1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Türkiye'den Almanya'ya | Beşiktaş'tan Mainz'e

Hybrid View

Harika oluyor kariyer hocam anlatım olsun futbol olsun Başarılar

[QUOTE=Proudlion;2744788]Harika oluyor kariyer hocam anlatım olsun futbol olsun Başarılar[/QUOTE
    Çok teşekkür ederim hocam,vaktim yettiğince emek sarfediyorum.
    Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Avrupadaki performansımız gayet iyi ama aynısı lig için söyleyemem.Seri galibiyetler alarak zirveye ortak olabiliriz.
    Bence zirveye zaten ortağız,3 puan farkla gerideyiz.Avrupa ise oldukça kritik.
    Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Aksilik olmazsa grubun liderisin.Ligdede öyle çok kötü bi durum yok daha ligin başı sıkıntı yapmamıza gerek yok.Avrupada gelecek her tur prestij ve maddi açıdan önemli bizim için.
    Kesinlikle Avrupa benim adıma çok kritik olacak.Ligde ise toparlanmaya başlıyoruz sanırım.

Günümün hepsi yemek molaları dışında eğitim ile geçiyordu.Lisansımı geliştirmek için,kendime özel antrenör bile tutmuştum.Türkçe bilen bu gurbetçi Alman antrenörün adı Habher'di.Habher'le saat 13:00-15:00 arasında konferans salonunda buluşuyorduk.Bana eksiklerimi yapmam gerekenleri anlatıyordu.Kendisi gerçekten çok tecrübeliydi.

Benim ve takım için herşeyin çok iyi gittiği bir ay olmuştu.Steaua maçlarında çok iyi performans sergilemiştik.Ligde ise durumları toparlamıştık.

Oyuncu performanslarında Cenk'e az şans vermeme rağmen Fierro'nun hep önüne geçiyordu.Cenk ve Fierro arasında sıkıntı çıkmasını istemiyordum ki zaten ikisi de öyle bir tip değildi.

Ligde Antalyaspor ile berabere kaldığımız hafta maçtan çıkarken telaşla diğer takımların skorlarına bakmıştım.Düşündüğüm olmamıştı,diğer takımlarda beraberiydi.Ama bu beni daha çok üzmüştü.Liderlik için büyük bir şansı geri tepmiştik.

-------Steaua maç çıkışı basın toplantısı-------

'' Merhabalar sayın izleyicilerimiz! Bugün ezici bir galibiyet alan Beşiktaş teknik adamı Emir Bıyıkcı'ya sorularınızı alacağız. ''

'' Merhabalar,arkadaşlar 2 sorudan fazla alamayacağım.Vaktim kısıtlı. ''

-Spikerler arasında üzgünce mırıldanmalar-

'' Emir Bey,Steaua grubunuzda çok kötü bir ilerleyiş sergiliyor.Siz de onlara karşı bugün doyurucu bir galibiyet alarak son çelmeyi taktınız.Sizce maçın yıldızı kimdi? ''

'' Arkadaşlar,şu konuya açıklık getirelim.Futbol bir istatistik oyunu değildir,takım oyunudur.İstatistiklerde,Sosa,Quaresma veya bir başkası maçın adamı olabilir.Ama önemli olan takımın başarısıdır. ''

Bu cevabı verirken kendimi çok gururlu hissetmiştim.Artık olabildiğince düzgün,neredeyse tüm basın toplantısını doyurabilen cevaplar veriyordum.Bunların hepsi çalışmalarımın bir kazancıydı.

Diğer soruyu da aynı ciddiyetle cevaplayıp,toplantıdan ayrıldım.

Toplantı çıkışı eve vardığımda,ilk işim fikstüre bakmak oldu.Ziraat Türkiye Kupasında 3.Tur'u oynayacaktık.Bu maça asistanımın çıkması için izin almam gerekliydi.Çünkü çocuklarıma ve eşime hiç vakit ayıramıyordum.Yarın antremandan önce gidip Fikret Orman'la görüşüp izin alacaktım.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri