Sayfa 476 / 480 İlkİlk ... 376426466474475476477478 ... SonSon
14,251 ile 14,280 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Şuradan gelen parayı Konopyanka ya versek ne süper olurdu hem süper bir yatırımda yapmış oluruz avrupada 20 milyon euro piyasası olan bir adam 2 sene sonra çok iyi fiyata okuturuz.Olcay Şahan, Şenol Güneşin seri futboluna uyan bir futbol anlayışı olduğunu düşünmüyorum.2 sene sonra zaten Kerim tamamen pişmiş olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Birde Mitroglu konuşuluyor fakat bu adam EPL ye gidip sezonu Fulhamda 1 maçla tamamlamadı mı tüm sezon sakat değilmiydi bu risk alınırmı bence çok düşünülmesi gerek.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Demba Ba için 13,5 milyon Euro mükemmel bir rakam. Beşiktaş'ın mali durumunu düşününce ilaç gibi gelir, Ersan ve Atınç için konuşulan rakamlar da gerçekleşirse yaklaşık 25 milyon Euro gelir oluyor. Takım baştan aşağı kurulabilir, o paraya 1 forvet, 1 sağ bek, 2 stoper ve 1 orta saha alırsın. Beşiktaş bu dönemi fırsata çevirebilirse stat açıldığında tüm tribünleri dolduracak ve dolayısıyla maddi sıkıntıları geride bırakacak bir takım olabilir. Ama şöyle bir sorun var takımdan Sivok gitti, Ersan ve Atınç'ın gitmesi gündemde ise 3 tane iyi stoper almak gerekiyor. Egemen veya Bekir'den birisi gelirse şaşırmayın .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Egemen stadın kapısından giremez stadta yok ama Beşiktaşın zor zamanında indirime gitmeyince Fikret Ormanı çok kızdırmıştı. Fikret Orman bu transfere yanaşmaz diye düşünüyorum.Bekir yakıştırması için birşey demiyeceğim. Napoliden Britosla ilgilendiğimizi yazıyor heryer ne olursa olsun tecrübeli oyuncu gelsin savunma bu sürekli değiştirilmez.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş, Alman Sağ Bek Andreas Beck'i Transfer Etti

Beck'in transferi için siyah-beyazlıların 1,7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. 3 yıllık anlaşma olacakmış.
    Sentugo.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Egemen stadın kapısından giremez stadta yok ama Beşiktaşın zor zamanında indirime gitmeyince Fikret Ormanı çok kızdırmıştı. Fikret Orman bu transfere yanaşmaz diye düşünüyorum.Bekir yakıştırması için birşey demiyeceğim. Napoliden Britosla ilgilendiğimizi yazıyor heryer ne olursa olsun tecrübeli oyuncu gelsin savunma bu sürekli değiştirilmez.
    Yanlış anlama kesinlikle yakıştırma değil, tamamen imkansızlıklardan dolayı. Eğer Atınç ve Ersan da giderse rotasyona da oyuncu şart ama o yorumu laf olsun diye yapmıştım. Bu arada takımın sonunda bir sağ bek bulması iyi oldu maliyetine göre iyi işler yapacaktır diye düşünüyorum.

Yeni sag bekimizi hiç izlemedim ama üst duzey bir ligde istikrarli oynamasi bence çok olumlu

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Andreas Beck, Roberto Hilbert'in bir üst modeli. Lider vasıflı, sağlam kondüsyonlu, orta karar tekniğe sahip bir görev adamı. İyi transfer bence. Sağ beke dünyaları harcamanın manası yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

A.Beck bana göre iyi bir oyuncu bununla birlikte maliyetinin düşük seviyede olmasıda iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Red Bull Leipzig Kulübü'nün transfer etmek istediği Beşiktaş'ın genç futbolcusu Atınç Nukan, Almanya'da oynamayı kabul etti.

Alman ekibinin teknik direktörü Ralf Rangnick'in ısrarla istediği Atınç, Almanya'ya gitmeme kararını Ersan Gülüm'ün takımda kalacak olmasından sonra değiştirdi.

Yarın Almanya'ya giderek Red Bull Leipzig yönetimiyle görüşecek olan Atınç, anlaşmanın sağlanması durumunda sağlık kontrolünden geçerek resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Beşiktaş Kulübü bu transferden 6 milyon bonservis bedeli kazanırken, genç stoper Atınç da yıllık 1 milyon euro alacak.

Kaynak: DHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2014

Orada eksik yönlerini çok iyi geliştirir. Beşiktaş'a tek kelime ile helal olsun. Bu yıl voleyi fena vurdu.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

13.5 (BA)
    6 (Atınç)

Neredeyse 2 oyuncudan 20 Milyon euroya yakın para kazandık şimdiye kadar. Yapılan transferler ise sağ ve sol beke Tosic ve Beck oldu. Bence uygun maliyetli ve ligin kalitesini kaldırıcak oyuncular her ikisi de.

Şuanda talipli olunan çok fazla oyuncu olduğunun duyumunu aldım.

Jose Sosa'ya çok ciddi teklif var, Ersan için hala yokluyorlar. Gökhan Töre'Nin ismi ise Avrupa'da sık sık telaffuz ediliyor. Öte yandan Kerim Frei'a da teklif olduğunu duydum. Pedro Franco'da yine teklif alan oyunclar arasında.

Jose Sosa'nın gönderilmesi çok muhtemel duruyormuş. 6 milyon euro minimum gelen teklif, kulüp ise 8 milyon istiyormuş.
    Ersan için yönetim ve heyet gitmesi taraftarı değil ama 5 milyon euroluk teklif gelirse yine anında satacaklardır.
    Pedro Franco'da Ersan gibi satılması istenmeyen ancak ederi kadar para teklifi geldiği anda gönderilecek oyunculardan birisi. En az 5-6 Milyon euroya da o elden çıkabilir.

Gökhan Töre için başkanın kafasındaki rakam 15 Milyon Euro ve yukarısı. Kesinlikle altına satmayacaklar, Kerim Frei ise büyük ihtimalle klüpte kalacak.

Atınç ve Demba Ba'dan 19.5 Milyon euro kazandığını varsayarsak 6 milyon euroya'da Sosa giderse eğer kafadan 25 milyon euro kâr eder kulüp diğer transferler de olursa çok daha fazlası olur. 30-40 Milyon euroları her an bulabilir takımın kazancı.

Önemli olan ise bu oyuncuların yerlerine hem uygun maliyetli hem de bunları bize hatırlatmayacak kadar kaliteli ve yüksek performans gösteren isimler alınması.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Konoplyanka ve Remy gelse savunmayada bir tane tecrübeli adam alınsa daha hiçbirşeye gerek yok

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Joel Campbell iddiaları varmış

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Jose Sosa gidici gibi, Estudiantes 8 milyon euro teklif etmiş haberler doğruysa. Bu fiyata satılması, transfer başarısı olur bence. Ersan da satılırsa 30 milyon euroyu geçkin bir satış karı sağlamış oluyoruz. Bu paranın yarısı stada gitse yarısı bonservissiz ve makul bonservisli 3-4 sağlam adam almamıza yeter bence. Özellikle Kono.'yu ve Remy'yi kaçırmamalıyız.

Nesil
    2014

Douglas'ı almışsınız sanırım. Hayırlı olsun.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Douglas'ın yanında Dzsudsak da geliyormuş

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

İtalyan basını Beşiktaş ve Olympiacos'un, kaleci Maksym Koval ile ilgilendiğini yazmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yalan haberdir, senol hoca yabanci kaleciler ile calismayi sevmiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ne tıkırtı var ne şıkırtı. Sanki geçen senenin 3.'sü biz değildik. Yine çok geç kalıyoruz!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kardeşim bizi tahrik ediyorsun bak ayıp oluyor

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Joel Campbell bittiye yakın iddiaları var bakalım hayırlısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Kardeşim bizi tahrik ediyorsun bak ayıp oluyor
    Amaç tahrik değil abi,bununla siz Beşiktaşlılar'da baya dalga geçiyorsunuz,ben Beşiktaş yine sessiz kalınca bu tarz açıklama gelecek diye düşündüm ondan paylaştım onu
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Mario Gomez Beşiktaş'a gelebilirmiş

kaynak

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Mario Gomez Beşiktaş'a gelebilirmiş

kaynak

Galatasaray içinde haberler çıkmış, Cengo'nun dediği gibi, menajeri işini biliyor.

Kim alırsa alsın, çok yararlı bir transfer olur.Hayran olduğum oyunculardan biridir Gomez.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Metin Albayrak, 2 transfer yapacağız demiş. Şimdi eksiklere bakalım: 2 stoper, sol açık, forvet kesin; kaleci ve orta saha kamptaki duruma göre. Yani minimum 4, maksimum 6 transfer lazım bize. O açıklamalar taktik değilse ve doğruysa geçmiş olsun şimdiden.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

2 satıştan gelen parayı stad için kullanılırsa yazıklar olsun bu yönetime başkada birşey demiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Yine 1-2 transfer yaparız ama gelen paranın hepsini harcama lüksüne sahip olduğumuzu sanmıyorum. Bazı eksik bölgeler yine eksik kalır.

Mesaj Yetkileri