1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Türkiye'den Almanya'ya | Beşiktaş'tan Mainz'e

Hybrid View

Başarılar. Güzel bir hikayeyle giriş yapmışsın. Hakettiğimiz yerlere geleceğiz

Quote Originally Posted by cklnc View Post
    Hazırlık kampını güzel geçirmişsin sezona hazırsındır artık
    Aynen hocam.
    Quote Originally Posted by emircanatici View Post
    Başarılar. Güzel bir hikayeyle giriş yapmışsın. Hakettiğimiz yerlere geleceğiz
    İnşallah hocam.

Fenerbahçe maç çıkışında herkes üzgün soyunma odasına girmiştik.2-1 yaptığımız maçı 90+2'de 3-2 yenilerek hediye etmiştik.

Yapabileceğim tek şey takımı teselli etmek morallendirmek olmuştu.Çıkarken Veli,teşekkürler hocam maçın üzüntüsü geçti ama çalışacağım söz veriyorum dedi.Güzel bir duygu karmaşası yaşamıştım o anda.Daha sonra klüp binasından çıkarken hanımı aradım,bir şeyler lazım mı? dedim.Hayır,maçı izledik şanssız bir mağlubiyet oldu,dedi.Üzüntüyle kapadım telefonu.Güvenlikle selamlaşıp kulüp binasından çıkarken yanıma Quaresma geldi.Takımımız adına bugünün yıldızıydı...

'' Bu maçtan sonra,artık senden daha üstün olduğumu anlamışşındır.''

'' Ne diyorsun sen? ''

'' Maçta takımı taşıyan oyuncu bendim,takıma tekrar gelişimde ilk maçımda 2 gol atarak tekrar taraftarın gönlünde taht kurdum.Sen ise alınan mağlubiyetin suçlusu olarak gözüküyorsun. ''

'' Bu konuşmanın yönetimlik bir durum olmasını istemiyorum,uzaklaş lütfen. ''

Kafam da Q7'nin dedikleriyle markete girdim.

Kasada ki yaşlı amcaya parayı uzatırken,sen Emir'sin değil mi? dedi.

'' Ee-vet? ''

'' Üzülme evladım,diyorum sana.Carlos Fierro iyi oyuncudur,izledik videolarını.Hem Fener deplasmanından kim puan almış? Bırak takma onları. ''

'' Saol amca... ''

Ligde ilk 4 haftada 2 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet almıştık.İyi miydi,kötü müydü bilemiyordum.Ama bu gidişatın üstüne çıkmamız gerektiği medyadaki tepkilerden kesin gibi gözüküyordu.

Avrupa Ligi kuralarını izlerken,takımı bu grupta görünce scout ekibinden Okan'ı aradım.

'' Beğendin mi grubu? ''

'' Abi kesin Sosa boy abdesti almadı. ''

'' Ne diyorsun olum sen? ''

'' Abi şu gruba baksana,çok zorlanacağız. ''

'' Okan,bu grup çerez.Bak söz veriyorum sana 1.çıkacağız gruptan. ''

'' Tamam abi,yazdım bunu bir kenara. ''

İster istemez grupla ilgili Okan'a söz vermiştim.Endişeleniyordum,Marseille bizi zorlayabilirdi.

Önümüzde ki fikstür'de deplasmanda önemli bir Marsilya maçı var olması endişe yaratıyordu.Daha sonra Bursaspor maçını oynayacaktık.Diğer iki maç ise bizim için mola tadında olacaktı.Hedefim 4'te 4'tü.Eğer bunu başaramassak,işler bizim için sıkıntıya girecek.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri