Şuanda geldi aklıma aytekin hocam Dany Ings sanırım Liverpoolda oynuyor. Eğer alabiliyorsan bu adamı al. Leblebi gibi gol atarak namağlup şampiyon yapabilecek birisi.
Şuanda geldi aklıma aytekin hocam Dany Ings sanırım Liverpoolda oynuyor. Eğer alabiliyorsan bu adamı al. Leblebi gibi gol atarak namağlup şampiyon yapabilecek birisi.
Pavon'a çok güveniyordum çok da iyi başladı 3 maçta 4 gol atıp 2 asist yaptı fakat akabinde 3-4 ay sakatlandı . Bu arada söylemedim zaten diğer forvet Mamute de 4 ay sakatlanmıştı devreden önceMecbur olarak kiraya gönderdiğimiz Arthur'u çağırmak durumunda kaldım. [MENTION=278513]Namzet[/MENTION] yakıştıramadım Pavon'un kararlılığına saygı duyalım en azından
![]()
Ne diyordu konu başlığında [MENTION=297426]Barak[/MENTION] ? Fragmandı, filmdi bugünleri bilerek yazmış sanki. Evet geçen sene Avrupa'da gösterdiğimiz fragmanın filmi oynuyor bu sezonYarım kaldığımız işi bitirmeye karar verdik. Bu arada bırakalım da Fenerbahçe 4. yıldızı takmaya çalışsın
[MENTION=302063]Omer9528[/MENTION] sen de kaygılanma hocam , burası Galatasaray ,hedefler bitmez
[MENTION=58418]obafemi_2[/MENTION] Dany Ings ismine bakarım oyuna girince , teşekkür ettim![]()
steam : aytekin79