1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: Onur Mücadelesi İngiltere'de Devam Ediyor ! || Wolves - 3. Sezon ||

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Transferleri çok beğendim, daha önceki kariyerlerimde Jerome gibi hızlı güçlü forvetlerin İngiltere liglerinde çok başarılı olduğuna tanıklık etmiştim. Tom da orta sahaya güç katar.

Bence yenme aşkından çok yenilmeme alışkanlığı daha önemli İngiltere alt liglerinde. 46 maç var, yorucu bir lig ama takım yenilmedikçe özgüvenler tavan yapıyor ve bir şekilde maç kazanmaya başlıyor takım. Sezona güzel bir başlangıç yapmışsın ama yenemediklerimize karşı beraberliği almak lazım en azından.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Ligde Çok iyi gidiyoruz.Kupalar önemli değil üst lige çıkmaya odaklanalım.
    Ben de fazla önemsemiyorum zaten kupaları.
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Transferleri çok beğendim, daha önceki kariyerlerimde Jerome gibi hızlı güçlü forvetlerin İngiltere liglerinde çok başarılı olduğuna tanıklık etmiştim. Tom da orta sahaya güç katar.

Bence yenme aşkından çok yenilmeme alışkanlığı daha önemli İngiltere alt liglerinde. 46 maç var, yorucu bir lig ama takım yenilmedikçe özgüvenler tavan yapıyor ve bir şekilde maç kazanmaya başlıyor takım. Sezona güzel bir başlangıç yapmışsın ama yenemediklerimize karşı beraberliği almak lazım en azından.
    Yenildiğimiz takımlar QPR ve Ipswich. Biri Premier Lig'den geldi kadrosu sağlam diğeri ise sezona çok iyi başlangıç yapan takım. Gerçi QPR elimizden kaçtı çok şanslıydı.
    TariboWest

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri