Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Mavi Dalgalar Dahi Diaz önderliğinde sezonu nasıl noktalar ?

Voters
2. You may not vote on this poll
  • Şampiyon olur

0 0%
  • Avrupa Ligine katılır

0 0%
  • Suya sabuna dokumaz ligi orta sıralarda bitirir

1 50.00%
  • Küme düşmeme savaşı verir

1 50.00%
  • Küme düşer

0 0%
1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: Mavi Dalgalar Danimarka Süper Liginde| Jammerbugt FC [3.Sezon]

Hybrid View

Hocam başarılar diliyorum, sistemi oturtana kadar sabır çekip sonra sefa süreceksin biraz daha sabır

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Lipton View Post
    Aaa çok ilginç 4 maç üst üste ev sahibi ilk defa gördüm
    Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    Diaz efsanesi geri dönmüş.
    Başarılar hocam.4 maç üst üste ev sahibi ilginç olmuş biraz
    Oyuncular bir ara evlerine uğrayamaz oldular sürekli şehir şehir deplasmana gittiler biraz keyif yapsınlar şimdi
    Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Evimizde puan kaybı yaşamaz isek bu iş tamam
    4 maçta 3 g alsak yeter deplasmanı da saymıyorum hatta 5 de 3 ile üst lig bizimdir tahminimce
    Quote Originally Posted by Trequartista View Post
    Hocam başarılar diliyorum, sistemi oturtana kadar sabır çekip sonra sefa süreceksin biraz daha sabır
    Sistemin oturacağını sanmıyorum hocam zira her sene hatta her transfer dönemi takımı yeniliyoruz yenilemek zorunda kalıyoruz her sene 1-2 iskelet oyuncu iyi kötü tutturmaya çalışıyoruz ama profesyonel olmayınca klüp zor oluyor sistem oturtmak oyunculara falan tam antrenman vs dahi yaptıramıyorsun

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Sistemin oturacağını sanmıyorum hocam zira her sene hatta her transfer dönemi takımı yeniliyoruz yenilemek zorunda kalıyoruz her sene 1-2 iskelet oyuncu iyi kötü tutturmaya çalışıyoruz ama profesyonel olmayınca klüp zor oluyor sistem oturtmak oyunculara falan tam antrenman vs dahi yaptıramıyorsun
    Profesyonel olmayan kulüplerde böyle sıkıntılar yaşanıyor evet, sizin kariyerinizi takip etmek de tecrübe getirecektir bize bu tür kulüplerin nasıl yönetilmesi gerektiği konusunda. Tekrardan başarılar diliyorum

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri