Anket Sonuçlarını Görüntüle: 4. Yıldızı İlk Hangi Takım Kazanır ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

10 40.00%
  • Galatasaray

15 60.00%
Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 271 sonuç

Konu: Fenerbahçe& Galatasaray |2.Sezon |

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Caner'i sol bek oynatıyorsan güzel bulabilirsin ama sol kanatsa,Stoch falan idare edebilir ki sol bek oynuyorsa Hasan Ali var

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Her iki takımın da transferlerini beğendim ancak Guidetti için yorum yapmam gerekirse çok riskli transfer,kendimden biliyorum sürekli sakatlanıyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Caner'i sol bek oynatıyorsan güzel bulabilirsin ama sol kanatsa,Stoch falan idare edebilir ki sol bek oynuyorsa Hasan Ali var
    Sol bek oynuyodu önünde Munir, şimdi Porto'dan Sandro'yu aldım listeme

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Her iki takımın da transferlerini beğendim ancak Guidetti için yorum yapmam gerekirse çok riskli transfer,kendimden biliyorum sürekli sakatlanıyor.
    Teşekkürler
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Halilovic yerine Quintero daha iyi bir alternatif olabilirdi, hem yetenek hemde dil açısından tam istediğin verimi alabilirdin Balanta ve John'u GS'ye kaptırmışız

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Antrenmanlarını genelde Sahte Forvet ve Yardımcı Forvet olarak yapıp, maçlara Sahte Forvet çıkardım henüz 3 yıl oynattım ama hiç sakatlanmadı ve bu sene de sattım.

Nesil
    2014
    Yer
    Istanbul

1 transfer ile bu sezonun transfer sezonunu kapattık. Son oyuncum Portodan fiziğini ve güçlü oyununu beğendiğim Nabil Ghilas.. Aslı Santrafor fakat sağ ve sol açıktada oynayabilen 2 ayağınıda kullanabilen bir oyuncu.

ve son olarak takıma 15/06/2016 yani bir sonraki sezon sonunda katılacak geleceğe yatırım olan bir oyuncu Jhon Arango ile antlaştık.

ve transfer geşmişi;

Last edited by Mazzara : 14.Nisan.2015 at 00:19

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

arkadaşlar ikinizi de tebrik ederim Barak hocam lig bitmeden öyle bir açıklama yaptın ki sanki gs şampiyon oldu sandık seni tebrik ederim

bu sezon transferlerde gs daha iyi gibi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Şampiyonu deplasmanlar belirler demiştim. Eğer danışıklı dövüş yoksa helal olsun [MENTION=297426]Barak[/MENTION]'a iyi kovaladı ve haftalardır beklediği fırsat son maç geldi ayağına..

İki takım da ligin üstünde transferler yapmış. Ama en beğendiğim transfer Ruben Neves transferi oldu [MENTION=297368]Mazzara[/MENTION]'nın. Sürekli oynatırsa neyi kastettiğimi hep birlikte göreceğiz.

Yeni sezonda başarılar iki tarafa da
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    arkadaşlar ikinizi de tebrik ederim Barak hocam lig bitmeden öyle bir açıklama yaptın ki sanki gs şampiyon oldu sandık seni tebrik ederim

bu sezon transferlerde gs daha iyi gibi
    GS'lilerin biraz hayallerini yıkayım dedim

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Şampiyonu deplasmanlar belirler demiştim. Eğer danışıklı dövüş yoksa helal olsun @Barak'a iyi kovaladı ve haftalardır beklediği fırsat son maç geldi ayağına..

İki takım da ligin üstünde transferler yapmış. Ama en beğendiğim transfer Ruben Neves transferi oldu @Mazzara'nın. Sürekli oynatırsa neyi kastettiğimi hep birlikte göreceğiz.

Yeni sezonda başarılar iki tarafa da
    O nasıl bir ithamdır ya adam geri zekalı mı namağlup şampiyon olacakken son hafta yenilip bana bıraksın ligi, hani oyunu tek başına oynasam save load'ı anlarım da bu ithamı anlamak çok güç
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

iki takımın da transferlerini çok başarılı buldum, helal olsun. özellikle fiyat/performans olarak düşünürsek efsane transferler oldu şimdiden.

sormak istediğim bir diğer konu altyapılar ne durumda? bu sene genç çıktı mı? gözden kaçırmış olabilirim o mesajlarınızı. ayrıca türk oyuncuları kadronuza katmanızı ve onlar üzerinden gelişmenizi görmek isterim. ne kadar kural dahilinde olsa da yabancılar karmasıyla kariyerden alınan keyif bir miktar düşebilir.

ayrıca kariyer sahibi iki arkadaşa da bir kaç oyuncu tavsiye etmek istiyorum, fena gençler değil, dilerseniz göz atarsınız.

rasmus thelander (DC)

Lucas villarruel (MC)

Benjamin Andre (DR)

Pione Sisto (MR)

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Barak View Post
    O nasıl bir ithamdır ya adam geri zekalı mı namağlup şampiyon olacakken son hafta yenilip bana bıraksın ligi, hani oyunu tek başına oynasam save load'ı anlarım da bu ithamı anlamak çok güç
    Aldırma [MENTION=297426]Barak[/MENTION] . Son haftaya kadar umutla şampiyonluğu kovaladın ve son hafta da amacına söke söke ulaştın , sıkıntı yok yani..

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    iki takımın da transferlerini çok başarılı buldum, helal olsun. özellikle fiyat/performans olarak düşünürsek efsane transferler oldu şimdiden.

sormak istediğim bir diğer konu altyapılar ne durumda? bu sene genç çıktı mı? gözden kaçırmış olabilirim o mesajlarınızı. ayrıca türk oyuncuları kadronuza katmanızı ve onlar üzerinden gelişmenizi görmek isterim. ne kadar kural dahilinde olsa da yabancılar karmasıyla kariyerden alınan keyif bir miktar düşebilir.

ayrıca kariyer sahibi iki arkadaşa da bir kaç oyuncu tavsiye etmek istiyorum, fena gençler değil, dilerseniz göz atarsınız.

rasmus thelander (DC)

Lucas villarruel (MC)

Benjamin Andre (DR)

Pione Sisto (MR)

Kendi payıma konuşmak gerekirse benim alt yapımdan çıkan bir oyuncu olmadı açıkçası. Tesis olarak 6,5 milyon euro bir antrenman tesisi geliştirmesi yaptık. Yaklaşık 2 ay sonra tesis bitecek şuanki tesis 4 yıldız sanırım bitince 4,5-5 falan olur. Bunu neden söyledim amacım genç oyuncu çıkarmak değilde elimdeki gençleri tesis ve antrenörlerle geliştirmek.. Tabiki çıkarsa artısı çok büyük olur.

Transfer önerilerine gelince Sisto benim hep listemdeydi. 6,5 Milyon Eruo serbest kalma maddesi vardı. O maddeyi ben dahil 7-8 kulüp aktifleştirdi. Ama oyuncu Valencia'yı tercih etti. Eğer onu alsaydım Adame Traore'yi geri yollaycaktım. Tabiki kulüpte Traore varken Sisto'nun gelmemesine çok üzülmedim. Açıkça konuşmak gerekirse Traore takımda olmasaydı. Sisto'yu Valencia'ya yar etmezdim

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Aldırma @Barak . Son haftaya kadar umutla şampiyonluğu kovaladın ve son hafta da amacına söke söke ulaştın , sıkıntı yok yani..
    Eyv hocam

BU ARADA DEĞİL TÜRKİYE CUMHURİYETİ-OSMANLI'DAN BU YANA GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNCULARDAN BİRİNİ ÜLKEYE GETİRMEK İÇİN GİRİŞİMLERE BAŞLADIM.
    GELECEK KİŞİ
    BREZİLYA MİLLİ TAKIMININ DEĞİŞİLMEZİ BANA GÖRE O MEVKİSİNİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNCUSU

O PASTA'DA GERÇEK BİR ÇİLEK

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Hulk demi ama senin sol bek isteğin vardı marcelo [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by roomonecool View Post
    Hulk demi ama senin sol bek isteğin vardı marcelo [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
    Yok değil sol beke Alex Sandro'yu aldım gelecek Brezilya'lının geçmiş başarılarında en az 2 Avrupa Ligi 2-3 tane'de Şampiyonlar Ligi kupası var.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Milli takım hala aktifmi

Nesil
    2014

Milli takım hala aktifmi

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Tahmin etmiştim

Nesil
    2014

FENERBAHÇE ASRIN TRANSFERİ İÇİN DÜĞMEYE BASTI

FENERBAHÇE'DEN KAP'A TRANSFER AÇIKLAMASI

Sarı Lacivertli kulüp bonservisi elinde olan Brezilya'lı profesyonel futbolcu Daniel Alves da Silva için Menajeri ile bonservisi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

( Bu arada abartı olayını Fanatik ve Fotomaç'ın bize yıllardır aşıladığı kolpa bomba haberlere borçluyum Lakin bu haber abartıda olsa gerçektir Gerçekten görüşmekteyim. Ronaldinho ise Feyk'ti )

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Ben yemedim zaten

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Öncelikle İki takımı da 1.sezon daki başarılarından dolayı tebrik ediyorum2.Sezona gelirsek ikinizde birbirinden güzel transferler yapmışsınız Türkiye kalkındıracak iki takım oluşturmuşsun artık Dünya Barça-Madrid i değil FB-GS yi konuşacak

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Tahmin etmiştim
    iyi feyk attı hocam sana
    Şu Daniel Alvesi paylaşmasaydım ben de onu söyleyecektim 3 ŞL deyince.

Gönlümden ronaldinho geçti ama milli takımın değişmezi deyince daha aktif isimlere baktım, dani alves makul gözüktü. thiago silva falan olmaz herhalde dedim

Nesil
    2014

Ben yemedim zaten

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Öncelikle İki takımı da 1.sezon daki başarılarından dolayı tebrik ediyorum2.Sezona gelirsek ikinizde birbirinden güzel transferler yapmışsınız Türkiye kalkındıracak iki takım oluşturmuşsun artık Dünya Barça-Madrid i değil FB-GS yi konuşacak

Dünya sadece FB'yi konuşacak

iyi feyk attı hocam sana
    Şu Daniel Alvesi paylaşmasaydım ben de onu söyleyecektim 3 ŞL deyince.

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Gönlümden ronaldinho geçti ama milli takımın değişmezi deyince daha aktif isimlere baktım, dani alves makul gözüktü. thiago silva falan olmaz herhalde dedim
    Ronaldinho perte çıkmıştır artık

Şimdi normalda maaş bütçemize çok özen gösterdiğimiz aşikar şu soru gelmesi çok doğal hangi maaşla getireceksin veya boşuna mı o kadar bütçede düşürme yaptın gibi .... Hemen açıklıyorum

Normalde Dani Alves bizden 8 milyon Euro civarı maaş istiyor. Fakat ben oyuncuyu bedava aldığım için yaşı şuan 32 sonraki satıştan da kar etmeyeceğimi düşünerek oyuncuya %50 satış payı vererek maaşını primlerle birlikte 5 milyon euro'ya indirebiliyorum. Aslında oyuncuya bonservis vermediğimizi düşünürsek ve ayrıca Dani Alves'i alırsak Gökhan Gönül'ü 8-10 milyon Euro arasına satarız. Ayırca Gökhan'da 3 milyon euro maaş alıyor. Velhasıl Dani Alves free'nin de free'si oluyor
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Takıma birde şu şekil bakalım

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Takım 10 numara olmuş Barak. Volkan nasıl bilmiyorum ama Kaleciye gerek yok zaten bırak defansı ortasahayı geçemez rakipler

Kaç yabancı oldu takimda

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Takım 10 numara olmuş Barak. Volkan nasıl bilmiyorum ama Kaleciye gerek yok zaten bırak defansı ortasahayı geçemez rakipler
    Aynen hocam bende çok beğendim valla Nazar değmez inş

Kaç yabancı oldu takimda
    Henüz transfer çalışmam bitmedi bitsin söylicem
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Transferi hala noktalayamdım. Brezilya Milli Takımının 2 bekini takıma kattıktan sonra Gökhan Gönül ve Emenike ile yollarımızı ayırma kararı aldım.
    Gökhan'ı gönderme sebebim malum. Emenike'yi ise Zapata'yı ilk 11'de düşündüğüm için göndericem yedekte Emenike sıkıntı çıkarabilir. Emenike yerine 2 genç Türk'le ilgileniyorum

Yaklaşan Süper Kupa maçında mecburen şu 11'le çıkacağım malum kupalarda yabancı sınırlaması 5

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

27. Default

[MENTION=297426]Barak[/MENTION]; hocam süper bir kadro kurmuşsun. Bu sene domine edersin bütün kulvarları galiba. [MENTION=297368]Mazzara[/MENTION]; hocam senden de karşılık bekliyoruz. 4 yıldızı geçte olsa takalım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yokluğumda Barak almış şampiyonluğu , transferlere bakılırsa 2. sezon da alacak gibi

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Süper kupa maçını bekliyoruz hocam

Nesil
    2014
    Yer
    Istanbul

Şampiyonlar Liginde 3. Ön Eleme maçında Grasshoppers takımını 0-0 ve 3-1'lik skorlarla yenerek Playofflara kaldık. Rakibimiz Belçikanın KRC Genk Takımı

Playoff Eşleşmeleri;

ve transfer döneminde aslında başka bir transfer yapıp kadroyu şişirmek istemiyordum. Fakat Grasshoppers maçında Bruma'nın sakatlanması ve yaklaşık 3 ay (sezon arasına kadar) olmaması mevbur olarak bizi transfere mecbur etti. ve Manchester United'dan deneyimli oyuncu Antonio Valencia ve Chelsea'dan Lucas Piazon'u kiraladık.

Antonio Valencia;

Lucas Piazon;

ve yabancı kotamızı doldurmuş olduk

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri