Katılıyorum hocam,ama bizim performansımız da çok iyi değil şuan.
Haklısın hocam,kısayım biraz.
Marseille maçı ile başlayan 6 maçlık fikstürümüzde, 2 beraberlik 4 galibiyet aldık.Avrupa Ligin'de Okan'a verdiğim söz için takımı canla başla çalıştırıyordum.Ligde ise,Bursaspor galibiyeti bize iyi moral sağlamıştı.
Sosyal medya da maç sonlarında böyle tepkiler görmek çok hoşuma gidiyordu.Taraftarın gözüne girmeye başlamıştım.
Yeni bir menajere göre gerçekten çok iyiydim.Gün boyu kurslarda eğitim alıyor,antrenör ekibiyle yemeklerde konuşurken bir kaç bilgi koparıyordum.Çok hırslı bir teknik adam olmuştum.
Avrupa'daki başarılarım benim garantim olacaktı.Kendimi ispatlamam için en iyi şans Avrupa'ydı ve bu yolda çok iyi ilerliyordum.Evimizde maç vermezsek,Avrupa'da lider çıkmak büyük olanaktı.
Ligde pek iç açıcı gitmiyorduk ama bunu asistanımla paylaştığımda,puan farklarının az olduğunu konuşmak için erken bir vakit olduğunu belirtti.Haklıydı veya bana moral olduğu için öyle gelmişti.Gözümde asıl gidişat ligin 17.haftasının sonunda belli olacaktı.
---- FC Groningen maçı sonrası Okan'la telefon konuşması ve Quaresma ile yemek ----
'' Okan abicim naber? İzledin mi maçı? ''
'' Abi naaptınız öyle ya,senin genç çocuk çoştu maçta.Elinize sağlık abi,sözünü tut antremana 10 tepsi baklavayla gelicem vallahi. ''
'' Haha Okancım,haber et beraber alalım ödül olsun çocuklara.(Para bol ya,dağıt kardeşim dağıt.) Neyse,nasıl buldun oyunumuzu? Var mı bir eksiklik? Gözlemcisin sonuçta,aktar bakalım. ''
'' Hocam alınmamalarını sağlayarak bir görüşsen sizin defanslarla? Çok gol yiyorlar,pozisyon veriyorlar.Maçlarda onlar yüzünden puan kaybediyoruz. ''
'' Haklısın Okan'cım saol. ''
Telefonu kapattığımda zil çaldı,tercümen ile Quaresma aşağıdaydı.Yemek sözü verdiğim yıldızımızla kaliteli bir restauranta gittik.
'' Quaresma,çok iyi gidiyorsun.Ayın yıldızı sendin gözümde. ''
'' Teşekkür ederim,hocam.Sizin sayenizde... ''
'' Senden böyle şeyler duymak,beni şaşırttı doğrusu. ''
'' Hocam ş-şşey... '' (sesi titriyordu)
'' Ney? ''
'' Ben özür dilerim,saygısızlıklarım için. ''
Karamsarlıkta kalmıştım özrü kabul etmeli miydim? Evet etmeliydim,küslüğe gerek yoktu.
'' Önemli değil olum,olur öyle şeyler.Ben de çok kaliteli bir adam değilim sonuçta.Eleştirirsin normal. ''
Bu mutlu konuşmadan sonra,güzel bir yemekle eve döndüm.Her şey gün boyu çalışmanın verdiği karşılık ile ilerliyordu gözümde.