1 ile 30 arası toplam 405 sonuç

Konu: 4. Geleneksel Football Manager Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bruma'nin daha cok kisa mesafeli paslar kullandigi, kanat degistirebilen paslar atmadigi/atamadigi goz onunde alinirsa pas degeri cok uygunsuz degil bence.

Teknigin biraz dusmesi, dripling'in biraz yukselmesi dusunulebilir bir konu bence.
    Passing özelliğini pas verme kabiliyetinin kalitesi olarak düşünmüştüm. Uzun mesafeli paslar söz konusuysa (uzun mesafeli pasları daha çok Vision özelliğine bağlı sanıyordum) normal bir değer olabilir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Passing özelliğini pas verme kabiliyetinin kalitesi olarak düşünmüştüm. Uzun mesafeli paslar söz konusuysa (uzun mesafeli pasları daha çok Vision özelliğine bağlı sanıyordum) normal bir değer olabilir.
    Vision, pas verecek oyuncu gorebilme becerisi. Deger ne kadar yuksekse, oyuncu sahayi daha yuksek aci ile gorebiliyor.

Pas bir teknik ozellik ve paslari ne kadar iyi verebildigini gosteriyor. Bunun icinde hem isabet var, hem pasin sertligi, hem de ne kadar uzun mesafeli paslar verilebildigi. Yuksek deger alan oyuncunun pas cesitliligi yukseliyor.

Mesaj Yetkileri