Caner'i sol bek oynatıyorsan güzel bulabilirsin ama sol kanatsa,Stoch falan idare edebilir ki sol bek oynuyorsa Hasan Ali var![]()
Caner'i sol bek oynatıyorsan güzel bulabilirsin ama sol kanatsa,Stoch falan idare edebilir ki sol bek oynuyorsa Hasan Ali var![]()
Her iki takımın da transferlerini beğendim ancak Guidetti için yorum yapmam gerekirse çok riskli transfer,kendimden biliyorum sürekli sakatlanıyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Halilovic yerine Quintero daha iyi bir alternatif olabilirdi, hem yetenek hemde dil açısından tam istediğin verimi alabilirdin Balanta ve John'u GS'ye kaptırmışız
Antrenmanlarını genelde Sahte Forvet ve Yardımcı Forvet olarak yapıp, maçlara Sahte Forvet çıkardım henüz 3 yıl oynattım ama hiç sakatlanmadı ve bu sene de sattım.
1 transfer ile bu sezonun transfer sezonunu kapattık. Son oyuncum Portodan fiziğini ve güçlü oyununu beğendiğim Nabil Ghilas.. Aslı Santrafor fakat sağ ve sol açıktada oynayabilen 2 ayağınıda kullanabilen bir oyuncu.
ve son olarak takıma 15/06/2016 yani bir sonraki sezon sonunda katılacak geleceğe yatırım olan bir oyuncuJhon Arango ile antlaştık.
ve transfer geşmişi;
Last edited by Mazzara : 14.Nisan.2015 at 00:19
arkadaşlar ikinizi de tebrik ederim Barak hocam lig bitmeden öyle bir açıklama yaptın ki sanki gs şampiyon oldu sandık seni tebrik ederim
bu sezon transferlerde gs daha iyi gibi![]()
Şampiyonu deplasmanlar belirler demiştim. Eğer danışıklı dövüş yoksa helal olsun [MENTION=297426]Barak[/MENTION]'aiyi kovaladı ve haftalardır beklediği fırsat son maç geldi ayağına..
İki takım da ligin üstünde transferler yapmış. Ama en beğendiğim transfer Ruben Neves transferi oldu [MENTION=297368]Mazzara[/MENTION]'nın. Sürekli oynatırsa neyi kastettiğimi hep birlikte göreceğiz.
Yeni sezonda başarılar iki tarafa da![]()
Steam ID : byildirim04
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
iki takımın da transferlerini çok başarılı buldum, helal olsun. özellikle fiyat/performans olarak düşünürsek efsane transferler oldu şimdiden.
sormak istediğim bir diğer konu altyapılar ne durumda? bu sene genç çıktı mı? gözden kaçırmış olabilirim o mesajlarınızı. ayrıca türk oyuncuları kadronuza katmanızı ve onlar üzerinden gelişmenizi görmek isterim. ne kadar kural dahilinde olsa da yabancılar karmasıyla kariyerden alınan keyif bir miktar düşebilir.
ayrıca kariyer sahibi iki arkadaşa da bir kaç oyuncu tavsiye etmek istiyorum, fena gençler değil, dilerseniz göz atarsınız.
rasmus thelander (DC)
Lucas villarruel (MC)
Benjamin Andre (DR)
Pione Sisto (MR)
steam : aytekin79
Kendi payıma konuşmak gerekirse benim alt yapımdan çıkan bir oyuncu olmadı açıkçası. Tesis olarak 6,5 milyon euro bir antrenman tesisi geliştirmesi yaptık. Yaklaşık 2 ay sonra tesis bitecek şuanki tesis 4 yıldız sanırım bitince 4,5-5 falan olur. Bunu neden söyledim amacım genç oyuncu çıkarmak değilde elimdeki gençleri tesis ve antrenörlerle geliştirmek.. Tabiki çıkarsa artısı çok büyük olur.
Transfer önerilerine gelince Sisto benim hep listemdeydi. 6,5 Milyon Eruo serbest kalma maddesi vardı. O maddeyi ben dahil 7-8 kulüp aktifleştirdi. Ama oyuncu Valencia'yı tercih etti. Eğer onu alsaydım Adame Traore'yi geri yollaycaktım. Tabiki kulüpte Traore varken Sisto'nun gelmemesine çok üzülmedim. Açıkça konuşmak gerekirseTraore takımda olmasaydı. Sisto'yu Valencia'ya yar etmezdim
![]()
Eyv hocam
BU ARADA DEĞİL TÜRKİYE CUMHURİYETİ-OSMANLI'DAN BU YANA GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNCULARDAN BİRİNİ ÜLKEYE GETİRMEK İÇİN GİRİŞİMLERE BAŞLADIM.
GELECEK KİŞİ BREZİLYA MİLLİ TAKIMININ DEĞİŞİLMEZİ BANA GÖRE O MEVKİSİNİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNCUSU
O PASTA'DA GERÇEK BİR ÇİLEK
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Hulk demi ama senin sol bek isteğin vardı marcelo [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Milli takım hala aktifmi
FENERBAHÇE ASRIN TRANSFERİ İÇİN DÜĞMEYE BASTI
FENERBAHÇE'DEN KAP'A TRANSFER AÇIKLAMASI
Sarı Lacivertli kulüp bonservisi elinde olan Brezilya'lı profesyonel futbolcu Daniel Alves da Silva için Menajeri ile bonservisi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
( Bu arada abartı olayını Fanatik ve Fotomaç'ın bize yıllardır aşıladığı kolpa bomba haberlere borçluyumLakin bu haber abartıda olsa gerçektir
Gerçekten görüşmekteyim. Ronaldinho ise Feyk'ti
)
Ben yemedim zaten
Öncelikle İki takımı da 1.sezon daki başarılarından dolayı tebrik ediyorum2.Sezona gelirsek ikinizde birbirinden güzel transferler yapmışsınız Türkiye kalkındıracak iki takım oluşturmuşsun artık Dünya Barça-Madrid i değil FB-GS yi konuşacak
iyi feyk attı hocam sana
Şu Daniel Alvesi paylaşmasaydım ben de onu söyleyecektim 3 ŞL deyince.
Gönlümden ronaldinho geçti ama milli takımın değişmezi deyince daha aktif isimlere baktım, dani alves makul gözüktü. thiago silva falan olmaz herhalde dedim![]()
Ronaldinho perte çıkmıştır artık
Şimdi normalda maaş bütçemize çok özen gösterdiğimiz aşikar şu soru gelmesi çok doğal hangi maaşla getireceksin veya boşuna mı o kadar bütçede düşürme yaptın gibi .... Hemen açıklıyorum
Normalde Dani Alves bizden 8 milyon Euro civarı maaş istiyor. Fakat ben oyuncuyu bedava aldığım için yaşı şuan 32 sonraki satıştan da kar etmeyeceğimi düşünerek oyuncuya %50 satış payı vererek maaşını primlerle birlikte 5 milyon euro'ya indirebiliyorum. Aslında oyuncuya bonservis vermediğimizi düşünürsek ve ayrıca Dani Alves'i alırsak Gökhan Gönül'ü 8-10 milyon Euro arasına satarız. Ayırca Gökhan'da 3 milyon euro maaş alıyor. Velhasıl Dani Alves free'nin de free'si oluyor![]()
Takıma birde şu şekil bakalım
Takım 10 numara olmuş Barak. Volkan nasıl bilmiyorum ama Kaleciye gerek yok zaten bırak defansı ortasahayı geçemez rakipler![]()
Kaç yabancı oldu takimda
Transferi hala noktalayamdım. Brezilya Milli Takımının 2 bekini takıma kattıktan sonra Gökhan Gönül ve Emenike ile yollarımızı ayırma kararı aldım.
Gökhan'ı gönderme sebebim malum. Emenike'yi ise Zapata'yı ilk 11'de düşündüğüm için göndericem yedekte Emenike sıkıntı çıkarabilir. Emenike yerine 2 genç Türk'le ilgileniyorum
Yaklaşan Süper Kupa maçında mecburen şu 11'le çıkacağım malum kupalarda yabancı sınırlaması 5
[MENTION=297426]Barak[/MENTION]; hocam süper bir kadro kurmuşsun. Bu sene domine edersin bütün kulvarları galiba. [MENTION=297368]Mazzara[/MENTION]; hocam senden de karşılık bekliyoruz. 4 yıldızı geçte olsa takalım.![]()
Yokluğumda Barak almış şampiyonluğu , transferlere bakılırsa 2. sezon da alacak gibi![]()
Süper kupa maçını bekliyoruz hocam![]()
Şampiyonlar Liginde 3. Ön Eleme maçında Grasshoppers takımını 0-0 ve 3-1'lik skorlarla yenerek Playofflara kaldık. Rakibimiz Belçikanın KRC Genk Takımı
Playoff Eşleşmeleri;
ve transfer döneminde aslında başka bir transfer yapıp kadroyu şişirmek istemiyordum. Fakat Grasshoppers maçında Bruma'nın sakatlanması ve yaklaşık 3 ay (sezon arasına kadar) olmaması mevbur olarak bizi transfere mecbur etti. ve Manchester United'dan deneyimli oyuncu Antonio Valencia ve Chelsea'dan Lucas Piazon'u kiraladık.
Antonio Valencia;
Lucas Piazon;
ve yabancı kotamızı doldurmuş olduk