başarılar..![]()
başarılar..![]()
Realistliği düşünmüyordum fakat,iyi ki aklıma getirdin.İleri de sağlayacağım.
Çok teşekkür ederim.
Hazırlık maçlarında,geçer bir oyun ortaya koymuştuk.Ama oynadığımız rakiplerin kolaylığı İngiltere kampında ki isteksizlik beni endişelendiriyordu.
Ayrıca geçmişim öğrenildikçe,takımda bana verilen itaat da azalıyordu.Geçen gün Quaresma ile konuşmamız da şöyle bir diyalog oluştu;
'' Quaresma,benim oğlan seni idölü olarak görüyor,formayı imzalar mısın süpriz yapayım çocuğa? ''
'' Yav hocam,bir git Allah aşkına! Çoluk çocuk parkı mı burası? Git Gökhan'a imzalattır işim olmaz benim. ''
Bu laflara çok gücenmiştim,yanımda ki tercümana kimseye anlatma kendi terbiyesizliği demiştim.Quaresma ile yollarımızı ayıramazdık,çok tepki yerdim.Taraftarın gözdesiydi.Ama bu işi burda bırakmayacaktım.İntikam almak,tek isteğimdi ve kozlar benim elimdeydi.
Transferlerde takıma kar yaptırarak,bir nebze de olsa yönetimin gözüne girmeye çalıştım.Boşalan maaş ve gelen karın üzerine yönetimden tebrik aldım.
Sosyal medya da giden oyuncular doğru bulunsa da yapılan transfer hatalı bulunuyordu.
Bu tarz tepkileri çok görsemde umursamıyordum.Çünkü Fierro farklıydı.Farklı bir oyuncu,eğlenceli ve uyumlu bir karakteri vardı.Antremanlarda çok sık çalışıyordu.Boşluklar da bana Meksika'yı anlatıyordu.Gerçekten karakterli bir gençti.
Takım içinde Q7 ile tartışmalarımız olmuyordu.Sadece selamlaşmıyorduk.Antremanlar da dediğimi yapıyor,söz dinliyordu.
Fikstürün ilk 4 haftasını gözümde çok büyütmüştüm.Fenerbahçe maçında Robin Van Persie'den çok korkuyordum.Umarım fark yemezdik.