Teşekkür ederim hocam.^^
Uefa'da yarı final görürsek,o kupayı almadan gelmeyiz hocam.Cenk beklenenin üstünde oynuyor.İyi işler başarıyor.
Y.Malatyaspor maçının ertesi günü,sahada olan asistanım Cem'i yakaladım.
'' Kadro seçimini beğendim,iyi iş çıkarıyorsun.''
'' Teşekkür ederim patron,sizden bir ricam olacaktı. ''
'' Tabi buyur? ''
'' Patron biliyorsunuz,bu ay çok maça çıktım.Tecrübelendim. ''
'' Evet,doğrudur. ''
'' Patronum,ben sizden Ziraat'te bana daha çok şans vermenizi istiyorum,daha sonra da antrenörlük kurslarına başlamayı istiyorum. ''
'' Tabii ki Cem'cim grup maçlarının hepsinde saha da olursun. ''
'' Teşekkürler patron.Bir de,benim kız ehliyet almışta... Kendisine bir araba hediye almak istiyordum.Bu ay 10.000 lira peşin alabilir miyim? Senelik maaşımdan kesilsin. ''
'' Başkanla bir görüşeyim,döneceğim sana Cem. ''
Bizim başkanın pintilikleriyle uğraşamazdım.Kendi aldığım maaş bana çok fazla şekilde yetiyordu.Ayrıca evlatların başarısı,benim gözümde önemliydi.Çocuklara her zaman değer vermişimdir.Muhasebeyi aradım;
'' Cem'in hesabına 12.000 lira yatırın.Benim hesabımdan transfer edilecek. ''
'' Tamamdır,efendim 10 dakikaya hallolur. ''
'' Ha birde,unutmadan.2.000 Yasemin'e benim hediyem diye bir not düşün para aktarımında. ''
Telefonu kaparken gayet mutluydum.Arada böyle iyilikler yapmak hoşuma gidiyordu.Para kalıcı birşey değildi,iyi kullanmak gerekliydi.
--- Avrupa Ligi 1.Eleme Turu Kura Çekimi ---
Evde elimizde patlamış mısırla,oğlumla kura çekimini izliyorduk.Fikret Orman ve yönetimden bir kaç kişi daha ordaydı.Ben gitmek istememiştim.Kura çekim anına geldi,grup 2.leriyle karşılaşmanın avantajı umarım sağlanırdı.Oğlum elimi tuttu,zor rakip gelse de geçersiniz baba dedi.Gülümsedim.Bir kaç büyük takım,eşleşmesi tamamlandı.Daha sonra Fiorentina ardından bizim adımızı gördüm.
Anında telefonuma mesaj geldi.Habher mesaj atmıştı.
Turu gecersiniz,rakip kolay.Sen rahat ol.Fiorentina cerez.
Bu mesajdan sonra ilk işim Okan'ı aramak oldu.
'' Okan Fiorentina'nın lig durumuna,Avrupa grup durumuna bak bakayım bi? ''
'' Hemen abi. ''
'' Abi bu adamlar ligde 6.durumdalar.Pek iyi gitmiyorlar.Avrupa liginde ise 8 puanla zar zor çıkmışlar H grubundan. ''
'' Tamam Okan'cım saol. ''
Fiorentina'yı geçebilir miyiz,sorularıyla beynim şimdiden dolmuştu bile.Ama bundan önce,haftaya oynanacak olan Galatasaray deplasmanına taktik hazırlığı yapmam lazımdı.Başladım,maç kasetlerini izlemeye...