1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: ÖZLENEN FENERBAHÇE İÇİN GÖREVDEYİZ ! | II.Sezon | Serzenish

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Başarılar hocam.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Başarılar hocam.
    Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Konu onaylanmıştır başarılar dilerim.
    Teşekkürler

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

TEŞEKKÜRLER Simon Kjaer

Kulübümüze Profesyonel Futbol Takımında hizmet veren Simon Kjaer'in transferi için Southampton kulübüyle 34M € bonservis ücretine anlaşmaya varılmıştır.

Başarılar Miroslav Stoch

Kulübümüze Profesyonel Futbol Takımında hizmet veren Miroslav Stoch'un kiralık olarak transferi için Montpellier kulübüyle 1.6M € kiralama ücretine anlaşmaya varılmıştır. Anlaşmaya göre Montpellier kulübü oyuncunun maaşının tamamını karşılıyacaktır.

Başarılar Salih Uçan

Kulübümüze Profesyonel Futbol Takımında hizmet veren Salih Uçan'ın kiralık olarak transferi için Anderlecht kulübüyle 1.5M € kiralama ücretine anlaşmaya varılmıştır. Anlaşmaya göre Anderlecht kulübü oyuncunun maaşının tamamını karşılıyacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

TRANSFER DÖNEMİ

Kjaer'in satışını ben istemedim yönetim'in zorlaması sonucu bonuslarla birlikte 34M € gibi bir ücrete transfer oldu.

3 tane stoper aldık. Neustadter'i 7M €'ya sattık fakat transfer dönemi bittiği için Ocak ayına kaldı. 3 stoperide almış olduk.

Giden oyuncularımızdan güzel para kazandık maaşlarının %100ü + her birinden yaklaşık 1.5M € gibi bir para kasamıza giricek. Bence çok karlı bir dönem geçirdik.
    Last edited by Serzenish : 16.Şubat.2017 at 13:36

Mesaj Yetkileri