Başarılar hocam.
Başarılar hocam.
TEŞEKKÜRLER Simon Kjaer
Kulübümüze Profesyonel Futbol Takımında hizmet veren Simon Kjaer'in transferi için Southampton kulübüyle 34M € bonservis ücretine anlaşmaya varılmıştır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Başarılar Miroslav Stoch
Kulübümüze Profesyonel Futbol Takımında hizmet veren Miroslav Stoch'un kiralık olarak transferi için Montpellier kulübüyle 1.6M € kiralama ücretine anlaşmaya varılmıştır. Anlaşmaya göre Montpellier kulübü oyuncunun maaşının tamamını karşılıyacaktır.
Başarılar Salih Uçan
Kulübümüze Profesyonel Futbol Takımında hizmet veren Salih Uçan'ın kiralık olarak transferi için Anderlecht kulübüyle 1.5M € kiralama ücretine anlaşmaya varılmıştır. Anlaşmaya göre Anderlecht kulübü oyuncunun maaşının tamamını karşılıyacaktır.
TRANSFER DÖNEMİ
Kjaer'in satışını ben istemedim yönetim'in zorlaması sonucu bonuslarla birlikte 34M € gibi bir ücrete transfer oldu.
3 tane stoper aldık. Neustadter'i 7M €'ya sattık fakat transfer dönemi bittiği için Ocak ayına kaldı. 3 stoperide almış olduk.
Giden oyuncularımızdan güzel para kazandık maaşlarının %100ü + her birinden yaklaşık 1.5M € gibi bir para kasamıza giricek. Bence çok karlı bir dönem geçirdik.
Last edited by Serzenish : 16.Şubat.2017 at 13:36