1 ile 30 arası toplam 405 sonuç

Konu: 4. Geleneksel Football Manager Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Serdar Aziz'in profili de sanki yüksek geldi biraz gözüme.Sanki bir stoperde olması gereken tüm özellikler 1 puan fazla gibi. Bu profille çok büyük takımlar hariç hemen hepsinde oynayabilir bence.oprtalama bir stoper bence. Sadece benim görüşüm bilmem katılırmısınız ama top kapma,markaj,kafa 15, hız, hızlanma,vücut zindeliği,zıplama,çalışkanlık,kararlılık,çeviklik 14.. Bana fazla gibi geldi bu değerler...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by La BruJiTa View Post
    Serdar Aziz'in profili de sanki yüksek geldi biraz gözüme.Sanki bir stoperde olması gereken tüm özellikler 1 puan fazla gibi. Bu profille çok büyük takımlar hariç hemen hepsinde oynayabilir bence.oprtalama bir stoper bence. Sadece benim görüşüm bilmem katılırmısınız ama top kapma,markaj,kafa 15, hız, hızlanma,vücut zindeliği,zıplama,çalışkanlık,kararlılık,çeviklik 14.. Bana fazla gibi geldi bu değerler...
    Soyle cevap vereyim.
    Serdar Aziz'den daha yuksek degerlendirilmis yaklasik 540 tane merkez defans oyuncusu var veritabaninda.

Her takimin kadrosunda bu mevkide 4 tane oyuncu bulundurdugunu varsayarsak, Serdar Aziz dunyanin 135. en iyi takimin oyuncusu seviyesinde oluyor.

Kendisiyse esit seviyedeki stoperlerle beraber dunyada 620 tane stoper'den daha iyi degil Serdar.

Bence Serdar'in, en iyi stoperlerin bir tik altindaymis gibi gorunmesi biraz da Messi/Ronaldo gibi ucup gitmis, arkadan gelen herkesten cok daha ust duzey bir stoperin dunya futbolunda olmamasi. Mevkisinin en iyisi Messi 10 puanlik oyuncuysa, savunmanin merkezindeki en iyi oyuncu 8 puanlik oyuncu. Belki de bu, 5 puanlik Serdar'i (veya diger yuksek gorunen stoperleri) fazlasiyla iyi gosteriyor.

Mesaj Yetkileri