Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Mavi Dalgalar Dahi Diaz önderliğinde sezonu nasıl noktalar ?

Voters
2. You may not vote on this poll
  • Şampiyon olur

0 0%
  • Avrupa Ligine katılır

0 0%
  • Suya sabuna dokumaz ligi orta sıralarda bitirir

1 50.00%
  • Küme düşmeme savaşı verir

1 50.00%
  • Küme düşer

0 0%
1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: Mavi Dalgalar Danimarka Süper Liginde| Jammerbugt FC [3.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

''Dahi Diaz'' gelmiş,hoş gelmiş yine her zamanki gibi takımı komple yenilemiş Yalnız eski performansından uzaksın hocam,uzun bir ara vermiştin alışınca yine eski performansına kavuşursun diye düşünüyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    ''Dahi Diaz'' gelmiş,hoş gelmiş yine her zamanki gibi takımı komple yenilemiş Yalnız eski performansından uzaksın hocam,uzun bir ara vermiştin alışınca yine eski performansına kavuşursun diye düşünüyorum
    Hoşbulduk kardeşim İllaki bir hamlık var ama takım yarı prof tam antrenman yapamıyoruz dolayısıyl ne oyuncular ne takım ne taktik uyum henüz yakalayamadık şimdilik bam güm oynuyoruz resmen

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Son hafta öldük öldük dirildik resmen mutlak kazanmamız lazım takım müthiş oynuyor ama golü bulamıyorduk akabinde bir de rakip penaltı kazandı. Belki de sezonun dönüm noktası o penaltı olacak kim bilir ? Kaleci Hazra bizi küme düşme grubundan küme yükselme grubuna taşıdı adeta

Seyirciler efsane cidden 6000 kişilik stadı niye yapmışlar acaba merak ediyorum 24 takım arasından 21. olmak gurur verici

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri