Anket Sonuçlarını Görüntüle: 2015-2016 Sezonunu Hangi Takım 2. Tamamlar?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

12 46.15%
  • Fenerbahçe

14 53.85%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 195 sonuç

Konu: Bu Film Olmamış |FB-GS | 2.Sezon |

Munir diye abarttıysamda o kadar abartılcak adam değil yahu :P

Mayıslar bizim aytekin hocam. [MENTION=297426]Barak[/MENTION] sen aralıkta nisanda sevin birşey olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

temiz iş temiz oyun

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by obafemi_2 View Post

Mayıslar bizim aytekin hocam. [MENTION=297426]Barak[/MENTION] sen aralıkta nisanda sevin birşey olmaz
    Bursa'ya kadar düştüyse bize gelmezmiş zaten Bu sene açıkçası pek ümidim kalmadı kardeşim , ilk haftalardaki kayıplar belimizi büktü

Ruhun prandelli olmuş hocam senin
    Galatasaray'ın yeni hocası Hamza Hamzaoğlu oldu! - Galatasaray Haberleri
    Bu hamleyi senden bekliyorum. Ruhunu değiştir.

Nesil
    2014

Mayıslar bizim aytekin hocam. @Barak sen aralıkta nisanda sevin birşey olmaz
    Buna çok güldüm yanlız
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Süper Lig

İlk haftalardaki deplasmanda kazanamama hastalığı sonucu (tam 4 deplasman maçı) ligde geriye düştük ve toparlanamadık açıkçası İlk 14 hafta daki maçlar şu şekilde. Biz her ne olursa olsun mücadelemizi devam ettireceğiz. Burası Galatasaray sonuçta

Şampiyonlar Ligi

@Barak'ın TV den izlediği şampiyonlar ligindeki maçlarımız hiç de fena değildi fakat ŞL için 9 puan yeterli değildi.

Türkiye Kupası

Daha önceden aldığımız Hagi, Mendy ve Lincoln takıma katıldı. Özellikle Lincoln'e çok güveniyorum . Bu arada transferde 1 ortasaha 1 forvet 1 de çok yönlü Türk oyuncu alacağız . Bazı isimlerle de yollarımızı ayıracağız.

Nesil
    2014

DEVRE ARASI TRANSFER GÜNCELLEMESİF

FENERBAHÇE

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Ben Fm 2015te sene 2023 e kadar gittiğimde milli takımda 1 tane devşirme vardı. Ianis Hagi.
    Forvette enes ünal - Oğulcan çağlayan.
    [MENTION=9647]aytekin[/MENTION] hocam Daniel Didavi buna bir bak istersen. Sneijderden iyi birisi bana göre.
    Birde taktiklerinizi ve kadrolarınızı transfer sezonu sonunda paylaşırsanız sevinirim.

Nesil
    2014

Ben Fm 2015te sene 2023 e kadar gittiğimde milli takımda 1 tane devşirme vardı. Ianis Hagi.
    Forvette enes ünal - Oğulcan çağlayan.
    @aytekin hocam Daniel Didavi buna bir bak istersen. Sneijderden iyi birisi bana göre.
    Birde taktiklerinizi ve kadrolarınızı transfer sezonu sonunda paylaşırsanız sevinirim.

Benim bir önceki sayfada taktik ve kadrom mevcut hocam
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

10 Puanlık fark bir şey değil, bence Galatasaray kapatabilir. :P Correa büyük transfer.

Lincoln canavar, Hagi'ye de formasını ver iyi bak çok büyük oyuncu olabiliyor.

Nesil
    2014

Yalnız şurası efsane 5'li oldu. 2 sezon bir arada oynasınlar alamayacakları kupa yok

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

[MENTION=40794]aytekin79[/MENTION] hocam lincoln çok iyi gözüküyor. Arada fazla fark yok,ama Barak da hiç şansa bırakmıyor işini. Bence Ligdense ,AL Kupası daha iyi olur.
    [MENTION=297426]Barak[/MENTION] yine Correa yı almışsın. Arjantinlilerin peşini bırakmıyorsun Pratto yu iyi satmışsın

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    10 Puanlık fark bir şey değil, bence Galatasaray kapatabilir. :P Correa büyük transfer.

Lincoln canavar, Hagi'ye de formasını ver iyi bak çok büyük oyuncu olabiliyor.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    [MENTION=40794]aytekin79[/MENTION] hocam lincoln çok iyi gözüküyor. Arada fazla fark yok,ama Barak da hiç şansa bırakmıyor işini. Bence Ligdense ,AL Kupası daha iyi olur.
    [MENTION=297426]Barak[/MENTION] yine Correa yı almışsın. Arjantinlilerin peşini bırakmıyorsun Pratto yu iyi satmışsın
    Lincoln çok sağlamdır. Hagi de babasının yolunda Bu sene elimizden geleni yapacağız artık

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben orada 3 oyuncu görüyorum Barak. Asimetrik taktikleri bi sevemedim şu oyunda.

Nesil
    2006
    Yer
    06

ARA TRANSFER DÖNEMİ

Parejo'dan yeteri kadar yararlanamadığımız için satma kararı aldım. Bruma da Lincoln den dolayı satıldı. iyi para kaldırdığımızı düşünüyorum. Evet gelenler de oldukça iyi oldu diyebilirim. Ozan 8 milyon euroya kelepir oldu açıkçası

Pavon

Van Ginkel

Ozan

Bir Galatasaray lı olarak kaygıyla takip ediyorum ama kabul etmek gerekiyor Barak Hocam bu sezon şampiyon gibi

Nesil
    2014

Oldu her sene siz şampiyon olacaktınız
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Defansa takviye şart aytekin hocam. Kaleciyi geçen topu yakalayabilecek mangala gibi sağlam bir defans lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Pavon ve van Ginkel çok iyi oyuncular ama Galatasaray'a leblebi gibi gol atan adam lazım bence. Pavon yapabilecek mi bunu?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Aytekin hoca,Eşşeği almış 8 milyona...yakıştıramadım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

[MENTION=297426]Barak[/MENTION] ın transferler çok iyi seneye bir sağ bekle kimseyi satmasın ligi avrupayı götürür
    ama gs de içime sinmeyen şeyler var zaten işler yolunda gitmiyordu bir çok da transfer geldi takım uyumu iyice düşecek fark açılır diyorum sene sonu daha iyi bir planlama ile önümüze bakarız diye düşünüyorum

Şuanda geldi aklıma aytekin hocam Dany Ings sanırım Liverpoolda oynuyor. Eğer alabiliyorsan bu adamı al. Leblebi gibi gol atarak namağlup şampiyon yapabilecek birisi.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Pavon ve van Ginkel çok iyi oyuncular ama Galatasaray'a leblebi gibi gol atan adam lazım bence. Pavon yapabilecek mi bunu?
    Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Aytekin hoca,Eşşeği almış 8 milyona...yakıştıramadım
    Quote Originally Posted by devilshand View Post
    [MENTION=297426]Barak[/MENTION] ın transferler çok iyi seneye bir sağ bekle kimseyi satmasın ligi avrupayı götürür
    ama gs de içime sinmeyen şeyler var zaten işler yolunda gitmiyordu bir çok da transfer geldi takım uyumu iyice düşecek fark açılır diyorum sene sonu daha iyi bir planlama ile önümüze bakarız diye düşünüyorum
    Şuanda geldi aklıma aytekin hocam Dany Ings sanırım Liverpoolda oynuyor. Eğer alabiliyorsan bu adamı al. Leblebi gibi gol atarak namağlup şampiyon yapabilecek birisi.

Pavon'a çok güveniyordum çok da iyi başladı 3 maçta 4 gol atıp 2 asist yaptı fakat akabinde 3-4 ay sakatlandı . Bu arada söylemedim zaten diğer forvet Mamute de 4 ay sakatlanmıştı devreden önce Mecbur olarak kiraya gönderdiğimiz Arthur'u çağırmak durumunda kaldım. [MENTION=278513]Namzet[/MENTION] yakıştıramadım Pavon'un kararlılığına saygı duyalım en azından

Ne diyordu konu başlığında [MENTION=297426]Barak[/MENTION] ? Fragmandı, filmdi bugünleri bilerek yazmış sanki. Evet geçen sene Avrupa'da gösterdiğimiz fragmanın filmi oynuyor bu sezon Yarım kaldığımız işi bitirmeye karar verdik. Bu arada bırakalım da Fenerbahçe 4. yıldızı takmaya çalışsın [MENTION=302063]Omer9528[/MENTION] sen de kaygılanma hocam , burası Galatasaray ,hedefler bitmez
    [MENTION=58418]obafemi_2[/MENTION] Dany Ings ismine bakarım oyuna girince , teşekkür ettim

Nesil
    2014

Valla çok güzel kapak yaptın taktir ettim Ne diyordu şair koyacaksan böyle laf koyacaksın
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Gerçekleştirebilirsem, takıma sezon sonu oyuncu almayacağım. Yani gitmesini istediğim tek bir oyuncu yok. Volkan ile 2 sezon daha sözleşme yeniledik. Kaptan rotasyonda
    yedek kalecimiz olacak. Şuan 36 yaşında 38'e kadar bizde. Gökhan Gönül bu sezon oynadığı müthiş futbolla sonraki sezon en azından Şampiyonlar Liginde oynamayı ve orada bize veda etmeyi fazlasıyla haketti. 8,40 ortalama ve şuana kadar ligde 10 asist yaptı.

Genç oyuncularımdan da umarım gitmek isteyen olmazsa takımı koruyabilirsem. En iyi transferleri yapmış olacağım.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

[MENTION=40794]aytekin79[/MENTION] abi eşşek diye pavon a değil ozan tufan a demiş bence [MENTION=297426]Barak[/MENTION] dediğim gibi seneye gökhan gönül e alternatif olacak bir sağ bekle götürür
    ama gs nin yapacakları konusunda merak içindeyim

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    @aytekin79 abi eşşek diye pavon a değil ozan tufan a demiş bence @Barak dediğim gibi seneye gökhan gönül e alternatif olacak bir sağ bekle götürür
    ama gs nin yapacakları konusunda merak içindeyim
    Olum oraya koca koca roportaj veriyoruz. Okumuyor musun? GG sezon sonuna kadar ciddi sakatlık yaşamazsa sonraki sezonda bizimle adam efsane oynuyor.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

SÜPER LİG

14-22. HAFTA MAÇLARI

Sadece 1 maç asistana bırakmak zorunda kaldım. İyi halt ettim. İçerideki Urfa maçı namağlup serimizi bozdu

Gitti mis gibi seri

Avrupa Ligi Tur Maçları

Schalke'yi içeride yenmeyi başarsakta deplasmanda yapmam gereken herşeyi yapmama rağmen turu getiremedim. 1-0'a geldikten sonra
    takımı aşırı ofans oynattım bu sebeple maç farka gitti

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Bu filmin sonu hiç iyi bitmeyecek gibi duruyor bence bu film hiç olmamış.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

[MENTION=297426]Barak[/MENTION] bu sezon güzel gidiyoruz ama Avrupa güzel olmamış.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri