Devre arasında tek transfer yaptık.
Transfer Özeti
Devre arasında tek transfer yaptık.
Transfer Özeti
TariboWest
Abdul Camara sol kanadı hızıyla otobana çevirir umarım.Bitime 22 maç var, bir kaç galibiyet ve yenilmemezlik serisi seni Playoff'a atar.
![]()
Bu süreçte bayağı bi sallandık. Playoffun biraz gerisinde kaldık ama daha çok hafta var. Toparlanma şansımız var.
Puan Durumu
TariboWest
Yeni takımda başarılar hocam.Umarım bu sene play offlara kalıp çıkarız![]()
Hocam Wolves'te yükselme zamanıBaşarılar
Son dönemeçte tökezledik ve playoff şansımızı kaybettik.
Puan Durumu
Yönetim nakit para girişi sağlayarak kulübü kayyumdan kurtardı.
TariboWest
Playyoff'a çıkmaktan ziyade gelecek yılın şampiyon takımın alt yapısını hazırlamamıza yardımcı olmuştu inşallah bu sezon
Yeni sezonda direk çıkarsın.
Sağlam bir ortasaha alman lazım oyunun ritmini belirleyen pas yapan oyun kuran.
Bazen böyle tek bir kişi bile bir sezon takımı taşıyor. İngiltere liginde kontra oynamandan yanayım ama yinede sen bilirsin
Yaz Transfer Dönemi
Vinicius
Sam Johnstone
Giulio Donati
Paddy McNair
Cameron Jerome
Diego Laxalt
Tom Huddlestone
Kyle Walker-Peters
Örn Kjartansson
Transfer Özeti
TariboWest
Ben yine resimleri göremiyorum![]()
Benim kastettiğim oyuncu huddlestone gibi bir oyuncuydu emin ol yararını görüceksin başarılar
Mali durumumuz kötü olduğu için forvet oyuncumuz Nouha Dicko'yu Derby'e 5.25 m euro karşılığında verdik.
Liverpool'dan ise Jordan Rossiter'i kiraladık.
1. Hafta
2. Hafta
3. Hafta
4. Hafta
5. Hafta
6. Hafta
7. Hafta
8. Hafta
Puan Durumu
1. Tur
2. Tur
3. Tur
Bu mağlubiyet çok ağır oldu. Hazmetmekte zorlandım.
İngiltere Lig Kupası'na veda ettik..
TariboWest
Ligde Çok iyi gidiyoruz.Kupalar önemli değil üst lige çıkmaya odaklanalım.
Transferleri çok beğendim, daha önceki kariyerlerimde Jerome gibi hızlı güçlü forvetlerin İngiltere liglerinde çok başarılı olduğuna tanıklık etmiştim.Tom da orta sahaya güç katar.
Bence yenme aşkından çok yenilmeme alışkanlığı daha önemli İngiltere alt liglerinde. 46 maç var, yorucu bir lig ama takım yenilmedikçe özgüvenler tavan yapıyor ve bir şekilde maç kazanmaya başlıyor takım. Sezona güzel bir başlangıç yapmışsın ama yenemediklerimize karşı beraberliği almak lazım en azından.![]()
İstikrar yok takımda hocamKendimizi bir şekilde potaya atmamız lazım
![]()
yerinde olsam ne yapar eder sadece lige odaklanırım, 6 puan fark hiç bir şey değil![]()
Toparlıyorsun da sonunuda getirelim hocam![]()
hocam lastik top gibisin bi zıplıyon bi düşüyon hadi toparla artıkkk standarta bağla şu durumu![]()