diye diye saatlerimizi harcıyoruz sonra adamın biri çıkıp laga luga yapacak ben de böyle birşeye sessiz kalacağım , yok öyle bir dünya. Genelleme yapma, git derdin kiminle ise anlat, öyle çıkıp benim gibi kariyer hikayecilerini töhmet altında bırakma. Azıcık insaf diyorum

Bu arkadaş genel olarak takık üzerine alınma derim Aslında şunu görse olay çözülecek. Oyunda Türkiye Ligi ile İngiltere Ligi arasında yapay zeka olarak uçurum var. Ama bunu hesaba katmıyor.
    İşi hile olarak adlandırıyor.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Bu arkadaş genel olarak takık üzerine alınma derim Aslında şunu görse olay çözülecek. Oyunda Türkiye Ligi ile İngiltere Ligi arasında yapay zeka olarak uçurum var. Ama bunu hesaba katmıyor.
    Hayır üzerine alınma olayı değil ki mesele. Bu tamamen kişilik ile alakalı bir sorun. Önce saygı duymayı öğrenecek insan. Sen önce başkalarının emeğine saygı duyacaksın sonra da canını sıkan bir durum varsa derdini açık açık yazacaksın.
    Neyse ya daha fazla yazmak istemiyorum bu konuda.

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Arada bende soruyorum kendime ne ara hile yaptımda süper lige çıktım diye farkında değilim meğer Dediğin şekilde düşünülmezse gerçekten yapay zekayla hile hurda olayı birbirine karışıyor dostum özellikle Türkiye kariyerlerinde başarının kısa sürede gelmesi akılda böyle bi soru işareti uyandırıyor

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri